Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já se přiznám, že o tomhle nemám vůbec přehled,ale určitě bych je dala taky dřív než ty tři týdny..sice datum víme už rok, takže když se někdo zeptá tak hned hlásíme..nebo spíš já…přítel ještě si ho ještě před měsícem nepamatoval
![]()
mammy píše:
já se přiznám, že o tomhle nemám vůbec přehled,ale určitě bych je dala taky dřív než ty tři týdny..sice datum víme už rok, takže když se někdo zeptá tak hned hlásíme..nebo spíš já…přítel ještě si ho ještě před měsícem nepamatoval![]()
![]()
My ho taky chceme dávat tak ty dva až tři měsíce, jak budeme mít cestu na návštěvu a tak ![]()
mammy píše:
já se přiznám, že o tomhle nemám vůbec přehled,ale určitě bych je dala taky dřív než ty tři týdny..sice datum víme už rok, takže když se někdo zeptá tak hned hlásíme..nebo spíš já…přítel ještě si ho ještě před měsícem nepamatoval![]()
![]()
jj, taky hlasime
mam to i na facebooku, takze myslim, ze jsou vsichni dostatecne informovani ![]()
tak jsem jen rychle ještě nakoukla.oznámení 3 měsíce předem v nás nešlo. To jsme asi ještě sami nevěděli že bude svatba
ja uz chci dat to oznameni,chci aby to vsichni vedeli
a vy ho budete posilat,nebo rozvazet? my jelikoz bydlime na vesnici kousek za Prahou tak asi rozvazet ![]()
jaja84 píše:
ja uz chci dat to oznameni,chci aby to vsichni vedeli![]()
![]()
a vy ho budete posilat,nebo rozvazet? my jelikoz bydlime na vesnici kousek za Prahou tak asi rozvazet
Asi víceméně všem rozvážet. Teď plánujeme velký výlet do KV, protože máme velkou část rodiny tam a nechceme jim to volat…Kéž bysme jim zrovna mohli říct, že bude i mimi…
mammy, my se chystáme oznámení rozvézt s koláčkama měsíc před svatbou… ti, co jsou pozvaní to už stejně vědí a zbytek neřeším ![]()
jinak k těm autům… je to asi půl roku, co mi volal můj taťka, jestli si může koupit superba nebo jestli se budu vdávat (aby měl popřípadě peníze na veselku
), tak jsem mu řekla, ať si klidně koupí auto… no a za půl roku jsme přišli, že se budem brát
tak mám aspoň hezký auto, kterým pojedu ![]()
a na večer řekneme známýmu, aby rozvážel, dělá u Radka v práci a po víkendech dělá tak nějak načerno taxíka, tak mu to ani vadit nebude, naopak ![]()
odbocim z tematu,taky vam tady porad beha ta podelana ruzova reklama?uz me to fakt toci! ![]()
Ahoj holky, už jsem vám tu psala, jestli se můžu přidat, že sbírám info
Zatím vás poctivě pročítám a zjišťuju, že teda o spoustě věcí nemám ani páru a tak se strýček google stává mým dobrým rádcem, např. jsem vůbec nevěděla co a na co jsou vývazky
Včera jsem obvolala rodinu, co bydlí 200km daleko, kvůli termínu, aby si udělali čas a že oznámení bude až tak měsíc dva před svatbou. Termín už máme stopro zamluvený a zítra nebo ve čtvrtek jedem zjišťovat info kvůli hostině.
Dál zatím nějak nevím, co dělat. Asi přijdou na řadu šaty a prstýnky ![]()
jaja84 píše:
odbocim z tematu,taky vam tady porad beha ta podelana ruzova reklama?uz me to fakt toci!
Taky mě to se.re
![]()
dobré ráno
ještě k těm autům, já bych jela asi autem mého táty, ten má citroen c5, tam bych se mohla vejít pohodlně i s šaty a ženich si určitě bude chtít domluvit kamaráda co má kia sorento, on se v takovýchhle obřích autech vyžívá
jinak včera sem brouzdala po netu, abych si udělala představu o svatebních šatech,tak sme se ještě s mužem bavili jestli koupit nebo půjčit no a docela mě pobavila jeho věta ať si je koupím, jestli je ještě pak užiju..kolikrát, že se to budu vdávat?
![]()
Maky, buď v klidu, zmatený jsme všechny
my teď taky řešíme místo hostiny, zjistili jsme, že není sranda poskládat někam 80 lidí
a pak přijdou taky na řadu šaty a prstýnky… o víkendu kousek od nás svatební veletrh, tak bych byla ráda, kdybychom prstýnky byli schopní zařídit tam, ale uvidíme, jaká bude nabídka, budem si asi docela vymejšlet ![]()
Kimo, ve Vaňkovce? Taky tam mám namířeno, ale asi až v neděli a bez chlapa. Ten je v práci. Ale na prstýnky jdeme juknout jinam ![]()
ahojky,my budeme mit prstynky z chirurgicky na ten se snad tesim nejvic
myslela jsem neco takoveho http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1005 a to je cena jen za jeden zejo,pochopila jsem to dobre
jsou strasne jednoduchy a krasny
a levny
![]()
Jaji, je tam napsáno, že cena je uvedená za jeden pár prstenů
Takže je to za oba. Jinak jsou hezké, taky chceme ch.ocel a něco jednoduššího
Ale zatím jsme nikde ještě nekoukali.
Maky.p píše:
Jaji, je tam napsáno, že cena je uvedená za jeden pár prstenůTakže je to za oba. Jinak jsou hezké, taky chceme ch.ocel a něco jednoduššího
Ale zatím jsme nikde ještě nekoukali.
fakt to tam je napsany?
aha tak to je husty
u nas na Kladne je nejakej typek a ten ma tenhle obchod ale je jich tam uplne moc! stejne si vezmu urco jiny
a budete si nechavat neco vyrejvat?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat