Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:jaja84 píše:segra kupovala v galanterii, tusim
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit?
Vidíš, dobrej nápad. Ale na to je času dost ![]()
RencaVlkova píše:Fiducia píše:Vidíš, dobrej nápad. Ale na to je času dostjaja84 píše:segra kupovala v galanterii, tusim
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit?
koukam ze jsi z Prahy
a v jake nevis?
jaja84 píše:RencaVlkova píše:koukam ze jsi z PrahyFiducia píše:Vidíš, dobrej nápad. Ale na to je času dostjaja84 píše:segra kupovala v galanterii, tusim
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit?a v jake nevis?
Nejsem, jsem z Brna. To mám asi někde blbe nastavené ![]()
jaja84 píše:RencaVlkova píše:koukam ze jsi z PrahyFiducia píše:Vidíš, dobrej nápad. Ale na to je času dostjaja84 píše:segra kupovala v galanterii, tusim
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit?a v jake nevis?
ja jo, ale segra neni. Takze, bohuzel, neporadim
Kupovala to v Milevsku ![]()
RencaVlkova píše:jaja84 píše:Nejsem, jsem z Brna. To mám asi někde blbe nastavenéRencaVlkova píše:koukam ze jsi z PrahyFiducia píše:Vidíš, dobrej nápad. Ale na to je času dostjaja84 píše:segra kupovala v galanterii, tusim
to bylo asi na me
Jsem z Prahy
![]()
Klarinetka1 píše:
Holky, vy to teda tady zavaříte. Začínám z vás chytat depku, že furt nic neřeším. Postřehla jsem tady takovou poznámku, že do salónu se objednává
. To jako fakt? já myslela, že přijdu, vyzkouším a příp. zamluvím.
S těma botama taky nevím. Jsem dost vysoká, tak nechci podpatky, navíc bych v nich ani nevydržela. Mám doma kásný bílý botky z lístečků, moc se mi líbily, ale nevydržím v nich tak dlouho, tak si asi budu muset koupit nějaký bílý baleríny.
Teď mě kamarádky odrazují od toho, abych si nechala šaty ušít. Prý jsou v dnešní době už pak neprodejné, tak fakt nevím. Zas se mi nechce dávat 8tis. jen za jeden den půjčení
Klari já se do salonu neobjednávala. A šaty jsem si koupila, za necelé tři tisíce, přímo v salonu. Potřebovali se zbavit minulých kolekcí, aby měli místo na letošní. Takže za půjčení bych dala nevím kolik tisíc a takhle jsem spoustu peněz ušetřila.
Fiducia píše:RencaVlkova píše:tak to uz jsme trijaja84 píše:Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemamholky i ja vam moc gratuluju
ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat…
pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
![]()
![]()
ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce
![]()
![]()
No tak jsme čtyři, mě naskáčou fleky na krku. ![]()
jaja84 píše:
tak jsem tady udelala malej zmatek![]()
aspon vim odkud jste
a to se vyplati
![]()
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je to
koukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu
no pockam az mi prijde panenka a cilindr a uvidim!
gabi.design píše:Fiducia píše:No tak jsme čtyři, mě naskáčou fleky na krku.RencaVlkova píše:tak to uz jsme trijaja84 píše:Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemamholky i ja vam moc gratuluju
ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat…
![]()
![]()
ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce
![]()
![]()
Týýý jo a já jsem si myslela, že jsem jediná divná na světě, protože jsem to ještě nikdy u nikoho neviděla ![]()
jaja84 píše:
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je tokoukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu
ja to radsi ani vedet nechci ![]()
RencaVlkova píše:gabi.design píše:Týýý jo a já jsem si myslela, že jsem jediná divná na světě, protože jsem to ještě nikdy u nikoho nevidělaFiducia píše:No tak jsme čtyři, mě naskáčou fleky na krku.RencaVlkova píše:tak to uz jsme trijaja84 píše:Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou
![]()
![]()
![]()
![]()
taky jsi rada, ze v tom nejsi sama??
![]()
Fiducia píše:jaja84 píše:ja to radsi ani vedet nechci
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je tokoukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu
strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinem
a jak dopredu date oznameni?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat