Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3832
16.1.12 15:51
Fiducia píše:
jaja84 píše:
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit? :nevim:
segra kupovala v galanterii, tusim :think:

Vidíš, dobrej nápad. Ale na to je času dost :)

• načítám...
6792
16.1.12 15:53
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit? :nevim:

koukam ze jsi z Prahy :) a v jake nevis?

• načítám...
3832
16.1.12 15:58
jaja84 píše:
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:

Nejsem, jsem z Brna. To mám asi někde blbe nastavené :)

• načítám...
35415
16.1.12 16:00
jaja84 píše:
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:

ja jo, ale segra neni. Takze, bohuzel, neporadim :oops: Kupovala to v Milevsku :lol:

• načítám...
29436
16.1.12 16:01
jaja84 píše:
a jeste budete mit ty vyvazky?

Jojo, budeme.

• načítám...
35415
16.1.12 16:01
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
jaja84 píše:
Nejsem, jsem z Brna. To mám asi někde blbe nastavené :)

to bylo asi na me :lol: Jsem z Prahy :pankac: :pankac:

• načítám...
6792
16.1.12 16:04

tak jsem tady udelala malej zmatek :oops: :lol: aspon vim odkud jste :lol:

• načítám...
29436
16.1.12 16:05
Klarinetka1 píše:
Holky, vy to teda tady zavaříte :mrgreen:. Začínám z vás chytat depku, že furt nic neřeším. Postřehla jsem tady takovou poznámku, že do salónu se objednává 8o. To jako fakt? já myslela, že přijdu, vyzkouším a příp. zamluvím.
S těma botama taky nevím. Jsem dost vysoká, tak nechci podpatky, navíc bych v nich ani nevydržela. Mám doma kásný bílý botky z lístečků :palec:, moc se mi líbily, ale nevydržím v nich tak dlouho, tak si asi budu muset koupit nějaký bílý baleríny.
Teď mě kamarádky odrazují od toho, abych si nechala šaty ušít :think:. Prý jsou v dnešní době už pak neprodejné, tak fakt nevím. Zas se mi nechce dávat 8tis. jen za jeden den půjčení :?

Klari já se do salonu neobjednávala. A šaty jsem si koupila, za necelé tři tisíce, přímo v salonu. Potřebovali se zbavit minulých kolekcí, aby měli místo na letošní. Takže za půjčení bych dala nevím kolik tisíc a takhle jsem spoustu peněz ušetřila.

• načítám...
29436
16.1.12 16:05
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam :lol: holky i ja vam moc gratuluju :kytka: ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat… :zed: pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D
tak to uz jsme tri :pankac: :pankac: :pankac: ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce :roll: :oops: :oops:

No tak jsme čtyři, mě naskáčou fleky na krku. :roll:

• načítám...
35415
16.1.12 16:08
jaja84 píše:
tak jsem tady udelala malej zmatek :oops: :lol: aspon vim odkud jste :lol:

a to se vyplati :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
6792
16.1.12 16:11

holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je to :pocitac: koukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu :zed: no pockam az mi prijde panenka a cilindr a uvidim!

• načítám...
3832
16.1.12 16:12
gabi.design píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam :lol: holky i ja vam moc gratuluju :kytka: ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat… :zed: pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D
tak to uz jsme tri :pankac: :pankac: :pankac: ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce :roll: :oops: :oops:

Týýý jo a já jsem si myslela, že jsem jediná divná na světě, protože jsem to ještě nikdy u nikoho neviděla :)

• načítám...
35415
16.1.12 16:26
jaja84 píše:
holky ja kdybych vedela kolik odstinu je u fialovy barvy tak to udelam do zlata a je to :pocitac: koukam na net na organzi..a vsechno ma milion odstinu :zed: no pockam az mi prijde panenka a cilindr a uvidim!

ja to radsi ani vedet nechci :mrgreen:

• načítám...
35415
16.1.12 16:26
RencaVlkova píše:
gabi.design píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
Týýý jo a já jsem si myslela, že jsem jediná divná na světě, protože jsem to ještě nikdy u nikoho neviděla :)

taky jsi rada, ze v tom nejsi sama?? :lol: :lol:

• načítám...
6792
16.1.12 16:27
Fiducia píše:
jaja84 píše:
ja to radsi ani vedet nechci :mrgreen:

strasny! tak 7odstinu urco! a uz vidim jak budu mit vsechno s jinym odstinem :zed: a jak dopredu date oznameni?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová