Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ránko holky ![]()
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě ![]()
Alex160509 píše:
Dobré ránko holky
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě
Já budu dávat výslužky do krabiček. Dáme tam nějaké cukroví, asi ty svatební mandle, svatební čokoládku a víno. Jídlo z rautu, co zbyde si odvezu domů já. ![]()
jaja84 píše:
ja uz chci dat to oznameni,chci aby to vsichni vedeli![]()
![]()
a vy ho budete posilat,nebo rozvazet? my jelikoz bydlime na vesnici kousek za Prahou tak asi rozvazet
my budeme rozvazet co pujde. je to takovy osobnejsi. Ale mame kamarady po cely republice, takze nekomu holt postou ![]()
Jaji, jj, budem tam mít něco vyryté, datum určo a jestli něco dalšího, to zatím nevíme..
Alex, taky bych byla raději, kdyby to zařizoval někdo za mě. Mít tak love na svatbu na klíč
A výslužky mít budeme, mamina si to už rozplánovala sama, bo cukroví je v její režii
Některým rozvezeme den před svatbou, těm co jsou z daleka, tak dáme krabičku při odchodu
Prý si s cukrovím nemám dělat hlavu ![]()
jaja84 píše:
odbocim z tematu,taky vam tady porad beha ta podelana ruzova reklama?uz me to fakt toci!
jo
v praci furt (dneska ne
) a doma mam zakazane vyskakovaci okna, tak se mi tam vozi sede kolecko se sipeckou (play)
![]()
Ahoj holky,
tak oznámená budeme dávat tak dva měsíce před svatbou a budeme to asi posílat, protože všichni bydlí daleko.
Jinak prstýnky už máme, pokud jste tady z Brna, tak do půlky února mají slevu na snubní prstýnky (zlaté a stříbrné) v Bohunicích v Campusu ve zlatnictví Red and Cube. Běží jim reklama na rádiu, my tam byli a už se nám prstýnky dělají. Mají tam fakt obrovský výběr. Budeme je mít ze stříbra, z původní ceny 4100KČ nás budou stát 3200KČ + 200KČ za rytinu.
gabi.design píše:
Ahoj holky,tak oznámená budeme dávat tak dva měsíce před svatbou a budeme to asi posílat, protože všichni bydlí daleko.Jinak prstýnky už máme, pokud jste tady z Brna, tak do půlky února mají slevu na snubní prstýnky (zlaté a stříbrné) v Bohunicích v Campusu ve zlatnictví Red and Cube. Běží jim reklama na rádiu, my tam byli a už se nám prstýnky dělají. Mají tam fakt obrovský výběr. Budeme je mít ze stříbra, z původní ceny 4100KČ nás budou stát 3200KČ + 200KČ za rytinu.
Další tip, super, děkuji ![]()
jaja84 píše:ahojky,my budeme mit prstynky z chirurgicky na ten se snad tesim nejvic
myslela jsem neco takoveho http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1005 a to je cena jen za jeden zejo,pochopila jsem to dobre
jsou strasne jednoduchy a krasny
a levny
![]()
ty jsou super
podobny bych taky chtela ![]()
Ahoj…konečně mi jde net
a tak kdo chcete jukejte
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/…baMolhancovi
jméno i heslo je petra
jaja84 píše:Maky.p píše:fakt to tam je napsany?
Jaji, je tam napsáno, že cena je uvedená za jeden pár prstenůTakže je to za oba. Jinak jsou hezké, taky chceme ch.ocel a něco jednoduššího
Ale zatím jsme nikde ještě nekoukali.
aha tak to je husty
u nas na Kladne je nejakej typek a ten ma tenhle obchod ale je jich tam uplne moc! stejne si vezmu urco jiny
a budete si nechavat neco vyrejvat?
no, myslim, ze si na Kladno udelame vylet
chceme si nechat vyryt jmena, spis ja chci
jeste jsme o tom nemluvili
jen Zdenek, kdyz videl segry a svarovo prstynky, tak se ptal, jestli tam bude mit napsany to samy
![]()
my budeme výslužky dávat asi dopředu (cca 2 dny před svatbou), a těm, co jsou z daleka je dáme na svatbě. Prstýnky teď taky řeším (přítel chce chirurg. ocel…stejně ho moc nosit nebude. Já chci bílé zlato). Teď by měly nastat akce na výprodej svatebních šatů, tak se asi příští týden mrknu a kdyžtak bych si je koupila.
Alex160509 píše:
Dobré ránko holky
Chci se zeptat. Budete mít výslužky pro svatebčany? Pokud jo, budete je mít připravené už v krabičkách, nebo si jen pak ten, kdo bude odcházet nabere co bude chtít? Díky za info. Jinak se mi vůbec nechce pokračovat v zařizování, nejlépe, kdyby to někdo udělal za mě
Alex
kde se nam toulas? ![]()
Fiducia píše:jaja84 píše:ty jsou superahojky,my budeme mit prstynky z chirurgicky na ten se snad tesim nejvic
myslela jsem neco takoveho http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1005 a to je cena jen za jeden zejo,pochopila jsem to dobre
jsou strasne jednoduchy a krasny
a levny
![]()
podobny bych taky chtela
Já původně taky chtěla ocel, ale ve zlatnictví nám to rozmluvili, že takový prstýnek nikdo nikdy už nezvětší ani nezmenší. A věkem prý se takové úpravy dělají a pak takový snubák může akorát tak ležet v šuplíku.
Tak to by mě asi štvalo. Jinak my máme tyto, viz foto. Já tam mám kamínky se zirkonem, přítel tam má jen takovou slzičku.
Petra Z píše:
Ahoj…konečně mi jde net
a tak kdo chcete jukejte
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/…baMolhancovi
jméno i heslo je petra
No super, tak já jdu koukat. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat