Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mammy píše:
ahoj, přispívala sem do téhle diskuze někdy na začátku, myslím, že tak prvních 20 stránekmůžu se ještě zapojit nebo už budu úplně ztracená?
Jen se klidně zapoj, bavíme se pořád o tom samém ![]()
RencaVlkova píše:mammy píše:Jen se klidně zapoj, bavíme se pořád o tom samém
ahoj, přispívala sem do téhle diskuze někdy na začátku, myslím, že tak prvních 20 stránekmůžu se ještě zapojit nebo už budu úplně ztracená?
nečekaně
jen nevím jestli tady nebudu akorát chytat záchvaty šílenství, že není pořádně nic zařízeného..postihla nás menší krize, zřejmně to o těch 7 letech platí, ale už je vše ok a tento týden se chystáme sepsat seznam hostů a zarezervovat si termín na matrice
plánovač na beremese.cz jde lehce mimo mě
mammy píše:RencaVlkova píše:nečekaněmammy píše:Já jsem si koupila sešit, do kterého si zapisuju všechno, co mě okolo svatby napadne, abych to nemusela nosit v hlavě. Ale nějak nešílíme zatím. Je pravda, že jsme to pojali ve skromném stylu, protože jsme koupili domek a plánujeme miminko, tak není peněz na zbyt, ale i tak to budou starosti. Zatím máme jen zamluvený termín a místo na oslavu. Šaty a nic jsem zatím neřešila. Jen jsem kamošku poprosila o půjčení bot, protože si je chci vzít už na vybírání šatů.
Jen se klidně zapoj, bavíme se pořád o tom samémjen nevím jestli tady nebudu akorát chytat záchvaty šílenství, že není pořádně nic zařízeného..postihla nás menší krize, zřejmně to o těch 7 letech platí, ale už je vše ok a tento týden se chystáme sepsat seznam hostů a zarezervovat si termín na matrice
plánovač na beremese.cz jde lehce mimo mě
RencaVlkova píše:Fiducia píše:A jak to budete holky řešit na svatbě? Normálně nosím různý roláky a na obličeji makeup, ale na svatbě? byla jsem i u doktora ptát se na ten cévní laser, ale říkal, že to nepomůže, tak nevím…:(RencaVlkova píše:tak to uz jsme trijaja84 píše:Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemamholky i ja vam moc gratuluju
ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat…
pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
![]()
![]()
ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce
![]()
![]()
ja budu v obliceji nalicena, tak se to schova
a pres dekolt budu mit salku (maskuju
)
mammy píše:
Fiducia píše:RencaVlkova píše:tak to uz jsme trijaja84 píše:Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemamholky i ja vam moc gratuluju
ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat…
pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
![]()
![]()
ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce
![]()
![]()
ja ne ja jsem ruda jen chvilku,ja mam zase problem ze kdyz jsem nervni tak se mi toci hlava a klepu se..takze to vyresim asi tim ze si dam panacka
chci si to uzit a ne byt na nervy ![]()
jaja84 píše:
a jeste budete mit ty vyvazky?
Jo budeme je určitě objednávat, stojí to pár korun, to není tak hrozný
a to se dava komu? jen tem co jdou na obrad a na hostinu? to budeme mit asi 20lidi a pak na kalbu prijde dalsich 20lidi ale ty uz to nepotrebujou ne?
Já budu dávat jen těm, co půjdou na obřad, a to ještě jen těm „nejbližším“. Okolo 40ti jich koupím(budeme mít 80lidí)
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit? ![]()
mommy, přesně - vítej zpět a žádnej stres… některé věci na beremese.cz jsou opravdu neuvěřitelné a člověka z nich akorát rozbolí hlava… na druhou stranu, je tam i spousta dobré inspirace, takže tam čas od času nakouknu… já teď tu svatbu docela řeším, poněvadž mám za 14 dní státnice a co si budem povídat - plánovat svatbu je příjemnější než se učit dějiny umění
![]()
Určitě se to bude dát koupit v salonu, kde si budeš půjčovat šaty
jaja84 píše:
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit?
segra kupovala v galanterii, tusim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat