Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3832
16.1.12 14:54
mammy píše:
ahoj, přispívala sem do téhle diskuze někdy na začátku, myslím, že tak prvních 20 stránek :lol: můžu se ještě zapojit nebo už budu úplně ztracená? :jazyk:

Jen se klidně zapoj, bavíme se pořád o tom samém :D

• načítám...
3932
16.1.12 15:02
RencaVlkova píše:
mammy píše:
ahoj, přispívala sem do téhle diskuze někdy na začátku, myslím, že tak prvních 20 stránek :lol: můžu se ještě zapojit nebo už budu úplně ztracená? :jazyk:

nečekaně :mrgreen: jen nevím jestli tady nebudu akorát chytat záchvaty šílenství, že není pořádně nic zařízeného..postihla nás menší krize, zřejmně to o těch 7 letech platí, ale už je vše ok a tento týden se chystáme sepsat seznam hostů a zarezervovat si termín na matrice :dance: plánovač na beremese.cz jde lehce mimo mě

• načítám...
3832
16.1.12 15:04
mammy píše:
RencaVlkova píše:
mammy píše:
Já jsem si koupila sešit, do kterého si zapisuju všechno, co mě okolo svatby napadne, abych to nemusela nosit v hlavě. Ale nějak nešílíme zatím. Je pravda, že jsme to pojali ve skromném stylu, protože jsme koupili domek a plánujeme miminko, tak není peněz na zbyt, ale i tak to budou starosti. Zatím máme jen zamluvený termín a místo na oslavu. Šaty a nic jsem zatím neřešila. Jen jsem kamošku poprosila o půjčení bot, protože si je chci vzít už na vybírání šatů.
nečekaně :mrgreen: jen nevím jestli tady nebudu akorát chytat záchvaty šílenství, že není pořádně nic zařízeného..postihla nás menší krize, zřejmně to o těch 7 letech platí, ale už je vše ok a tento týden se chystáme sepsat seznam hostů a zarezervovat si termín na matrice :dance: plánovač na beremese.cz jde lehce mimo mě
  • načítám...
35415
16.1.12 15:07
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam :lol: holky i ja vam moc gratuluju :kytka: ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat… :zed: pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D
tak to uz jsme tri :pankac: :pankac: :pankac: ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce :roll: :oops: :oops:
A jak to budete holky řešit na svatbě? Normálně nosím různý roláky a na obličeji makeup, ale na svatbě? byla jsem i u doktora ptát se na ten cévní laser, ale říkal, že to nepomůže, tak nevím…:(

ja budu v obliceji nalicena, tak se to schova :oops: a pres dekolt budu mit salku (maskuju :mrgreen: )

• načítám...
35415
16.1.12 15:07
mammy píše:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
6792
16.1.12 15:08
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam :lol: holky i ja vam moc gratuluju :kytka: ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat… :zed: pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
Já jsem taky strašnej stresař. Ale šílenej. A hlavně, když jsem ve stresu, tak se osypu na obličeji a v dekoltu rudejma flekama, takže jsem vystresovaná z toho, jak budu červená, takže je to začarovanej kruh, takže nejsi sama. Stresuju se s tebou :D
tak to uz jsme tri :pankac: :pankac: :pankac: ja taky vzdycky znervoznim, naskacou mi (ne moc pekny) rudy fleky a jsem jak rajce :roll: :oops: :oops:

ja ne ja jsem ruda jen chvilku,ja mam zase problem ze kdyz jsem nervni tak se mi toci hlava a klepu se..takze to vyresim asi tim ze si dam panacka :nevim: chci si to uzit a ne byt na nervy :lol:

• načítám...
6792
16.1.12 15:09

Jinak bych mu nenasadila ani prstynek natoz se podepsat :roll:

• načítám...
6792
16.1.12 15:15

a jeste budete mit ty vyvazky?

• načítám...
3832
16.1.12 15:20
jaja84 píše:
a jeste budete mit ty vyvazky?

Jo budeme je určitě objednávat, stojí to pár korun, to není tak hrozný

• načítám...
6792
16.1.12 15:27

a to se dava komu? jen tem co jdou na obrad a na hostinu? to budeme mit asi 20lidi a pak na kalbu prijde dalsich 20lidi ale ty uz to nepotrebujou ne?

• načítám...
3832
16.1.12 15:30

Já budu dávat jen těm, co půjdou na obřad, a to ještě jen těm „nejbližším“. Okolo 40ti jich koupím(budeme mít 80lidí)

• načítám...
6792
16.1.12 15:30

a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit? :nevim:

• načítám...
4886
16.1.12 15:32

mommy, přesně - vítej zpět a žádnej stres… některé věci na beremese.cz jsou opravdu neuvěřitelné a člověka z nich akorát rozbolí hlava… na druhou stranu, je tam i spousta dobré inspirace, takže tam čas od času nakouknu… já teď tu svatbu docela řeším, poněvadž mám za 14 dní státnice a co si budem povídat - plánovat svatbu je příjemnější než se učit dějiny umění :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
3832
16.1.12 15:33

Určitě se to bude dát koupit v salonu, kde si budeš půjčovat šaty

• načítám...
35415
16.1.12 15:42
jaja84 píše:
a jeste neco,napadlo mne ze vse objednavam pres net ale bojim se ze vsechno bude mit jiny odstin barvy,nevite existuje nejaky obchod kam zajet a tam to vse koupit? :nevim:

segra kupovala v galanterii, tusim :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová