Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:Klarinetka1 píše:www.svatebnimandle.cz
Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho.
Reni, to je mi líto. Asi bych to zkusila jak říká Fidu, nebo tchán?
To vypadá dobře!
Ukládám si stránku. ![]()
Kima-o píše:
ahoj děvčátkas tancováním - to mi přžipmoníná historku, jak mamka trénovala taťku před svatbou na polku a valčík (je chronický netanečník
) a kapela jim zahrála tango
takže já to s taťkou budu řešit nějakým kymácením ve větru na nějakej ploužák…
Reni, rodinný známý bude určitě poctěn, když tě bude moct odvést k oltářia tanec bych klidně vynechala, aby sis třeba zbytečně nejitřila city…
tenhle týden je kousek u nás svatební veletrh… tak se těšíme
Můj drahý je také chronický netanečník. Si pamatuju, jak jsem ho měsíc před prodlouženou učila aspoň polku a valčík. Ale my pořád doufáme, že do svatby budu těhu, tak že se vymluvíme na bříško, že se můžeme jen pohupovat ![]()
gabi.design píše:Fiducia píše:To vypadá dobře!Klarinetka1 píše:www.svatebnimandle.cz
Je Fidu, svatební mandle? jak to vypadá? Zní to dobře a asi to nevyjde ani tak draho.
Reni, to je mi líto. Asi bych to zkusila jak říká Fidu, nebo tchán?Ukládám si stránku.
Taky jsem si ji uložila. Když nic, tak aspoň jako inspiraci, abych na nic nezapomněla ![]()
Jeeee, tak to já jsem zase vášnivá tanečnice
takže se těším,a ž mě na svatbě všichni „provětrají“
o mandličkách jsem taky přemýšlela, ale u nás je výslužka v moci mojí mamky a tchýně, takže si můžu přemejšlet o čem chci ![]()
Kima-o píše:
Jeeee, tak to já jsem zase vášnivá tanečnicetakže se těším,a ž mě na svatbě všichni „provětrají“
o mandličkách jsem taky přemýšlela, ale u nás je výslužka v moci mojí mamky a tchýně, takže si můžu přemejšlet o čem chci
Mamka taky vládne nad cukrovím, takže si nebudu moct nic diktovat. A naštěstí mám i strašně šikovnou tetu, tak tu poprosím o dort, protože všechyn její dorty jsou mistrovská díla ![]()
no jak jsem dneska slyšela jak mamka mluvila s tetou, tak s cukrovím mám asi taky po srandě
ale ona neumí objednávat nic v malém množství.. tak se jen děsím toho, že se to nakoupí a zbytečně…
ale do dortu si mluvit nenechám
Phoebe21 píše:
no jak jsem dneska slyšela jak mamka mluvila s tetou, tak s cukrovím mám asi taky po sranděale ona neumí objednávat nic v malém množství.. tak se jen děsím toho, že se to nakoupí a zbytečně…
ale do dortu si mluvit nenechám
To já jsem si zase řekla, že tetě řeknu jen svou představu, jak bych ho zhruba chtěla a pak bude dort překvapení ![]()
Ahoj holky
potrebuju radu.Vdavam se 15.cervna a potrebuju vedet jestli si mam prvne koupit boty a pak jit na zkousku satu? asi jo zejo? a za jak dlouho vas vzali do salonu kdyz jste zavolaly? dekuju ja se v tom nejak topim ![]()
no já si budu brát svoje boty co mám doma a pak budu kupovat se stejným podpatkem.. protože nechci si nejdřív koupit bílé boty a potom si vyberu třeba ivory šaty nebo nějaké jiné než bílé a bude to…
taky nevím jak se to dělá
Jajo, za prvé moc graatuluju
ve finále to je hezké zařizování
s těma botama… já taky právě nevím… musím se přiznat, že už jsem jedněm neodolala a koupila si je (ale jsou takové na nizounkém podpatku, tak budou nositelné i normálně
), ale jak bylo napsáno, budu je asi ve finále řešit až podle barvy šatů ![]()
jo a do salonu mě vzali za týden (ale jsem z malého města…na druhou stranu se do toho salonu sjíždějí i z daleka
)
aha tak to ja si vezmu teda taky jen nejake ..no jo nevezmu,ja proste zadne boty na podpadku nemam
holky i ja vam moc gratuluju
ja vim ze to jsou hezke pripravy a starosti na jednu stranu jo ale ja sjem strasnej stresar a pokazde pred spanim myslim na to jake to bude a co bych mela udelat a kolik je casu…a hlavne mam neskutecne boleni bricha z toho obradu jak tam pujdu a vsichni budou koukat…
pak uz mi to nevadi ale tady z toho mam nocni muru..
a jeste jedna vec.Libor bude mit na aute cilindr,ja panenku a pak az se oddame tak mame jet v jinem aute? nebo je to jedno jestli si sednem do panenky a pojedem spolu?
jaja84 píše:
Ahoj holkypotrebuju radu.Vdavam se 15.cervna a potrebuju vedet jestli si mam prvne koupit boty a pak jit na zkousku satu? asi jo zejo? a za jak dlouho vas vzali do salonu kdyz jste zavolaly? dekuju ja se v tom nejak topim
Jáji já si šaty koupila hned. Naběhla jsem do salonu, tam jich několik vyzkoušela, ve finále mám úplně jinej styl, než jsem chtěla, protože mi to vůbec neslušelo, ale mají mou vysněnou vínovou barvu, takže v podstatě jsem spokojená. Šaty mi padly jako ulitý a protože je to starší kolekce, tak je prodávali z 7999KČ za 2990KČ. No nekup to, bych musela být padlá na hlavu. Boty mi tam daly k vyzkoušení. Kupovat je budu až později, já chci teda určitě jen nějaký nízký podpatek.
Gabi fakt jo? tak to je dobra koupe
a tedka nevim odkud jsi? jestli jsi z okoli Prahy tak mi muzes ten salon doporucit
no a to je prave ono ja mam taky nejaky saty vysneny a urco budu mit ve finale neco jineho
jako ja jsem nervozni i z ty zkousky,nejsem normalni
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat