Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Pavča S píše:
tak to je dobrý![]()
![]()
Fiducia píše:Pavča S píše:taky fialova
hele holky a co říkáte na tohle oznámení? není už moc té fialové? když chci svatbu do bílofialové? http://www.kyoprint.cz/…ahled/13228/o tomhle oznameni uvazujeme
jinak teda jestli myslis, ze je to moc, tak si neco precti: ja chci pribarvit korpus dortu do fialova
![]()
kdyz fialova, tak pro vsechny
![]()
Fiducia píše:tak ty jsou luxusní…Pavča S píše:kdyz fialova, tak pro vsechny
tak to je dobrý![]()
![]()
Fiducia píše:Pavča S píše:taky fialova
hele holky a co říkáte na tohle oznámení? není už moc té fialové? když chci svatbu do bílofialové? http://www.kyoprint.cz/…ahled/13228/o tomhle oznameni uvazujeme
jinak teda jestli myslis, ze je to moc, tak si neco precti: ja chci pribarvit korpus dortu do fialova
![]()
![]()
![]()
Petra Z píše:
Pavčo,Mates si pak stoupnul vedle měještě pár fotek
Moc krásné fotky a hlavně z nich sálá taková pohoda, muselo to být moc krásné
Pavča S píše:
hele holky a co říkáte na tohle oznámení? není už moc té fialové? když chci svatbu do bílofialové? http://www.kyoprint.cz/…ahled/13228/
Jé moc krásné. Přesně něco takového by se mi líbilo. Jednoduché. A díky za typ na stránku, hned jsem ji prošmejdila a moc se mi líbí
Ahoj holky, já jsem tady přispívala na začátku, pak jsem nějak neměla čas, ztratili jste se mě a teď jsem se setkala v jedné diskuzi s Petrou, která mě sem zase nalákala. Můžu se tedy ještě znovu přidat? ![]()
Ahoj holky
my jsme se setkaly s Gabi a Petou v jedne diskuzi,muzu se taky pridat? ale pisnu pozdeji,cekam kamosky pritel pracuje dneska daleko od domova tak delame damskou jizdu ![]()
Holky
vítejte
I kdy´ž já už budu jen pozorovatel.....nevadí??????
můžu tady být když už jsme vdaná???? ![]()
ahoj holky, tak dneska jsem dodělala konečně zkoušky vč. obhajoby práce
a od příštího týdne se začnu připravovat na výběr šatů (zatím psychicky, až se uzdravím, tak reálně). Dneska jsem měla malýho celý den u tchýně a zvládli to na 1
. Prsa jsem teda měla brutálně nalitý, ale malej spalal všechno co měl a dokonce si dal i UM, což vždycky odmítal. Tak teď vím, že když se budu muset na 3-4hod. vzdálit na zkoušku šatů, tak budu v klidu ![]()
Petra Z píše:
Holkyvítejte
můžu tady být když už jsme vdaná????
no ja nevim teda
![]()
Petra Z píše:
Holkyvítejte
můžu tady být když už jsme vdaná????
Aspoň nám můžeš dávat rady, jak toho při svatbě co nejmíň zkazit ![]()
Klarinetka…moc ti gratuluju,jsi šikulka ![]()
Holky.....ráda poradím,ale vy to zmáknete i bez toho ![]()
Petra Z píše:
Klarinetka…moc ti gratuluju,jsi šikulka
Holky.....ráda poradím,ale vy to zmáknete i bez toho
Ahoj holky, myslím, že čím víc lidí, tím víc názorů, tím lepší diskuze:)…a kde budete mít hostinu?
Ano, ano, další jsem na řadě já a to už příští sobotu
dneska mě čeká rozlučka, tak se nemůžu těch svejch koček dočkat, dámský jízdy jsou stejně nejlepší ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat