Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3832
12.1.12 15:05
Petra Z píše:
Kima…já tam ještě včera stihla zavolat,takže už ho měli připravený… šaty za krk

Jsou moc pěkné! Taky to asi budu řešit takovýma nějakýma šatama za krk, protože to máme na začátku června a oslavu venku, tak abych nebyla úplně „nahá“. kdyby bylo trochu chladněji

• načítám...
35415
12.1.12 15:39
Anie22 píše:
Fidu ten můj je stejně vysokej (nebo teda spíš malej) jako já, takže je taky rád :lol:

vitej do klubu :lol: muj je teda vetsi (o par centaku :roll::mrgreen:

• načítám...
35415
12.1.12 15:40
Kima-o píše:
Fiducia píše:
takze budes mit uzkou sukni? nebo jak? prosim pro nechapave :kytka: :lol:
jako uplne uzkou nee, ale proste bude jen z te latky, zadna kruhova vystuz.. teda zatim si to tak myslim :D
uvidime, až něco podobného natáhnu na sebe… :jazyk:

ahaaaaa :lol: uz si to trosku umim predstavit :palec:

• načítám...
35415
12.1.12 15:41
Kima-o píše:
taky ti slušely, peti ;) já se děsím spíš tý barvy… čistě bílou mít asi nemůžu - jsem hrozně světlá a byla bych v tom hrozně „vyblitá“ :mrgreen: tak doufám, že seženu něco v slonovině nebo tak něco…

mam stejny problem :roll: takze jsem si vybrala kremove :palec: beztak se v bilem vdavaji panny :jazyk:

• načítám...
722
12.1.12 19:28
no holky já budu mít bílé :mrgreen: ale je pravda že ve znamení jsem panna :mrgreen: :mrgreen:
Fiducia píše:
Kima-o píše:
taky ti slušely, peti ;) já se děsím spíš tý barvy… čistě bílou mít asi nemůžu - jsem hrozně světlá a byla bych v tom hrozně „vyblitá“ :mrgreen: tak doufám, že seženu něco v slonovině nebo tak něco…
mam stejny problem :roll: takze jsem si vybrala kremove :palec: beztak se v bilem vdavaji panny :jazyk:
  • načítám...
35415
12.1.12 20:36
Pavča S píše:
no holky já budu mít bílé :mrgreen: ale je pravda že ve znamení jsem panna :mrgreen: :mrgreen:
Fiducia píše:
Kima-o píše:
mam stejny problem :roll: takze jsem si vybrala kremove :palec: beztak se v bilem vdavaji panny :jazyk:

tak ty muzes :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
65344
13.1.12 08:26

Já měla bílé a jsem štír :mrgreen:

• načítám...
2504
13.1.12 08:56

tak holky včera mě přítel požadal o ruku, dostala jsem krásnou kytku a prstýnek.. my to totiž máme trošku obráceně, nejdřív jsme naplánovali termín a svatbu a pak se teprve žádalo :lol: no a teď ráno jsem to řekla mamce… tak na mě koukalak, ale pak jakože dobrý… ale asi to ještě vstřebává.. a to ještě neví, že svatba bude letos :lol:

• načítám...
65344
13.1.12 08:58

Phoebe.....tak ukaž prstýnek,jsme baby zvědavé
Jinak se přiznám,že nevím,kdy se kdo bere,nepamatuju si to…

• načítám...
2504
13.1.12 09:18

však to nevadí, já si to taky nepamatuju :kytka: … holky, já musím počkat na přítele, protože já nevím kde mám svůj káblík k mobilu, tak on ho vyfotí a já ho sem hnedka dám

• načítám...
65344
13.1.12 09:22

Phoebe…tak jo :lol:
Jinak se těším na další a další fotky ze svatbiček :mrgreen:
kdo je vlastně další na řadě????

• načítám...
35415
13.1.12 10:40
Petra Z píše:
Já měla bílé a jsem štír :mrgreen:

taky jsi byla panna az do svatebni noci :mrgreen: :mrgreen:
btw. krasna profilovka :palec:

• načítám...
35415
13.1.12 10:41
Petra Z píše:
Phoebe.....tak ukaž prstýnek,jsme baby zvědavé
Jinak se přiznám,že nevím,kdy se kdo bere,nepamatuju si to…

Peto, ja se taky ztracim :oops: zkusim aktualizovat tabulku pres vikend :think:

• načítám...
35415
13.1.12 10:42
Phoebe21 píše:
však to nevadí, já si to taky nepamatuju :kytka: … holky, já musím počkat na přítele, protože já nevím kde mám svůj káblík k mobilu, tak on ho vyfotí a já ho sem hnedka dám

uz se tesim :dance: :dance:

• načítám...
65344
13.1.12 10:44

Panna se skoro 3letým dítětem :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová