Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
![]()
péťo, fakt, krásná fotka v profilu…
já myslím, že teď je na řadě anie, ne?
ahojky holky…heleďte a jak to budete mít večer na hostinu..to mě zajímá…budete se převlékat do něčeho jiného nebo pojedete až do konce v šatech??? Chtěla bych se ty šatečky pořádně užít že jo
![]()
Pavča S píše:
ahojky holky…heleďte a jak to budete mít večer na hostinu..to mě zajímá…budete se převlékat do něčeho jiného nebo pojedete až do konce v šatech??? Chtěla bych se ty šatečky pořádně užít že jo![]()
ja se budu prevlekat. v satech nevydrzim
![]()
já právě přemýšlím že si je taky nechám až do konce…přece jen šaty za takový peníze a mít je jen chvilku to se mi nechce…takže v nich pojedu asi taky do konce…
![]()
Pavčo,hlavně my měli obřad až ve 2 odpoledne…tak sjme si je musela užít ![]()
Petra Z píše:
Pavčo,hlavně my měli obřad až ve 2 odpoledne…tak sjme si je musela užít
jojo … měli volno jen ve 12h a ve 14h a to jsem radči zamluvila tu 14h kvuli dcerce…aspon jí dám ještě před spát aby pak vydržela ![]()
jeee, ja taky chtela od dvou
ale oni do dvou delaj
takze bude obrad ve 13 ![]()
Pavčo,mě Mates spí ve 14 hodin,tak ten den nespal..
a byl pak protiváček,na obřadě se ani nechtěl svléknout.....proseděl to v bundě a čepici.Pak teda joooo ale zase se nechtěl obléknout ![]()
no já tam kde si budu půjčovat svatební, tak k tomu půjčují zdarma i večerní… tak si je asi půjčím a uvidím… buď se převlíknu, když už se mi v tom nebude chtít být a nebo si je nechám…
´Mě Simča chodí kolem 12h spát ..tak jí ten den dám aspon v 11h tak snad se vyspí a bude pak v pohodě, ona když někdy nespí tak je taky protivná potom…
ale stejně jsem na ní zvědavá ted jí je 15 měsíců a nikde neposedí …pořád musí někde lítat tak doufám že na ten obřad aspon chvíli vydrží sedět
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat