Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2746
17.1.12 09:43

Peti, moc hezké fotečky :potlesk:

• načítám...
29436
17.1.12 09:49

Peti krása, moc vám to slušelo. :potlesk: :palec:

• načítám...
65353
17.1.12 09:56

Gabi díky
Klarinetko,taky díky…
holky hned bych to vrátila.....určo doporučuju někoho,kdo to nahraje na kameru......aspoň okamžiky,jako je nástup nevěsty,pak polibek,prstýnky…

• načítám...
6792
17.1.12 10:02

fiducia tenhle obchod se mi libil nejvic co jsem nasla na netu,tak uvidime az tam prijedem :lol: gabi moc hezke prstynky :dance:

• načítám...
6792
17.1.12 10:04
gabi.design píše:

mne to nejde,to se musim zaregistrovat?

• načítám...
29436
17.1.12 10:06
jaja84 píše:
gabi.design píše:
mne to nejde,to se musim zaregistrovat?

Napsala jsi heslo?

• načítám...
4886
17.1.12 10:08

s prstýnkama - pro Radka budem chtít jen úplně obyč kroužek třeba ze stříbra (stejně ho nebude nosit, tak je to zbytečný…) a já bych chtěl bílé zlato, já se naopak chystám prstýnkem pyšnit až do konce života :D
a teď… se jdu pokochat péti fotkama :jazyk:

• načítám...
65353
17.1.12 10:09

jaja…registrovat asi ne…
ale jméno a heslo.....a to je oboje petra

• načítám...
24870
17.1.12 10:14

Peti, fakt hezké fotky :palec: Já už se tak těším na ty naše :dance:

Gabi, ty vaše prstýnky se mi taky líbí, něco takového bych brala :palec: Taky jsme se shodli s mojím pro ch. ocel, ale teda, jak píšete, že se nedá později upravovat velikost, tak teď nevím.. :nevim: jedině teda pro něj ch. ocel a pro mě bílé zlato, ale seženeme takhle pár k sobě? :think:

• načítám...
65353
17.1.12 10:16

Holky…a toto jsme dostali
http://www.youtube.com/watch?…
koukat až po první minutě :mrgreen:

• načítám...
6792
17.1.12 10:23
Petra Z píše:
jaja…registrovat asi ne…
ale jméno a heslo.....a to je oboje petra
:oops: aha
  • načítám...
4886
17.1.12 10:24

peti, opravdu moc hezké fotečky, já už se taky na fotky moc těším… ale na jednu stranu mám i strach, přece jenom nejsme úplně fotogeničtí a bojím se, aby z nás vůbec něco před tím fotografem vypadlo :D jo, už jsem se rozhodla, jakého fotografa chci, konečně :P www.tanecek.cz

• načítám...
4886
17.1.12 10:26

ohňostroj je krásný taky… můj Radke takovýhkle věci miluje, přemýšlím, že nějaký zaplatím jako překvapení…

• načítám...
65353
17.1.12 10:30

Kima…já nejsem fotogenická a můj chlap už vůbec.....ale dobrej fotograf udělá dobrý fotky :mrgreen:
Hele…my ohňostroje děláme často.....a bereme ty na jeden odpal…stačí,když to někdo zapálí a už to pak jede samo…
a bereme právě od tady těch…ohňostroje na míru......mají sestavy tak se jukni
ted jsme teda měli jinej,to odpalovali oni,ale třeba na Silvestra jsme měli ten na jedno zapálení

• načítám...
6792
17.1.12 10:32
Kima-o píše:
peti, opravdu moc hezké fotečky, já už se taky na fotky moc těším… ale na jednu stranu mám i strach, přece jenom nejsme úplně fotogeničtí a bojím se, aby z nás vůbec něco před tím fotografem vypadlo :D jo, už jsem se rozhodla, jakého fotografa chci, konečně :P www.tanecek.cz

asi nejsem normalni ale ty fotky jsou tak krasny ze mne to dojalo :oops: :lol: a taky se bojim ze budeme jak drevo :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová