Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Gabi díky
Klarinetko,taky díky…
holky hned bych to vrátila.....určo doporučuju někoho,kdo to nahraje na kameru......aspoň okamžiky,jako je nástup nevěsty,pak polibek,prstýnky…
fiducia tenhle obchod se mi libil nejvic co jsem nasla na netu,tak uvidime az tam prijedem
gabi moc hezke prstynky ![]()
gabi.design píše:
Peti krása, moc vám to slušelo.![]()
mne to nejde,to se musim zaregistrovat?
jaja84 píše:gabi.design píše:mne to nejde,to se musim zaregistrovat?
Peti krása, moc vám to slušelo.![]()
Napsala jsi heslo?
s prstýnkama - pro Radka budem chtít jen úplně obyč kroužek třeba ze stříbra (stejně ho nebude nosit, tak je to zbytečný…) a já bych chtěl bílé zlato, já se naopak chystám prstýnkem pyšnit až do konce života ![]()
a teď… se jdu pokochat péti fotkama ![]()
jaja…registrovat asi ne…
ale jméno a heslo.....a to je oboje petra
Peti, fakt hezké fotky
Já už se tak těším na ty naše ![]()
Gabi, ty vaše prstýnky se mi taky líbí, něco takového bych brala
Taky jsme se shodli s mojím pro ch. ocel, ale teda, jak píšete, že se nedá později upravovat velikost, tak teď nevím..
jedině teda pro něj ch. ocel a pro mě bílé zlato, ale seženeme takhle pár k sobě? ![]()
Holky…a toto jsme dostali
http://www.youtube.com/watch?…
koukat až po první minutě ![]()
Petra Z píše:
jaja…registrovat asi ne…
ale jméno a heslo.....a to je oboje petra
peti, opravdu moc hezké fotečky, já už se taky na fotky moc těším… ale na jednu stranu mám i strach, přece jenom nejsme úplně fotogeničtí a bojím se, aby z nás vůbec něco před tím fotografem vypadlo
jo, už jsem se rozhodla, jakého fotografa chci, konečně
www.tanecek.cz
ohňostroj je krásný taky… můj Radke takovýhkle věci miluje, přemýšlím, že nějaký zaplatím jako překvapení…
Kima…já nejsem fotogenická a můj chlap už vůbec.....ale dobrej fotograf udělá dobrý fotky ![]()
Hele…my ohňostroje děláme často.....a bereme ty na jeden odpal…stačí,když to někdo zapálí a už to pak jede samo…
a bereme právě od tady těch…ohňostroje na míru......mají sestavy tak se jukni
ted jsme teda měli jinej,to odpalovali oni,ale třeba na Silvestra jsme měli ten na jedno zapálení
Kima-o píše:
peti, opravdu moc hezké fotečky, já už se taky na fotky moc těším… ale na jednu stranu mám i strach, přece jenom nejsme úplně fotogeničtí a bojím se, aby z nás vůbec něco před tím fotografem vypadlojo, už jsem se rozhodla, jakého fotografa chci, konečně
www.tanecek.cz
asi nejsem normalni ale ty fotky jsou tak krasny ze mne to dojalo
a taky se bojim ze budeme jak drevo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat