Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
19.1.12 10:37
tytyty píše:
jo a davate nejake karticky ze nechcete dary, ale penize?
nasla sem tohle, tak treba nekomu poslouzi. neco z toho vyberu a pridame k oznamku
Jestli si snad někdo hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás však příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.

Potíže se svatebními dary za Vás hravě vyřeší třeba Němcová nebo Masaryk

Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary

me bude neco delat segra, uz mam par navrhu, ale nevim, jestli sem pujde vlozit dokument ve formatu .ppt :think:

• načítám...
35415
19.1.12 10:38
tytyty píše:
jaja84 píše:
tytyty píše:
jo a davate nejake karticky ze nechcete dary, ale penize?
nasla sem tohle, tak treba nekomu poslouzi. neco z toho vyberu a pridame k oznamku
Jestli si snad někdo hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás však příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.

Potíže se svatebními dary za Vás hravě vyřeší třeba Němcová nebo Masaryk

Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary
huste! a to das k oznameni vsem? i ty co pak pujdou jen na tu kalbu?
nam jdou vsichni uz na obrad, jsme kazdy z jineho koutu CR tak to je u nas doma a 90% lidi na svatbu prijede, tak je blbe je vzit na obrad, poslat do haje a pak at prijdou vecer.

my to mame stejne, takze neporadim :roll:

• načítám...
35415
19.1.12 10:40
Klarinetka1 píše:
holky, který se Vám líbí nejvíc?

vsechny jsou krasny, muj styl :kytka: ty prvni se mi libi nejvic :palec:

• načítám...
35415
19.1.12 10:43
tytyty píše:
Klarinetka1 píše:
holky, který se Vám líbí nejvíc?

prostredni

btw jaky mate rozpocet na prstynky?

my 2-3 000 ocel. Na prstynkach setrit necheme

• načítám...
6792
19.1.12 11:57

holky co mate uz saty,jak se do nich leze? horem nebo spodem? :oops: :lol:

• načítám...
4886
19.1.12 12:05

na to jsem upřímně řečeno dneska taky zvědavá, kudy mě do těch šatů budou rvát :D skoro největší problékm bylo sehnat nějaké schopné sponí prádlo… zjistila jsem, že musím na nákupy :mrgreen: :P

• načítám...
24870
19.1.12 12:13

Hmm, tak schopnou podprsenku taky ještě nemám.. Potřebovala bych 70B nebo C, jenže tohle číslo většinou nikde nemívají, takže kupuju 75B a to mám po pár praních stejně hned volné, takže na prd :roll:

• načítám...
6792
19.1.12 12:20
Kima-o píše:
na to jsem upřímně řečeno dneska taky zvědavá, kudy mě do těch šatů budou rvát :D skoro největší problékm bylo sehnat nějaké schopné sponí prádlo… zjistila jsem, že musím na nákupy :mrgreen: :P

tak mi pak napis :lol:

• načítám...
3832
19.1.12 13:27

Tak dneska jedu poprvé mrknout po nějakých šatkách a mám z toho teda trochu stres

• načítám...
6792
19.1.12 13:35
RencaVlkova píše:
Tak dneska jedu poprvé mrknout po nějakých šatkách a mám z toho teda trochu stres

ja jdu za tyden na zkousku a jsem taky nejaka nervni,jsem rada ze v tom nejsem …myslela sjem si ze jsem nervni jen ja :lol: :hug:

• načítám...
2504
19.1.12 13:46

mě čeká výběr šatů za 14 dní..
holky co myslíte… je blbý dávat výslužku, když budeme předávat oznámení? jako, že by se to pak nemuselo dávat až po svatbě to budeme mít asi jiné starosti..

• načítám...
65369
19.1.12 13:48

Do šatů horem :mrgreen:
my ani výslužku nedávali.....jen koláčky s oznámením

• načítám...
2504
19.1.12 13:51

no já jsem právě myslela, že bychom nechali udělat koláčky a ty bychom dali s oznámením a potom nějaké zákusky už jenom na tu svatbu na „zobání“..

• načítám...
65369
19.1.12 13:57

My měli na stolech koláčky a pár zákusků…jinak pak dort
a večer zase koláčky,medovník a obložené mísy

• načítám...
4886
19.1.12 14:13

s tou výslužkou je u nás katastrofa: budoucí tchýně by ji hrozně ráda rozdávala týden dopředu, moje mamka den dopředu a my den po svatbě :D shodneme se jen na tom, že nechceme výslužky dávat na svatbě,a ž budou hosti odcházet, abychom je tam nehonili… a stejně by výslužka dopadla jako kaše :D tak nevím, jak to nakonec bude :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová