Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
takze do satu horem
dekuju…jinak my vysluzky ted nevim jake i y
davat nebudeme vubec ![]()
My budem, protože prostě budem
Mamina řekla, ať se o cukroví vůbec nestarám, takže jsem to pustila z hlavy
Je cukrářka, takže si s tím prý poradí sama s tetou ![]()
holky, ja uz saty mam - tyhle ta fotka je priserna, toho si nevsimejte ![]()
poradte, co na palici ![]()
Fidu.....nechala bych si jen čelenku…asi něco,jako jsem měla já…
narovnat a prameny zvrchu natočit
teda pokud nechceš závoj
a tak jsem se dozvěděla, že moje máma má na výslužky opět jiný názor než já.. horší je, že vždycky se všechno musí udělat podle ní.. takže já ji už nic nesmím říct.. jsem jí řekla, že rozvezeme ty koláče s oznámením a pak že se udělají zákusky a bude dort jenom na zobání na svatbě a ona mi řekla, že se udělají zákusky a ještě z toho se budou dělat výslužky.. ano tak já se o to opravdu starat nebudu na svatbě… ještě lítat a dělat krabice jak trubka.. tohle mě opravdu dokáže nasr…
Fiducia píše:
holky, ja uz saty mam - tyhle ta fotka je priserna, toho si nevsimejte
poradte, co na palici
Kadeřnice určitě poradí!!!! Ty sis je koupila?
Já jsem se vrátila a jsem nadšená. Nejen, že šaty obleču, ale aji sem se v nich sama sobě líbila. Poradíte který?
Fiducia píše:
holky, ja uz saty mam - tyhle ta fotka je priserna, toho si nevsimejte
poradte, co na palici
No super!
Já bych sem dala taky fotku těch mých, jenže nechci, aby to tady viděl třeba někdo z rodiny.
Občas sem totiž zabrousí přítelova sestřenka a nemusí vědět, jaký šaty budu mít, že?
RencaVlkova píše:
Já jsem se vrátila a jsem nadšená. Nejen, že šaty obleču, ale aji sem se v nich sama sobě líbila. Poradíte který?
Tak se pochlub. ![]()
jaja84 píše:tytyty píše:huste! a to das k oznameni vsem? i ty co pak pujdou jen na tu kalbu?
jo a davate nejake karticky ze nechcete dary, ale penize?
nasla sem tohle, tak treba nekomu poslouzi. neco z toho vyberu a pridame k oznamku
Jestli si snad někdo hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás však příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.Potíže se svatebními dary za Vás hravě vyřeší třeba Němcová nebo Masaryk
Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary
Proč ne? Holky my budeme mít jak jsem psala tu neformální svatbu i obřad a na oznámení bude…
Nebudete svatba jako v telce, dary noste v peněžence:) Oblečení neřešte v riflích prostě doražte…
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda ![]()
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda
Tak mě se na tobě nejvíc líbí ty poslední - č.7 a pak předposlední č.5. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat