Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6792
19.1.12 14:45

takze do satu horem :lol: dekuju…jinak my vysluzky ted nevim jake i y :oops: davat nebudeme vubec :nevim:

• načítám...
65347
19.1.12 14:48

Jajo…my taky teda nedávali.....

• načítám...
24870
19.1.12 14:51

My budem, protože prostě budem :mrgreen: Mamina řekla, ať se o cukroví vůbec nestarám, takže jsem to pustila z hlavy 8) Je cukrářka, takže si s tím prý poradí sama s tetou :nevim:

• načítám...
35415
19.1.12 15:03

holky, ja uz saty mam - tyhle ta fotka je priserna, toho si nevsimejte :mrgreen:
poradte, co na palici :kytka:

• načítám...
65347
19.1.12 15:15

Fidu.....nechala bych si jen čelenku…asi něco,jako jsem měla já…
narovnat a prameny zvrchu natočit
teda pokud nechceš závoj

• načítám...
2504
19.1.12 15:38

a tak jsem se dozvěděla, že moje máma má na výslužky opět jiný názor než já.. horší je, že vždycky se všechno musí udělat podle ní.. takže já ji už nic nesmím říct.. jsem jí řekla, že rozvezeme ty koláče s oznámením a pak že se udělají zákusky a bude dort jenom na zobání na svatbě a ona mi řekla, že se udělají zákusky a ještě z toho se budou dělat výslužky.. ano tak já se o to opravdu starat nebudu na svatbě… ještě lítat a dělat krabice jak trubka.. tohle mě opravdu dokáže nasr…

• načítám...
3832
19.1.12 16:11
Fiducia píše:
holky, ja uz saty mam - tyhle ta fotka je priserna, toho si nevsimejte :mrgreen:
poradte, co na palici :kytka:

Kadeřnice určitě poradí!!!! Ty sis je koupila?

• načítám...
3832
19.1.12 16:12

Já jsem se vrátila a jsem nadšená. Nejen, že šaty obleču, ale aji sem se v nich sama sobě líbila. Poradíte který?

• načítám...
29436
19.1.12 16:19
Fiducia píše:
poradte, co na palici :kytka:

No super! :potlesk: Já bych sem dala taky fotku těch mých, jenže nechci, aby to tady viděl třeba někdo z rodiny. :think: Občas sem totiž zabrousí přítelova sestřenka a nemusí vědět, jaký šaty budu mít, že?

• načítám...
29436
19.1.12 16:22
RencaVlkova píše:
Já jsem se vrátila a jsem nadšená. Nejen, že šaty obleču, ale aji sem se v nich sama sobě líbila. Poradíte který?

Tak se pochlub. :)

• načítám...
65347
19.1.12 16:23

Renčo poradíme.....d.ej fotky

• načítám...
1126
19.1.12 16:27
jaja84 píše:
tytyty píše:
jo a davate nejake karticky ze nechcete dary, ale penize?
nasla sem tohle, tak treba nekomu poslouzi. neco z toho vyberu a pridame k oznamku
Jestli si snad někdo hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás však příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.

Potíže se svatebními dary za Vás hravě vyřeší třeba Němcová nebo Masaryk

Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary
huste! a to das k oznameni vsem? i ty co pak pujdou jen na tu kalbu?

Proč ne? Holky my budeme mít jak jsem psala tu neformální svatbu i obřad a na oznámení bude…
Nebudete svatba jako v telce, dary noste v peněžence:) Oblečení neřešte v riflích prostě doražte…

• načítám...
3832
19.1.12 16:38

omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda :(

• načítám...
29436
19.1.12 16:43
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda :(

Tak mě se na tobě nejvíc líbí ty poslední - č.7 a pak předposlední č.5. :D

• načítám...
2504
19.1.12 16:45

mš se líbí poslední a předposlední.. ty ti nejvíc sluší :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová