Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
RencaVlkova píše:Phoebe21 píše:Ale taky se koukám, že se tam nejvíc líbí ty první.Asi vyhráli…Jen mě sejří ten dekolt. Domlouvala jsem se s paní, že mi tam zkusí našít krajku
jojo rozkliknu hlavní stránku a říkám si, ty fotky jsem před chvilkou někde viděla![]()
sranda…
Mě se taky líbí nejvíc jedničky:)
Petra Z píše:
Fidu.....natužit pořádně,bude to držet na ten jeden den
Renčo.....1,5,7
1 a 7 jsou stejný, tím se výběr zužuje ![]()
Fiducia píše:RencaVlkova píše:Renco, vzdyt jsi kocka
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam tedaHlasuju pro ty posledni, c. 7
Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekolt ![]()
Klarinetka1 píše:
Teda holky, vy se teda máte, že ti vaši chlapi jsou ochotní jet přes půlku republiky kvůli prstýnkům![]()
. To by mi neprošlo…takže příští týden skočím do zlatnictví, zjistím cenu, půjčím dom vzorník velikostí a pak je pojedu objednat. Teď zase koukám na ty šaty, to jímá mě hrůza
Můj by taky nejel, neboj
A z šatů buď v klidu. Já jsem byla taky na prášky, ale když jsm zjistila, že obleču víc jak jedny ze salonu, tak jsem byla klidna ![]()
RencaVlkova píše:Fiducia píše:Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekoltRencaVlkova píše:Renco, vzdyt jsi kocka
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam tedaHlasuju pro ty posledni, c. 7
No a co máš s dekoltem
?
jaja84 píše:
holky a jak dlouho asi trva ta zkouska tech satu?
Já jsem tak byla asi 45 min a zkoušela jsem asi 6tery šaty
Klarinetka1 píše:RencaVlkova píše:No a co máš s dekoltemFiducia píše:Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekoltRencaVlkova píše:Renco, vzdyt jsi kocka
?
Mám tam ty hnusný rudý fleky když jsem nervní
RencaVlkova píše:Klarinetka1 píše:Můj by taky nejel, neboj
Teda holky, vy se teda máte, že ti vaši chlapi jsou ochotní jet přes půlku republiky kvůli prstýnkům![]()
. To by mi neprošlo…takže příští týden skočím do zlatnictví, zjistím cenu, půjčím dom vzorník velikostí a pak je pojedu objednat. Teď zase koukám na ty šaty, to jímá mě hrůza
A z šatů buď v klidu. Já jsem byla taky na prášky, ale když jsm zjistila, že obleču víc jak jedny ze salonu, tak jsem byla klidna
To já se asi vlezu do všech..myslím, že teď jsem tak na vel. 36-38, potřebovala bych ale do těch šatů větší prsa (kojit už asi nebudu
).Mě nebaví si ani kupovat oblečení, nejradši vyzkouším, koupím a jdu pryč. Kór zkoušet hafo šatů ![]()
Klarinetka1 píše:RencaVlkova píše:To já se asi vlezu do všech..myslím, že teď jsem tak na vel. 36-38, potřebovala bych ale do těch šatů větší prsa (kojit už asi nebuduKlarinetka1 píše:Můj by taky nejel, neboj
A z šatů buď v klidu. Já jsem byla taky na prášky, ale když jsm zjistila, že obleču víc jak jedny ze salonu, tak jsem byla klidna
).Mě nebaví si ani kupovat oblečení, nejradši vyzkouším, koupím a jdu pryč. Kór zkoušet hafo šatů
Já taky nesnáším nakupování oblečení atd, ale tohle bylo fajn, věř mi ![]()
RencaVlkova píše:Klarinetka1 píše:Mám tam ty hnusný rudý fleky když jsem nervníRencaVlkova píše:No a co máš s dekoltemFiducia píše:Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekoltRencaVlkova píše:Renco, vzdyt jsi kocka
?
Ajo, ty vaše fleky
. Prosím Těm objeví se a zase zmizí. V klidu.
RencaVlkova píše:Fiducia píše:Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekoltRencaVlkova píše:Renco, vzdyt jsi kocka
ale! sekne ti to ![]()
RencaVlkova píše:Klarinetka1 píše:Můj by taky nejel, neboj
muj by jel leda kdybych zaplatila benzin
![]()
Fiducia píše:RencaVlkova píše:ale! sekne ti toFiducia píše:Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekoltRencaVlkova píše:Renco, vzdyt jsi kocka
Děkuju holky, jste hodný ![]()
Hlavně aby se to líbilo drahému. Ale řeknu vám, že je to strašně zvláštní pocit mát ty šaty na sobě
No nabídly se mi dvě kámošky, tak jednu zneužiju asi jeden den a pak až třeba další týden druhou. Víckrát nikam nejdu
. Ještě musím ty boty dořešit. Nevíte, kde bych v Brně koupila hezký, ne na podpatku.
Jo, teď mě napadlo, co vaši chlapi budou mít na sobě? Je mi jasné, že oblek, ale kupovaný, půjčený, jakou barvu, co košile? Necháte si šít na zakázku, aby sedla jak ulitá? To je otázek,co? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat