Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1126
19.1.12 21:16
RencaVlkova píše:
Phoebe21 píše:
jojo rozkliknu hlavní stránku a říkám si, ty fotky jsem před chvilkou někde viděla :lol: :lol: sranda…
Ale taky se koukám, že se tam nejvíc líbí ty první.Asi vyhráli…Jen mě sejří ten dekolt. Domlouvala jsem se s paní, že mi tam zkusí našít krajku

Mě se taky líbí nejvíc jedničky:)

• načítám...
3832
19.1.12 21:16
Petra Z píše:
Fidu.....natužit pořádně,bude to držet na ten jeden den :mrgreen:
Renčo.....1,5,7 :lol:

1 a 7 jsou stejný, tím se výběr zužuje :)

• načítám...
6792
19.1.12 21:17

holky a jak dlouho asi trva ta zkouska tech satu?

• načítám...
3832
19.1.12 21:18
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda :(
Renco, vzdyt jsi kocka :potlesk: Hlasuju pro ty posledni, c. 7 :palec:

Noo to tak…Hyzdí mě ten muj hnusnej dekolt :(

• načítám...
3832
19.1.12 21:19
Klarinetka1 píše:
Teda holky, vy se teda máte, že ti vaši chlapi jsou ochotní jet přes půlku republiky kvůli prstýnkům :potlesk: :potlesk:. To by mi neprošlo…takže příští týden skočím do zlatnictví, zjistím cenu, půjčím dom vzorník velikostí a pak je pojedu objednat. Teď zase koukám na ty šaty, to jímá mě hrůza :x

Můj by taky nejel, neboj :) A z šatů buď v klidu. Já jsem byla taky na prášky, ale když jsm zjistila, že obleču víc jak jedny ze salonu, tak jsem byla klidna :)

• načítám...
2746
19.1.12 21:20
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda :(

No a co máš s dekoltem :think:?

• načítám...
3832
jaja84 píše:
holky a jak dlouho asi trva ta zkouska tech satu?

Já jsem tak byla asi 45 min a zkoušela jsem asi 6tery šaty

• načítám...
3832
Klarinetka1 píše:
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:

Mám tam ty hnusný rudý fleky když jsem nervní

• načítám...
2746
19.1.12 21:22
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
Teda holky, vy se teda máte, že ti vaši chlapi jsou ochotní jet přes půlku republiky kvůli prstýnkům :potlesk: :potlesk:. To by mi neprošlo…takže příští týden skočím do zlatnictví, zjistím cenu, půjčím dom vzorník velikostí a pak je pojedu objednat. Teď zase koukám na ty šaty, to jímá mě hrůza :x
Můj by taky nejel, neboj :) A z šatů buď v klidu. Já jsem byla taky na prášky, ale když jsm zjistila, že obleču víc jak jedny ze salonu, tak jsem byla klidna :)

To já se asi vlezu do všech..myslím, že teď jsem tak na vel. 36-38, potřebovala bych ale do těch šatů větší prsa (kojit už asi nebudu ;) ).Mě nebaví si ani kupovat oblečení, nejradši vyzkouším, koupím a jdu pryč. Kór zkoušet hafo šatů :zed:

• načítám...
3832
19.1.12 21:23
Klarinetka1 píše:
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
Můj by taky nejel, neboj :) A z šatů buď v klidu. Já jsem byla taky na prášky, ale když jsm zjistila, že obleču víc jak jedny ze salonu, tak jsem byla klidna :)
To já se asi vlezu do všech..myslím, že teď jsem tak na vel. 36-38, potřebovala bych ale do těch šatů větší prsa (kojit už asi nebudu ;) ).Mě nebaví si ani kupovat oblečení, nejradši vyzkouším, koupím a jdu pryč. Kór zkoušet hafo šatů :zed:

Já taky nesnáším nakupování oblečení atd, ale tohle bylo fajn, věř mi :)

• načítám...
2746
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
Mám tam ty hnusný rudý fleky když jsem nervní

Ajo, ty vaše fleky :mrgreen:. Prosím Těm objeví se a zase zmizí. V klidu.

• načítám...
35415
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:

ale! sekne ti to :kytka:

• načítám...
35415
19.1.12 21:24
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:

muj by jel leda kdybych zaplatila benzin :roll: :mrgreen:

• načítám...
3832
19.1.12 21:24
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
Fiducia píše:
RencaVlkova píše:
ale! sekne ti to :kytka:

Děkuju holky, jste hodný :)
Hlavně aby se to líbilo drahému. Ale řeknu vám, že je to strašně zvláštní pocit mát ty šaty na sobě

• načítám...
2746
19.1.12 21:25

No nabídly se mi dvě kámošky, tak jednu zneužiju asi jeden den a pak až třeba další týden druhou. Víckrát nikam nejdu :oops:. Ještě musím ty boty dořešit. Nevíte, kde bych v Brně koupila hezký, ne na podpatku.
Jo, teď mě napadlo, co vaši chlapi budou mít na sobě? Je mi jasné, že oblek, ale kupovaný, půjčený, jakou barvu, co košile? Necháte si šít na zakázku, aby sedla jak ulitá? To je otázek,co? :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová