Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petra Z píše:
Fidu…mám hlídací babičku na dosah
a to se vyplati! ![]()
Maky.p píše:
Ahoj holky,RencaVlkova píše:Dneska jedem pro malou do Tišnova, tak by jsme tam mohli kouknout. Kde to Tesco teda přesně postavili? Není to někde u autobusáku? Jo a nevíš, do kdy tam je otevřeno?
Holky, levné obleky prodává paní v Tišnově vedle Tesca. Má velký výběr a skvělé ceny (do 3500). Poradí s košilí, se vším. kdo to nemá z ruky, tak se mrkněte tam
A taky na název bych se zapomněla zeptat, ať vím, co hledat ![]()
Alex tak to je teda super, přeji pevné nervy.
![]()
Peti mě se líbí ta kytička na krk. Jak je to velké? Mám totiž vínovo-bílé šaty. ![]()
Maky.p píše:Maky.p píše:A taky na název bych se zapomněla zeptat, ať vím, co hledat
Ahoj holky,RencaVlkova píše:Dneska jedem pro malou do Tišnova, tak by jsme tam mohli kouknout. Kde to Tesco teda přesně postavili? Není to někde u autobusáku? Jo a nevíš, do kdy tam je otevřeno?
Holky, levné obleky prodává paní v Tišnově vedle Tesca. Má velký výběr a skvělé ceny (do 3500). Poradí s košilí, se vším. kdo to nemá z ruky, tak se mrkněte tam
Ne je to v té točce nahoře na náměstí. Dříve tam byl průchod do zverimexu. Je to Komenského náměstí. Vejdeš do takové pasáže a je to na konci v pravo, to najdete. Je tam jen pár obchůdků
Renčo, díky, přečtu to chlapovi, ten to tam zná přece jen víc za ty roky, já tam s ním byla jen rok a pak jsme šli do Brna ![]()
Petra Z píše:
Gabi,kytička má průměr cca 5cm…
ale korálky jsou červené
Aha, já myslela, že je to vínová.
tak jsem jeste tady
cekam, az drahy prijde z prace ![]()
Peto poslano
v pondeli to banka zauctuje, tak bys mohla mit v utery penizky ![]()
Petra Z píše:
Gabi…nene…to bys neladila
Fidu díky.....zítra jdu pro bryndák
s tebou je radost obchodovat
![]()
Fidu.....jeeee neříkej,ještě jsme nic neposlala ![]()
přibalím ti svatební katalog..jen na prohlédnutí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat