Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Renčo.....fleky máš no a co????
kdyžtak dáš nějaký větší náhrdelník…
já nikoho s tím neznám,ono to nejde „zamejkapovat“??
a snad teda vodička zabere
Fidu.....prosímtě dneska na poštu určitě nejdu,nedostanu se tam,vydrž prosím vydrž ![]()
Ahoooj
Jak se máte takhle v pondělí? ![]()
My už o víkendu vytiskli cvičně oznámení, jestli tak, jak si to představujeme, to půjde… a půjde! Je to krasnýýýý ![]()
A už jsme si objednali všemožné organzy a dekorace a taky svatební mandle, pytlíčky na ně atd. Takže super víkend! ![]()
RencaVlkova píše:
Já dělám tento týden poslední zkoušky ve škole a pak chci vyrazit ještě tak do dvou až tří salonu mrknout, kde co mají. Svitla mi totiž naděje, že se aspoň přechodně zbavím těch hnusfleků. Na beremese.cz mi tam nějaká kočka doporučila vodičku a krém, co jí dala kosmetička a že jí fleky do minutky zmizely a vydrželo to několik hodin. Odzkouším to a dám vám flekařkám vědět ju?
je, to je uzasny! byla bys zlata ![]()
Petra Z píše:
Renčo.....fleky máš no a co????
kdyžtak dáš nějaký větší náhrdelník…
já nikoho s tím neznám,ono to nejde „zamejkapovat“??
a snad teda vodička zabere
Fidu.....prosímtě dneska na poštu určitě nejdu,nedostanu se tam,vydrž prosím vydrž
ja drzim
vsak ti dneska teprve banka posila platbu ![]()
APuccelli píše:
AhooojJak se máte takhle v pondělí?
![]()
My už o víkendu vytiskli cvičně oznámení, jestli tak, jak si to představujeme, to půjde… a půjde! Je to krasnýýýý
A už jsme si objednali všemožné organzy a dekorace a taky svatební mandle, pytlíčky na ně atd. Takže super víkend!
ja jsem o vikendu zacala tvorit navrhy na oznameni a vy uz tisknete
bude ukazka? ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:ja jsem o vikendu zacala tvorit navrhy na oznameni a vy uz tisknete
![]()
My už o víkendu vytiskli cvičně oznámení, jestli tak, jak si to představujeme, to půjde… a půjde! Je to krasnýýýý
A už jsme si objednali všemožné organzy a dekorace a taky svatební mandle, pytlíčky na ně atd. Takže super víkend!bude ukazka?
Noo, ukázka by klidně byla
Ale zatím je to jen na žluto-bílé papíře a nějaká zlatá mašle, co jsme našli doma
Jen jsem chtěla mít představu, jestli to zvládnu… My nebudeme mít jen oznámení, ale celou sadu - oznámení + pozvánka + program + info o bydlení + menu na hostině + veršík o tom, že nechceme věcné dary, ale finanční… Každé na samostatné kartičce, zabalené v takovém trojúhelníku s mašlí a levandulí ![]()
Vlastně takhle: - tohle je jak budou vypadat samotné kartičky http://static1.asmira.com/…1997_720.jpg jen to co je béžové bude fialové a fialová mašle, ten trojúhelník myslím tohle: http://static0.asmira.com/…7234_720.jpg a obálka bude fialová s fialovou mašlí a v mašli jeden snítek levandule.
A text máme: Nahoře citát „Sám nejsi nic… (W. Shakespeare) pak ta fialová část se jmény a pod tím text "oznamujeme, že jsme si 25. srpen 2012 vybrali jako svůj svatební den. Oddáni budeme v 15 hodin v římskokatolickém kostele ve Vysokém Mýtě.“
Fidu a co návrhy, jak to vypadá? ![]()
My o víkendu tiskli, jestli to bude ok, takže na zkoušku a když jsme zjistili, že jo, tak jsme objednali stužky a ruční papír a všechno, co k tomu třeba… plus sháníme obálky… hrozně se nám líbí ty ze stránek www.svatebnimandle.cz - jsou to tyhle http://www.svatebnimandle.cz/…-ruzova.html Ale chceme obálku bílou nebo fialovou a to nemají… tak sháníme dál. Slovenské straně budeme oznámení dávat na začátku dubna o Velikonocích… tak už to chceme mít hotovo ![]()
Náš veršík na dary jsem stáhla z beremese…
„Svatebčané naši milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Velkou radost budeme mít i z korunky drobné,
nosit dříví do lesa, nebylo by vhodné.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domu stodesátý talíř.
Berte toto oznámení jako malou radu,
svatba není o trápení, co pořídit k daru.
Pokud něčím přispějete, budeme jen rádi,
ale hlavně oslavte to spokojeně s námi.“
A jak je přítel Slovák, tak každý druhý řádek bude slovensky ![]()
EDIT: Já reagovala na příspěvěk looly o veršíku, ale nějak se ztratil…
Petra Z píše:
APuccelli teda vy to budete mít krásné
Díky ![]()
Znovu jsem se do toho teď položila a plánuju a žiju tím… nevyšlo nám teď miminko, takže si potřebuju zaměstnat hlavu. A v práci to na mě padá, navíc je toho hodně, tak potřebuju i jinou zábavu… dělanou i během pracovní doby, no ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:APuccelli píše:ja jsem o vikendu zacala tvorit navrhy na oznameni a vy uz tisknete
![]()
A už jsme si objednali všemožné organzy a dekorace a taky svatební mandle, pytlíčky na ně atd. Takže super víkend!bude ukazka?
Noo, ukázka by klidně byla
Ale zatím je to jen na žluto-bílé papíře a nějaká zlatá mašle, co jsme našli doma
Jen jsem chtěla mít představu, jestli to zvládnu… My nebudeme mít jen oznámení, ale celou sadu - oznámení + pozvánka + program + info o bydlení + menu na hostině + veršík o tom, že nechceme věcné dary, ale finanční… Každé na samostatné kartičce, zabalené v takovém trojúhelníku s mašlí a levandulí
Vlastně takhle: - tohle je jak budou vypadat samotné kartičky http://static1.asmira.com/…1997_720.jpg jen to co je béžové bude fialové a fialová mašle, ten trojúhelník myslím tohle: http://static0.asmira.com/…7234_720.jpg a obálka bude fialová s fialovou mašlí a v mašli jeden snítek levandule.
A text máme: Nahoře citát „Sám nejsi nic… (W. Shakespeare) pak ta fialová část se jmény a pod tím text "oznamujeme, že jsme si 25. srpen 2012 vybrali jako svůj svatební den. Oddáni budeme v 15 hodin v římskokatolickém kostele ve Vysokém Mýtě.“
hezky ![]()
ja mam asi tisic napadu, ale jeste jsem vsechny neralizovala
chci udelat vic navrhu, a pak se u toho jeste 4× pohadame ![]()
postahuju to do .jpg a neco vam ukazu ![]()
samozrejme jsem zapomnela notas o vikendu u nasich, takze tvorim na jeho ntb v poverpointu ![]()
toz kvalita pokulhava, ale udelam si predstavu, nez se pustim do finalni tvorby ![]()
jinak chci neco podobneho. udelat oznameni, pozvanku na hostinu, karticku s prosbou o penize, mapku, atd. vsechno v jednom designu ![]()
Puccelli s miminkem mě to mrzí......
aspoň máš elán do svatebních příprav
ahoj, prcek je nemocný tak nestíhám na emimi chodit
za 14 dní je v Pardubicích svatební veletrh,tak sme domluvení s mužem, že pojedeme kouknout
třeba na mě konečně dýchne ta pravá svatební atmosféra, mám pocit, že to nějak neprožívám
APuccelli píše:
Náš veršík na dary jsem stáhla z beremese…„Svatebčané naši milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Velkou radost budeme mít i z korunky drobné,
nosit dříví do lesa, nebylo by vhodné.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domu stodesátý talíř.
Berte toto oznámení jako malou radu,
svatba není o trápení, co pořídit k daru.
Pokud něčím přispějete, budeme jen rádi,
ale hlavně oslavte to spokojeně s námi.“A jak je přítel Slovák, tak každý druhý řádek bude slovensky
EDIT: Já reagovala na příspěvěk looly o veršíku, ale nějak se ztratil…
tyjo, to je krasny
to vy samy? ![]()
APuccelli píše:Petra Z píše:
APuccelli teda vy to budete mít krásnéDíky
Znovu jsem se do toho teď položila a plánuju a žiju tím… nevyšlo nám teď miminko, takže si potřebuju zaměstnat hlavu. A v práci to na mě padá, navíc je toho hodně, tak potřebuju i jinou zábavu… dělanou i během pracovní doby, no
tak s tou pracovni dobou jsme na tom stejne
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat