Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Luciked píše:Klarinetka1 píše:je to skvělé zkoušet si šaty, uplně jsem si připada jako princezna
Ahoj holky, 2 dny tu nejsem a měla jsem co dělat, abych vše dočetla. Zítra budu volat do půjčovny svateb. šatů, aby teda se mnou počítali…vůbec se mi nechce. Úplně to vidím
. Do toho HM na jaře taky kouknu a vyberu malému nějakej super ohoz
.
No já budu nervní, co je se synem. Rostou mu zuby a je docela chudák protivnej, tak jsem zvědavá, jak to tchýně zvládne. Navíc moc mu neleze sunar, ani jiné UM, tak budu zase spěchat za ním.
Ahoj holky, myslíte, že mi půjčí jenom korzet? Nebo si budu muset půjčit celé šaty? CHtěla bych nějaký jednoduchý hladký, aby se hodil k džínsům…ale na netu nic nemají, tak asi taky budu muset do půjčovy…a to se mi jako nechce vůbec…
Ahooooj děvčátka,
v první řadě gratuluji Annie a těším se na fotky ![]()
mě se rozsypal foťák, takže vám sem dám fotku jen šatů, které jsem vybrala, i když na mě podle mě vypadají líp
![]()
a včera jsme byli na svatebním veletrhu, docela mě to zklamalo,a le objednali jsme prstýnky, tak z těch mám moc velkou radost!
když jsem viděla, jak si lidi kolem objednávají prsteny za 33 tisíc, šla mi z toho hlava kolem. nakonec jsme vybrali za 7 tisíc a už to pro násd bylo maximum
ale každopádně je zase o starost míň ![]()
Kima…šaty krásnéééééééééé a prstýnek taky. ![]()
Lolly…proč by nepůjčili???myslím,že ano…napiš mejly do půjčoven co máš blízko a uvidíš
Petra Z píše:
Fidu![]()
hele…neloučila ses?????![]()
jsem cekala na chlapa ![]()
RencaVlkova píše:
Tak jsme dnes dostali krásný dar. byli jsme s drahým u mě mamky a bavili jsme se o prstýncích a on pronesl, že by strašně rád měl něco staršího, co by pak mohl dát svým dětem atd…No a mamka se za chvíli objevila se svýma snubníma prstýnkama a že nám je dá…Bylo to krásné gesto, protože taťka je po smrti a ona ho stejně pořád nosila a nikdy nesundala…Takže prstýnky jsou vyřešené a asi ty nejhezčí, co jsme si kdy mohli vybrat
to je hezky
![]()
Anie22 píše:
Ahoj holkytak už to máme zdárně za sebou
nervozita byla veliká, na radnici se přijelo pozdě, ale nakonec to byl opravdu ten nejkrásnější den, jakej jsme zatím mohli s manžílkem prožít
a i s Vašíkem v bříšku jsem vydržela až do jedné do rána a celou dobu ve svatebních šatech
a pozor, dokonce proběhla i svatební noc
užijte si to nevěsty, je to opravdu nádhera
gratulace velika ![]()
Pavča S píše:
Ahoj holky nestíhám vás dočítat…pár dnů jsem se tu neukázala (umřel nám pejsek) tak nevím co je nového…chtěla jsem se vás zeptat kde kupujete dekorace na stul na hostinu jestli máte nějaký tip? Jinak Anie gratulace veliká
papa holky..
Pavco, to me mrzi
![]()
Kima-o píše:
Ahooooj děvčátka,
v první řadě gratuluji Annie a těším se na fotky
mě se rozsypal foťák, takže vám sem dám fotku jen šatů, které jsem vybrala, i když na mě podle mě vypadají líp![]()
a včera jsme byli na svatebním veletrhu, docela mě to zklamalo,a le objednali jsme prstýnky, tak z těch mám moc velkou radost!když jsem viděla, jak si lidi kolem objednávají prsteny za 33 tisíc, šla mi z toho hlava kolem. nakonec jsme vybrali za 7 tisíc a už to pro násd bylo maximum
ale každopádně je zase o starost míň
Jsou moc krásné!!!!
Fiducia píše:RencaVlkova píše:to je hezky
Tak jsme dnes dostali krásný dar. byli jsme s drahým u mě mamky a bavili jsme se o prstýncích a on pronesl, že by strašně rád měl něco staršího, co by pak mohl dát svým dětem atd…No a mamka se za chvíli objevila se svýma snubníma prstýnkama a že nám je dá…Bylo to krásné gesto, protože taťka je po smrti a ona ho stejně pořád nosila a nikdy nesundala…Takže prstýnky jsou vyřešené a asi ty nejhezčí, co jsme si kdy mohli vybrat![]()
Viď ![]()
Kima-o píše:
a ještě prstýnek… (Radek bude mít obyč kroužek)
Moc pěkný. KDybych si kupovala, tak si něco takového vyberu
Já dělám tento týden poslední zkoušky ve škole a pak chci vyrazit ještě tak do dvou až tří salonu mrknout, kde co mají. Svitla mi totiž naděje, že se aspoň přechodně zbavím těch hnusfleků. Na beremese.cz mi tam nějaká kočka doporučila vodičku a krém, co jí dala kosmetička a že jí fleky do minutky zmizely a vydrželo to několik hodin. Odzkouším to a dám vám flekařkám vědět ju?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat