Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
20.1.12 13:41

Peto muzu te pozadat o brindak a podvazek, diky :kytka: Budes to chtit predem na ucet?

• načítám...
65336
20.1.12 13:41

Alex…mi asi uniklo…budoucí muž je cizinec??

• načítám...
2591
20.1.12 13:42

Fidu Díky, už jsem se uklidnila :) Jinak ty vlasy být tebou dám jak psala Péťa. Jen čelenku a bez závoje. V jednoduchosti je krása ;) A Šaty moc pěkný! Jsem si říkala, že si to s kalhotama určo rozmyslíš :lol:

• načítám...
2591
20.1.12 13:42
Petra Z píše:
Alex…mi asi uniklo…budoucí muž je cizinec??
Ano, je Skot…
  • načítám...
35415
20.1.12 13:44
Alex160509 píše:
Fidu Díky, už jsem se uklidnila :) Jinak ty vlasy být tebou dám jak psala Péťa. Jen čelenku a bez závoje. V jednoduchosti je krása ;) A Šaty moc pěkný! Jsem si říkala, že si to s kalhotama určo rozmyslíš :lol:

no, jako vodvazana ze satu nejsem :nevim: ale co bych pro toho svyho troubu neudelala :mrgreen:
jak rikam, zavoj nechci 100% :roll:
objevila jsem super programek na upravu fotek, tak si vecer trosku pohraju a poslu ukazku :mrgreen:

• načítám...
65336
20.1.12 13:44

Fidu OK bryndák a podvazek ti nechám…písni mi adresu a já až bryndák u našich vyzvednu pošlu.
Podvazek teda taky za 100…takže 285 celkem,bereš??? ;)
a peníze na účet.....ale nespěchá to

• načítám...
65336
20.1.12 13:46

Alex aha.....tak to máte lítání vid

• načítám...
35415
20.1.12 13:46
Petra Z píše:
Fidu OK bryndák a podvazek ti nechám…písni mi adresu a já až bryndák u našich vyzvednu pošlu.
Podvazek teda taky za 100…takže 285 celkem,bereš??? ;)
a peníze na účet.....ale nespěchá to

beru :kytka: poslu ti do SZ adresu, a posli, prosim, cislo uctu ;) a kdy pojedes k vasim? :lol:

• načítám...
2591
20.1.12 13:50
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Fidu Díky, už jsem se uklidnila :) Jinak ty vlasy být tebou dám jak psala Péťa. Jen čelenku a bez závoje. V jednoduchosti je krása ;) A Šaty moc pěkný! Jsem si říkala, že si to s kalhotama určo rozmyslíš :lol:
no, jako vodvazana ze satu nejsem :nevim: ale co bych pro toho svyho troubu neudelala :mrgreen:
objevila jsem super programek na upravu fotek, tak si vecer trosku pohraju a poslu ukazku :mrgreen:
Fakt ti to sekne! Teda trouba, ten by ti dal, kdyby tě slyšel :mrgreen: Ale budeš se mu 100% líbit!
  • načítám...
2591
20.1.12 13:52

Holky, chystáte se některá na svatební veletrhy? Jsem zvědavá, jaký tam budou ceny. Už chci mít prstýnky doma :lol: Tak tam zajdeme…

• načítám...
3832
20.1.12 13:52
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
Ahoj nevěsty, vy jste baby ukecané :mrgreen:
Máte to všechny pěkně rozmyšlené :palec: Mě tedy dnes nějak chuť na zařizování přešla :think: Jsem se ráno pěkně vytočila. Byli jsme na matrice s papírama co si A. měl vyřídit kvůli svatbě. Rodný list je v pořádku, ale potvrzení, že se může oženit v Čr mu neuznali :? Vyřizoval to na konzulátě v Praze, takže v pondělí musím volat na ministerstvo zah. věcí, jestli mu dají razítko vyššího ověření a pokud ne, tak musí zpět domů, vyřídit to tam a 4000,– budou v pr… Fakt nechápu, co je na těch úřadech za blby :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Alex to me mrzi :( :? Pevny nervy, kocko :hug:

Sestřenice teď vyřizuje trvalý pobyt pro přítele, tak vím, jaká je to fuška a chce to hlavně HODNĚ pevné nervy!!!

• načítám...
65336
20.1.12 13:53

Fidu…bydlej o 4 vchody vedle,tak klidně dneska :mrgreen:
příští týden pošlu

• načítám...
35415
20.1.12 13:55
Alex160509 píše:
Fiducia píše:
Alex160509 píše:
objevila jsem super programek na upravu fotek, tak si vecer trosku pohraju a poslu ukazku :mrgreen:
Fakt ti to sekne! Teda trouba, ten by ti dal, kdyby tě slyšel :mrgreen: Ale budeš se mu 100% líbit!

no, mam jeste rezervy :lol: kdyz jsem na to vcera koukala, tak jsem se :oops: nenamalovana :pankac: ty strasny vlasy :pankac: a je mi videt pupik :pankac: :pankac: budu mit bodicko, protoze ty saty jsou prusvitny, tak aby mi nebyla videt dirka do pupiku :mrgreen: a taky me to pekne vytvaruje :palec:
kdyz on je takovej muj hodnej meda :hug:
ale libit se mu urcite budu :oops: v sobotu jsme byli na plese a prvne me videl v satech. musel si me ofotit, jak byl nadsenej 8)

• načítám...
35415
20.1.12 13:57
Alex160509 píše:
Holky, chystáte se některá na svatební veletrhy? Jsem zvědavá, jaký tam budou ceny. Už chci mít prstýnky doma :lol: Tak tam zajdeme…

no, ja asi ne, me na tohle fakt neuzije :roll: delala jsem pro dve firmy, kde jsme vsichni sborem jezdili na veletrhy vystavovat :roll: tak jsem presycena :nevim:
ale prstynky bych uz taky brala :lol: ukazovala jsem mojemu tu Kladenskou prodejnu, co tu holky davaly - mmch. jsem nadsena :kytka: a on je proste zamilovanej do tech, co vybral, a ktery na kladne samozrejme nemaji. takze chce jit pristi tyden do ty „svoji“ prodejny :mrgreen:

• načítám...
35415
20.1.12 13:59
Petra Z píše:
Fidu…bydlej o 4 vchody vedle,tak klidně dneska :mrgreen:
příští týden pošlu

aha :lol: :lol: :lol: no, holt me nenapadlo, ze nema kadzy rodice pres pul republiky jako my :mrgreen:
tak ja ti poslu dneska nebo v nedeli penizky, at muzes posilat :palec: ale dneska pro to fakt bezet nemusis :* tak netrpeliva zase nejsem :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová