Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Peto muzu te pozadat o brindak a podvazek, diky
Budes to chtit predem na ucet?
Fidu Díky, už jsem se uklidnila
Jinak ty vlasy být tebou dám jak psala Péťa. Jen čelenku a bez závoje. V jednoduchosti je krása
A Šaty moc pěkný! Jsem si říkala, že si to s kalhotama určo rozmyslíš ![]()
Petra Z píše:Ano, je Skot…
Alex…mi asi uniklo…budoucí muž je cizinec??
Alex160509 píše:
Fidu Díky, už jsem se uklidnilaJinak ty vlasy být tebou dám jak psala Péťa. Jen čelenku a bez závoje. V jednoduchosti je krása
A Šaty moc pěkný! Jsem si říkala, že si to s kalhotama určo rozmyslíš
no, jako vodvazana ze satu nejsem
ale co bych pro toho svyho troubu neudelala ![]()
jak rikam, zavoj nechci 100% ![]()
objevila jsem super programek na upravu fotek, tak si vecer trosku pohraju a poslu ukazku ![]()
Fidu OK bryndák a podvazek ti nechám…písni mi adresu a já až bryndák u našich vyzvednu pošlu.
Podvazek teda taky za 100…takže 285 celkem,bereš??? ![]()
a peníze na účet.....ale nespěchá to
Petra Z píše:
Fidu OK bryndák a podvazek ti nechám…písni mi adresu a já až bryndák u našich vyzvednu pošlu.
Podvazek teda taky za 100…takže 285 celkem,bereš???
a peníze na účet.....ale nespěchá to
beru
poslu ti do SZ adresu, a posli, prosim, cislo uctu
a kdy pojedes k vasim? ![]()
Fiducia píše:Fakt ti to sekne! Teda trouba, ten by ti dal, kdyby tě slyšelAlex160509 píše:no, jako vodvazana ze satu nejsem
Fidu Díky, už jsem se uklidnilaJinak ty vlasy být tebou dám jak psala Péťa. Jen čelenku a bez závoje. V jednoduchosti je krása
ale co bych pro toho svyho troubu neudelala
jak rikam, zavoj nechci 100%
objevila jsem super programek na upravu fotek, tak si vecer trosku pohraju a poslu ukazku
Holky, chystáte se některá na svatební veletrhy? Jsem zvědavá, jaký tam budou ceny. Už chci mít prstýnky doma
Tak tam zajdeme…
Fiducia píše:Alex160509 píše:Alex to me mrzi
Ahoj nevěsty, vy jste baby ukecané
Máte to všechny pěkně rozmyšlenéMě tedy dnes nějak chuť na zařizování přešla
Jsem se ráno pěkně vytočila. Byli jsme na matrice s papírama co si A. měl vyřídit kvůli svatbě. Rodný list je v pořádku, ale potvrzení, že se může oženit v Čr mu neuznali
Vyřizoval to na konzulátě v Praze, takže v pondělí musím volat na ministerstvo zah. věcí, jestli mu dají razítko vyššího ověření a pokud ne, tak musí zpět domů, vyřídit to tam a 4000,– budou v pr… Fakt nechápu, co je na těch úřadech za blby
![]()
![]()
![]()
Pevny nervy, kocko
Sestřenice teď vyřizuje trvalý pobyt pro přítele, tak vím, jaká je to fuška a chce to hlavně HODNĚ pevné nervy!!!
Fidu…bydlej o 4 vchody vedle,tak klidně dneska ![]()
příští týden pošlu
Alex160509 píše:Fiducia píše:Fakt ti to sekne! Teda trouba, ten by ti dal, kdyby tě slyšelAlex160509 píše:no, jako vodvazana ze satu nejsem
ale co bych pro toho svyho troubu neudelala
jak rikam, zavoj nechci 100%
objevila jsem super programek na upravu fotek, tak si vecer trosku pohraju a poslu ukazkuAle budeš se mu 100% líbit!
no, mam jeste rezervy
kdyz jsem na to vcera koukala, tak jsem se
nenamalovana
ty strasny vlasy
a je mi videt pupik
budu mit bodicko, protoze ty saty jsou prusvitny, tak aby mi nebyla videt dirka do pupiku
a taky me to pekne vytvaruje ![]()
kdyz on je takovej muj hodnej meda ![]()
ale libit se mu urcite budu
v sobotu jsme byli na plese a prvne me videl v satech. musel si me ofotit, jak byl nadsenej ![]()
Alex160509 píše:
Holky, chystáte se některá na svatební veletrhy? Jsem zvědavá, jaký tam budou ceny. Už chci mít prstýnky domaTak tam zajdeme…
no, ja asi ne, me na tohle fakt neuzije
delala jsem pro dve firmy, kde jsme vsichni sborem jezdili na veletrhy vystavovat
tak jsem presycena ![]()
ale prstynky bych uz taky brala
ukazovala jsem mojemu tu Kladenskou prodejnu, co tu holky davaly - mmch. jsem nadsena
a on je proste zamilovanej do tech, co vybral, a ktery na kladne samozrejme nemaji. takze chce jit pristi tyden do ty „svoji“ prodejny ![]()
Petra Z píše:
Fidu…bydlej o 4 vchody vedle,tak klidně dneska
příští týden pošlu
aha
no, holt me nenapadlo, ze nema kadzy rodice pres pul republiky jako my ![]()
tak ja ti poslu dneska nebo v nedeli penizky, at muzes posilat
ale dneska pro to fakt bezet nemusis
tak netrpeliva zase nejsem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat