Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
APuccelli píše:Práce je na druhé kolejito mi povídej, práce je na druhé koleji a to mám za 2 týdny státnice… učení je asi až na 15. koleji
fidu, fotka bude asi dneska, ju? jen, co ji budu schopna nějak stáhnout
Fiducia píše:Kima-o píše:
Ahoj holky, vy jste toho nějak nakecaly!
renčo, moc ti to sluší :plaec: a souhlasím s ostatníma, ty první šatičky ti sednou jak ulitý… tak koukám, že sis to taky užila
mě se včera v salonu zhroutila představa o svatběchtěla jsem jednoduché šaty - hlavně bez korzetu!!! a závoj v žádném případě
no a oblékla jsem si šaty s korzetem, sukně jako šlehačka a vypadly mi oči z důlků - byly krásný! a pak mi mamka nadhodila, ať si zkusím závoj! A když mi ho dali na hlavu, tak jsem čuměla jak blázen, bylo to opravdu překrásný, v životě bych nevěřila, že se sama sobě budu líbit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bude fotecka?
Joooooo já chci vidět fotku taky. Je pravda, že jsem se sama sobě taky líbila, což je co říct…ale bylo to moc fajn ![]()
Kima-o píše:APuccelli píše:Práce je na druhé kolejito mi povídej, práce je na druhé koleji a to mám za 2 týdny státnice… učení je asi až na 15. koleji
fidu, fotka bude asi dneska, ju? jen, co ji budu schopna nějak stáhnoutTaky mám zkouškový a na začátku února dělám státnice, ale že bych se učila.....ani náhodou. Furt koukám sem a na věci kolem svatby
RencaVlkova píše:Kima-o píše:APuccelli píše:Taky mám zkouškový a na začátku února dělám státnice, ale že bych se učila.....ani náhodou. Furt koukám sem a na věci kolem svatbyPráce je na druhé kolejito mi povídej, práce je na druhé koleji a to mám za 2 týdny státnice… učení je asi až na 15. koleji
fidu, fotka bude asi dneska, ju? jen, co ji budu schopna nějak stáhnoutJeště, že to už je za mnou
Teď jsem si ale dala přihlášky na dvě další VŠ, takže sranda
ahoj, vás teda dočítat,to dá práci s mrňousem na klíně
jinak včera u mě zahlodal červík pochybností, co když boty uvidím ještě někde nějaký hezčí,tak ještě s jejich koupí čekám, 38 měli ještě 3 páry tak snad je ještě chvíli budou mít
Ještě sem včera objevila v Pardubicích nový svatební salon, tak teď plánuji výpravu na zkoušku šatů abych si urovnala jaký styl ano a jaký ne. No a pomalu a jistě se začínáme přiklánět k odpolední svatbě,protože sme stále nevyřešili co s tím zbytkem, který by nešel na oběd,ale až na odpolední grilování
Kima-o píše:APuccelli píše:Práce je na druhé kolejito mi povídej, práce je na druhé koleji a to mám za 2 týdny státnice… učení je asi až na 15. koleji
fidu, fotka bude asi dneska, ju? jen, co ji budu schopna nějak stáhnoutdoufam, ze to stihnes do 3, pak jdu na nakupy
![]()
![]()
tyjo, to nás je teda tady hodně studentek… holky, to zvládnem
musíme ![]()
mammy, my, když jsme byli pozvaní na svatbě až na večerní zábavu, tak jsme teda nebyli oficiálně pozvaní na obřad… ale samozřejmě jsme se jeli podívat, pak hezky domů a na pátou na raut. mě to třeba vůbec nevadilo, ale můj Radek z toho byl nepříčetnej, že se musel kvůli dvaceti minutám na úřadě převlíkat z montérek
a proto to takhle nechce… mě osobně by to ale opravdu nevadilo
pokud tedy nejsou hosti z druhého konce republiky… ![]()
jinak teda u me prace taky neni to, co byvala
![]()
APuccelli kdy budes ty knoflicky manzovi predavat
![]()
Kima-o píše:
tyjo, to nás je teda tady hodně studentek… holky, to zvládnemmusíme
mammy, my, když jsme byli pozvaní na svatbě až na večerní zábavu, tak jsme teda nebyli oficiálně pozvaní na obřad… ale samozřejmě jsme se jeli podívat, pak hezky domů a na pátou na raut. mě to třeba vůbec nevadilo, ale můj Radek z toho byl nepříčetnej, že se musel kvůli dvaceti minutám na úřadě převlíkat z montéreka proto to takhle nechce… mě osobně by to ale opravdu nevadilo
pokud tedy nejsou hosti z druhého konce republiky…
uprimne, me by to taky vadilo
ne kvuli prevlekani z monterek
ale kvuli tomu, ze clovek ma celej den zabitej ![]()
Fiducia píše:
uprimne, me by to taky vadilone kvuli prevlekani z monterek
ale kvuli tomu, ze clovek ma celej den zabitej
jako je fakt, že ten den prostě nic neuděláš - a tihle známí to měli ještě k tomu v pátek, tak jsem si brala dovolenou… ale myslím, že to všichni takhle pozvaní pochopilli a ani m oc neremcali ![]()
Kima-o píše:Fiducia píše:jako je fakt, že ten den prostě nic neuděláš - a tihle známí to měli ještě k tomu v pátek, tak jsem si brala dovolenou… ale myslím, že to všichni takhle pozvaní pochopilli a ani m oc neremcali
uprimne, me by to taky vadilone kvuli prevlekani z monterek
ale kvuli tomu, ze clovek ma celej den zabitej
taky bych neremcala, to mi zase prijde neslusny
ale samozrejme chapu, ze neni mozny pozvat vsechny na opulentni obed ![]()
holkyyyy! mne se dneska zdalo ze jsem byla na zkousce satu a dala mi nejake barevne kytkovane a dole na nich byl napis zelenej ZLATA SVATBA!
tyjo co to muze znamenat? rikala jsem si v tom snu ze musim jet nekam jinam ze potrebuju bile!mne asi fakt z toho hrabne
![]()
Fiducia píše:
jinak teda u me prace taky neni to, co byvala![]()
APuccelli kdy budes ty knoflicky manzovi predavat![]()
No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek ![]()
Ahoj holky,
RencaVlkova píše:
Holky, levné obleky prodává paní v Tišnově vedle Tesca. Má velký výběr a skvělé ceny (do 3500). Poradí s košilí, se vším. kdo to nemá z ruky, tak se mrkněte tam
Dneska jedem pro malou do Tišnova, tak by jsme tam mohli kouknout. Kde to Tesco teda přesně postavili? Není to někde u autobusáku? Jo a nevíš, do kdy tam je otevřeno?
K tomu obědu, holky - no, my na obřad budeme zvát hooodně lidí… oznámení dostane fakt velká kupa lidí, ale právě na oslavu i večeři jen speciálně pozvaní.
No a tak jsme to vymysleli tak, že oznámení nebudeme dávat jen to, ale takovou celou sadu - oznámení, info o ubytování, info o programu (aby každý věděl, kde v kolik být, co pak bude následovat atd., aby se po obřadu nerozprchli bez fotografování do aut atd.), pak je tam i menu, informace k darům a ještě právě pozvánka na oslavu po obřadu.
A oslava bude tak, že přijdeme, budou nějaké blbinky typu zametání rozbitých talířů atd., pak společný přípitek, večeře a asi hodinu po večeři se otevře bufet - teplý i studený. A během celého večera bude otevřený bar, kde si budou moci dát co bude na výběr. Nemáme to v restauraci, ale vlastní dodavatelé a obsluha, takže i to pití jsme jemně sesekali - na přípitek sekt, pak víno, pivo, domácí slivovice, vodka, fernet a nějaké jedno sladší, asi jablíčko. A pak nealko - jemně perlivá voda, cola, slazená citronová minerálka, džusy jablko a pomeranč. No a pak budou ještě míchané koktejly a k tomu co je třeba, ale to v omezenějším množství, než pitivo vyjmenované výše, protože je toho potřeba trochu méně na koktejly ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat