Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4886
20.1.12 10:14
APuccelli píše:
Práce je na druhé koleji :mrgreen:

to mi povídej, práce je na druhé koleji a to mám za 2 týdny státnice… učení je asi až na 15. koleji :D

fidu, fotka bude asi dneska, ju? jen, co ji budu schopna nějak stáhnout :)

• načítám...
3832
20.1.12 10:21
Fiducia píše:
Kima-o píše:
Ahoj holky, vy jste toho nějak nakecaly! :D
renčo, moc ti to sluší :plaec: a souhlasím s ostatníma, ty první šatičky ti sednou jak ulitý… tak koukám, že sis to taky užila :D
mě se včera v salonu zhroutila představa o svatbě :mrgreen: chtěla jsem jednoduché šaty - hlavně bez korzetu!!! a závoj v žádném případě :) no a oblékla jsem si šaty s korzetem, sukně jako šlehačka a vypadly mi oči z důlků - byly krásný! a pak mi mamka nadhodila, ať si zkusím závoj! A když mi ho dali na hlavu, tak jsem čuměla jak blázen, bylo to opravdu překrásný, v životě bych nevěřila, že se sama sobě budu líbit :P
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: bude fotecka? :kytka:

Joooooo já chci vidět fotku taky. Je pravda, že jsem se sama sobě taky líbila, což je co říct…ale bylo to moc fajn :)

• načítám...
3832
20.1.12 10:22
Kima-o píše:
APuccelli píše:

to mi povídej, práce je na druhé koleji a to mám za 2 týdny státnice… učení je asi až na 15. koleji :D

fidu, fotka bude asi dneska, ju? jen, co ji budu schopna nějak stáhnout :)

Taky mám zkouškový a na začátku února dělám státnice, ale že bych se učila.....ani náhodou. Furt koukám sem a na věci kolem svatby :)

• načítám...
3447
20.1.12 10:24
RencaVlkova píše:
Kima-o píše:
APuccelli píše:

Taky mám zkouškový a na začátku února dělám státnice, ale že bych se učila.....ani náhodou. Furt koukám sem a na věci kolem svatby :)

Ještě, že to už je za mnou :mrgreen: Teď jsem si ale dala přihlášky na dvě další VŠ, takže sranda :-D

• načítám...
3932
20.1.12 10:43

ahoj, vás teda dočítat,to dá práci s mrňousem na klíně :mrgreen: jinak včera u mě zahlodal červík pochybností, co když boty uvidím ještě někde nějaký hezčí,tak ještě s jejich koupí čekám, 38 měli ještě 3 páry tak snad je ještě chvíli budou mít 8) Ještě sem včera objevila v Pardubicích nový svatební salon, tak teď plánuji výpravu na zkoušku šatů abych si urovnala jaký styl ano a jaký ne. No a pomalu a jistě se začínáme přiklánět k odpolední svatbě,protože sme stále nevyřešili co s tím zbytkem, který by nešel na oběd,ale až na odpolední grilování

• načítám...
35415
20.1.12 11:05
Kima-o píše:
APuccelli píše:

doufam, ze to stihnes do 3, pak jdu na nakupy :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
4886
20.1.12 11:06

tyjo, to nás je teda tady hodně studentek… holky, to zvládnem :) musíme :palec:
mammy, my, když jsme byli pozvaní na svatbě až na večerní zábavu, tak jsme teda nebyli oficiálně pozvaní na obřad… ale samozřejmě jsme se jeli podívat, pak hezky domů a na pátou na raut. mě to třeba vůbec nevadilo, ale můj Radek z toho byl nepříčetnej, že se musel kvůli dvaceti minutám na úřadě převlíkat z montérek :D a proto to takhle nechce… mě osobně by to ale opravdu nevadilo :nevim: pokud tedy nejsou hosti z druhého konce republiky… :)

• načítám...
35415
20.1.12 11:07

jinak teda u me prace taky neni to, co byvala :oops: 8)
APuccelli kdy budes ty knoflicky manzovi predavat :?: :kytka:

• načítám...
35415
20.1.12 11:08
Kima-o píše:
tyjo, to nás je teda tady hodně studentek… holky, to zvládnem :) musíme :palec:
mammy, my, když jsme byli pozvaní na svatbě až na večerní zábavu, tak jsme teda nebyli oficiálně pozvaní na obřad… ale samozřejmě jsme se jeli podívat, pak hezky domů a na pátou na raut. mě to třeba vůbec nevadilo, ale můj Radek z toho byl nepříčetnej, že se musel kvůli dvaceti minutám na úřadě převlíkat z montérek :D a proto to takhle nechce… mě osobně by to ale opravdu nevadilo :nevim: pokud tedy nejsou hosti z druhého konce republiky… :)

uprimne, me by to taky vadilo :oops: ne kvuli prevlekani z monterek :mrgreen: ale kvuli tomu, ze clovek ma celej den zabitej :roll:

• načítám...
4886
20.1.12 11:12
Fiducia píše:
uprimne, me by to taky vadilo :oops: ne kvuli prevlekani z monterek :mrgreen: ale kvuli tomu, ze clovek ma celej den zabitej :roll:

jako je fakt, že ten den prostě nic neuděláš - a tihle známí to měli ještě k tomu v pátek, tak jsem si brala dovolenou… ale myslím, že to všichni takhle pozvaní pochopilli a ani m oc neremcali :)

• načítám...
35415
20.1.12 12:00
Kima-o píše:
Fiducia píše:
uprimne, me by to taky vadilo :oops: ne kvuli prevlekani z monterek :mrgreen: ale kvuli tomu, ze clovek ma celej den zabitej :roll:
jako je fakt, že ten den prostě nic neuděláš - a tihle známí to měli ještě k tomu v pátek, tak jsem si brala dovolenou… ale myslím, že to všichni takhle pozvaní pochopilli a ani m oc neremcali :)

taky bych neremcala, to mi zase prijde neslusny :roll: ale samozrejme chapu, ze neni mozny pozvat vsechny na opulentni obed :think:

• načítám...
6792
20.1.12 12:00

holkyyyy! mne se dneska zdalo ze jsem byla na zkousce satu a dala mi nejake barevne kytkovane a dole na nich byl napis zelenej ZLATA SVATBA! 8o tyjo co to muze znamenat? rikala jsem si v tom snu ze musim jet nekam jinam ze potrebuju bile!mne asi fakt z toho hrabne :mrgreen: 8o

• načítám...
3447
20.1.12 12:05
Fiducia píše:
jinak teda u me prace taky neni to, co byvala :oops: 8)
APuccelli kdy budes ty knoflicky manzovi predavat :?: :kytka:

No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek :srdce:

• načítám...
24870
20.1.12 12:07

Ahoj holky,

RencaVlkova píše:
Holky, levné obleky prodává paní v Tišnově vedle Tesca. Má velký výběr a skvělé ceny (do 3500). Poradí s košilí, se vším. kdo to nemá z ruky, tak se mrkněte tam

Dneska jedem pro malou do Tišnova, tak by jsme tam mohli kouknout. Kde to Tesco teda přesně postavili? Není to někde u autobusáku? Jo a nevíš, do kdy tam je otevřeno?

• načítám...
3447
20.1.12 12:11

K tomu obědu, holky - no, my na obřad budeme zvát hooodně lidí… oznámení dostane fakt velká kupa lidí, ale právě na oslavu i večeři jen speciálně pozvaní.

No a tak jsme to vymysleli tak, že oznámení nebudeme dávat jen to, ale takovou celou sadu - oznámení, info o ubytování, info o programu (aby každý věděl, kde v kolik být, co pak bude následovat atd., aby se po obřadu nerozprchli bez fotografování do aut atd.), pak je tam i menu, informace k darům a ještě právě pozvánka na oslavu po obřadu.

A oslava bude tak, že přijdeme, budou nějaké blbinky typu zametání rozbitých talířů atd., pak společný přípitek, večeře a asi hodinu po večeři se otevře bufet - teplý i studený. A během celého večera bude otevřený bar, kde si budou moci dát co bude na výběr. Nemáme to v restauraci, ale vlastní dodavatelé a obsluha, takže i to pití jsme jemně sesekali - na přípitek sekt, pak víno, pivo, domácí slivovice, vodka, fernet a nějaké jedno sladší, asi jablíčko. A pak nealko - jemně perlivá voda, cola, slazená citronová minerálka, džusy jablko a pomeranč. No a pak budou ještě míchané koktejly a k tomu co je třeba, ale to v omezenějším množství, než pitivo vyjmenované výše, protože je toho potřeba trochu méně na koktejly :P

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová