Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petra Z píše:
Fidu.....jeeee neříkej,ještě jsme nic neposlala
přibalím ti svatební katalog..jen na prohlédnutí
ty jsi poklad ![]()
tqady se to nejak rozjelo
zitra se jdu podivat na botky tak jsem zvedava, jeste nekde sehnat neco do vlasu, poradite kde?
tytyty píše:
tqady se to nejak rozjelozitra se jdu podivat na botky tak jsem zvedava, jeste nekde sehnat neco do vlasu, poradite kde?
podívej se na beremese.cz tam se toho dá hodně koupit jak nového tak použitého
Tak jsme dnes dostali krásný dar. byli jsme s drahým u mě mamky a bavili jsme se o prstýncích a on pronesl, že by strašně rád měl něco staršího, co by pak mohl dát svým dětem atd…No a mamka se za chvíli objevila se svýma snubníma prstýnkama a že nám je dá…Bylo to krásné gesto, protože taťka je po smrti a ona ho stejně pořád nosila a nikdy nesundala…Takže prstýnky jsou vyřešené a asi ty nejhezčí, co jsme si kdy mohli vybrat
Kima-o píše:
tyjo, to nás je teda tady hodně studentek… holky, to zvládnemmusíme
mammy, my, když jsme byli pozvaní na svatbě až na večerní zábavu, tak jsme teda nebyli oficiálně pozvaní na obřad… ale samozřejmě jsme se jeli podívat, pak hezky domů a na pátou na raut. mě to třeba vůbec nevadilo, ale můj Radek z toho byl nepříčetnej, že se musel kvůli dvaceti minutám na úřadě převlíkat z montéreka proto to takhle nechce… mě osobně by to ale opravdu nevadilo
pokud tedy nejsou hosti z druhého konce republiky…
[/ci
Taky se hlásím do klubu studentek…státnicuju v červnu:)…jinak my máme obřad ve dvě…takže všichni zůstávají…
looly1 píše:Kima-o píše:
tyjo, to nás je teda tady hodně studentek… holky, to zvládnemmusíme
mammy, my, když jsme byli pozvaní na svatbě až na večerní zábavu, tak jsme teda nebyli oficiálně pozvaní na obřad… ale samozřejmě jsme se jeli podívat, pak hezky domů a na pátou na raut. mě to třeba vůbec nevadilo, ale můj Radek z toho byl nepříčetnej, že se musel kvůli dvaceti minutám na úřadě převlíkat z montéreka proto to takhle nechce… mě osobně by to ale opravdu nevadilo
pokud tedy nejsou hosti z druhého konce republiky…
[/ci
Taky se hlásím do klubu studentek…státnicuju v červnu:)…jinak my máme obřad ve dvě…takže všichni zůstávají…Taky studentka
Máme obřad v 11, pak s rodinou na oběd a mezitím se všichni přesunou na místo „chlastačky“
já se taky hlásím ke studentkám.. když vše zvládnu státnce květen - červen
Ahojík holky..
Renčo,s těma prstýnkama,to je krásný…
já mám takový po babičce…dostala ho,když jí bylo 18 a dneska je jí 90,pak ho měla moje mamka a ted ho mám já…
Petra Z píše:
Ahojík holky..
Renčo,s těma prstýnkama,to je krásný…
já mám takový po babičce…dostala ho,když jí bylo 18 a dneska je jí 90,pak ho měla moje mamka a ted ho mám já…
Já to beru, jako vážně pěkné gesto. Muselo pro nic být strašně těžké se jich vzdát, ale jsou moc pěkné a já budu mít něco ze svých rodičů pořád u sebe
tytyty píše:
nahod sem
má je mamka ve fotáku, vecer si je preposlu a dám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat