Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3447
23.1.12 12:11

Fidu - my jsme projížděli beremese a máme hodně podobný vkus, takže jsme se téměř hned shodli… pak jsme minulý víkend vymýšli vlastní design - protože z beremese jsme si vybrali vlastně dohromady tři verze a dávali je v jedno. A tenhle víkend zkoušeli :-) Až to bude na ostro, dám sem fotky vlastní! :-)

Jinak mi tahle sada přijde nejpraktičtější. A těm, které zveme jen na obřad, případně prostě jen dáváme vědět, že se bereme, Ti dostanou jen kartičku s oznámením v tom trojúhelníku :-)

Btw Fidu, jedna osobní - pochopila jsem správně, z jiných diskusí, že jsi právnička? :dance: :kytka:

Petro, díky… jo, přesně tak, aspoň budeme mít krásnou svatbu, propracovanou do největších detailů… (na všem přeci musíme najít to pozitivní, ne? ;-) )

• načítám...
3447
23.1.12 12:14
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Náš veršík na dary jsem stáhla z beremese…

„Svatebčané naši milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Velkou radost budeme mít i z korunky drobné,
nosit dříví do lesa, nebylo by vhodné.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domu stodesátý talíř.
Berte toto oznámení jako malou radu,
svatba není o trápení, co pořídit k daru.
Pokud něčím přispějete, budeme jen rádi,
ale hlavně oslavte to spokojeně s námi.“

A jak je přítel Slovák, tak každý druhý řádek bude slovensky :mrgreen:

EDIT: Já reagovala na příspěvěk looly o veršíku, ale nějak se ztratil…
tyjo, to je krasny :potlesk: to vy samy? 8o

Nene, píšu, že staženo z beremese :P

• načítám...
65341
23.1.12 12:27

Apuccelli…no já se chystám na KET a doufám,že poslední a že vyjde…

• načítám...
29436
23.1.12 12:41

Ahoj holky, :mavam:

tak já se hlásím po víkendu. Dítě mi spí, tak jsem si uvařila kafe a zkusím vás dočíst. Přítel slavil v sobotu třicet, tak dostal ode mně tandemový seskok a byl nadšený, tak jsem ráda, že dárek udělal radost, páč mě stál celé jmění. :mrgreen:

Jinak co se svatby u nás týče, tak ve čtvrtek byl přítel na schůzce v jedné hospodě, kde bychom rádi hostinu, tak snad to vyjde. Dozvěděli jsme se co a jak a čekáme na kalkulaci.

• načítám...
65341
23.1.12 12:45

Gabi…super že ti dítko spí…
mě už po obědě nechce a nechce :mrgreen: a když ho donutím,spí i 2 hodiny :mrgreen:

• načítám...
2591
23.1.12 12:46
Anie22 píše:
Ahoj holky :mavam: tak už to máme zdárně za sebou :dance: nervozita byla veliká, na radnici se přijelo pozdě, ale nakonec to byl opravdu ten nejkrásnější den, jakej jsme zatím mohli s manžílkem prožít :hug: a i s Vašíkem v bříšku jsem vydržela až do jedné do rána a celou dobu ve svatebních šatech :pankac: a pozor, dokonce proběhla i svatební noc :oops: užijte si to nevěsty, je to opravdu nádhera :kytka:

Anie gratulace veliká! Těšíme se na fotky :)

• načítám...
29436
23.1.12 12:48
Petra Z píše:
Gabi…super že ti dítko spí…
mě už po obědě nechce a nechce :mrgreen: a když ho donutím,spí i 2 hodiny :mrgreen:

Zatím to jde, zatím mi spí dopoledne i odpoledne, tak je to super. :mrgreen:

• načítám...
65341
23.1.12 12:49

Gabi jojo takhe malej Mates taky spal…myslím,že dokonce 3krát denně…on byl spáč velkej

• načítám...
29436
23.1.12 12:50

No tak jsem dočetla a nic nevím. :mrgreen: Jen jsem postřehla vodičku na fleky, svatební oznámení, šaty, prstýnky a mám v tom pěknej binec. Ale Anie už to má za sebou, takže moc gratuluji! :kytka:

• načítám...
3447
23.1.12 12:50

Petro - tak držím pěsti, ať to dopadne! :palec: My jsme se začali snažit v sprnu, nedávno se povedlo, ale srdíčko přestalo bít, takže revize… no a začneme se snažit znovu od března… snad… :-/ A čeká nás prohlídka, naštěstí chodím k soukromé praxi, kterou založil primář ISCARE, takže to je fajn… panu doktorovi se, vzhledem k našemu věku, který je vlastně ideální (24+26) moc nepozdává, že by to měl být takový problém. Hlavně jsem nikdy nebrala HA. :nevim:

Gabi - juuu, můj velký sen je tandemový seskok, ale nikdo mi ho nechce dovolit :zed: :roll:

• načítám...
29436
23.1.12 12:52

Holky tak vám sem taky hážu do placu ty moje šaty. Ale šněroval to na mě narychlo doma přítel na fotku, tak to podle toho taky vypadá, mám tam normálně i svou podprdu, co jsem měla zrovna na sobě. :mrgreen: Navíc to bylo už v devět večer po celým dni stráveném v obchoďácích, tak mám toho už plný zuby. :mrgreen:

• načítám...
65341
23.1.12 12:53

Puccelli snad povede.....
a jsi mládě,co mám říkat já :mrgreen: poslední nebo jedna z posledních šancí…

• načítám...
65341
23.1.12 12:54

Gabi super…krásný a k tomě přesně pasují bych řekla já :palec:
vypadáš tak na 17 :lol:

• načítám...
29436
23.1.12 12:56

Holky, držím vám pěsti na dětičky. Nám se Maty taky nepovedl přirozeně, snažili jsme se teda jen osm měsíců, ale povedl se nám až devátý a po první stimulaci s Clostilem. Nedozrávaly mi vajíčka. No a teď zase nemám MS vůbec. Kojila jsem jen měsíc a to ještě částečně, první MS po porodu jsem dostala po třech měsících a od té doby nic. Už mám 104 den od poslední MS. Tak přemýšlím, že si už asi zajdu na gyndu. Přeci jen bychom za tři roky rádi sourozence. :oops:

• načítám...
29436
23.1.12 12:58
Petra Z píše:
Gabi super…krásný a k tomě přesně pasují bych řekla já :palec:
vypadáš tak na 17 :lol:

No myslím, že mi padly jako ulitý. Mě se hrozně líbil ten antický styl, jenže já jsem v tom, byla jak v pyžamu. Pak jsem si zkoušela ještě jiné tipy, ale pořád to bylo takový jakýsi divný. :x

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová