Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3447
23.1.12 16:44

:twisted: No, to je podobný, jako dražba toho podvazku… tak je natáhneme dvakrát :P :mrgreen:

• načítám...
6792
23.1.12 17:02
Petra Z píše:
Celkem dost se vybere,každej se chce předvést :mrgreen:

to se jeste pak vybira? i kdyz vam treba vsichni daj misto daru obalku? ja asi kytkou hazet nebudu,budu si ji chtit schovat asi :nevim: ale uz to vidim dam si par panaku a budu chtit hazet jak o zivot :lol: si muzu schovat panenku,ne :mrgreen:

• načítám...
1707
23.1.12 17:05

Ahoj holčinky :-)
Můžu se k Vám přidat? Letos do toho taky praštíme :-D

• načítám...
LuciTau
23.1.12 17:08

holky a po svatbě se má spát doma, nebo ne?
já budu spát před svatbou u rodičů, kytkou házet nebudu, zametat snad budem, vybírat taky, přes práh mě neposnese, rpotože mě neunese :mrgreen:

• Upravit
3447
23.1.12 17:12

My jsme z Prahy, ale svatba i oslava budou jinde, takže nebudeme spát doma. 1. svatební noc strávíme ve svatebním apartmá jednoho hotelu. Tam mě L. přenese přes práh a až přijedeme domů, tak i doma :-) A doma se spát samozřejmě nemusí… :-)

Kytkou házet chci, sice je to kytka přímo na usušení - bílé růže a levandule, ale bude tam spousta svobodný sestřenek, tak si zaházím… sušené kytky moc nemusím, jsou jen na prach… :P :P

Jojo, vybírá se navíc k tomu, co se dá darem… :-)

• načítám...
3447
23.1.12 17:12
estrellita píše:
Můžu se k Vám přidat? Letos do toho taky praštíme :-D

Vítej :mavam: A kdy máte termín? :-)

• načítám...
1707
23.1.12 17:15
APuccelli píše:
estrellita píše:
Můžu se k Vám přidat? Letos do toho taky praštíme :-D
Vítej :mavam: A kdy máte termín? :-)

Děkujuuuu :-) Termín máme 25.8.2012 :-)

• načítám...
1707
23.1.12 17:16

Jinak teda 108 stran nedám, abych to dočetla :-D tak vás budu aspoň teď tak nějak průběžně sledovat :-)

• načítám...
1707
23.1.12 17:17

APuccelli
Jéé ty budeš mít kytici i s levandulí? To bude nádhera, já levanduli miluju..nemáš někde foto, jak to asi bude vypadat? :-)

• načítám...
3832
23.1.12 17:19

Holky, další téma…První manželský tanec :) na jakou písničku? Přemýšlela jsem o Eternity od RW

• načítám...
3447
23.1.12 17:21

Estrellita, tak to máme stejné datum :-D Taky 25.8. 2012 :mrgreen: Fotku kytice přidávám :-) My budeme mít celou svatbu bílo-levandulovou. Levandule bude i na oznámení, na vývazcích, na košících s koláčky, ženich v klopě. Družičky a maminky budou mít teda bílé růže. A podobná vazba jako je kytice bude i na stolech ve středu jako dekorace (budeme mít kulaté stoly).

• načítám...
3447
23.1.12 17:22
RencaVlkova píše:
Holky, další téma…První manželský tanec :) na jakou písničku? Přemýšlela jsem o Eternity od RW

My máme Levandulová od Hany Hegerové, protože je to naprosto stylové k naší levandulové svatbě :mrgreen: O ničem jiném jsme ani nepřemýšleli, protože se to prostě naprosto hodí :srdce:

• načítám...
65333
23.1.12 17:22

Estrellita :mavam: :mavam:
No my moc darů nedostali,chlap všem řekl,že vše máme…tak se pak aspoň vybralo do botky
a i kdyby vám dali,tak to je spíš tak na srandu,ale at ještě přihoděj :lol:
Kytku mám doma usušenou :D tou jsem neházela…
a co nám hráli?????
Když si báječnou ženskou vezme báječnej chlap :mrgreen:

• načítám...
3447
23.1.12 17:23

No nic, dámy! Budu dočítat zítra… dneska jsem tu strávila celý den. Ještě, že jsem byla doma… ale už se mi vrací muž z práce, dneska šel dřív! Tak se loučím! Papa a zítra ahoj! :mavam: :kytka:

• načítám...
1707
23.1.12 17:34
APuccelli píše:
Estrellita, tak to máme stejné datum :-D Taky 25.8. 2012 :mrgreen: Fotku kytice přidávám :-) My budeme mít celou svatbu bílo-levandulovou. Levandule bude i na oznámení, na vývazcích, na košících s koláčky, ženich v klopě. Družičky a maminky budou mít teda bílé růže. A podobná vazba jako je kytice bude i na stolech ve středu jako dekorace (budeme mít kulaté stoly).

Krásný…já mám stále dilema, jaké květiny, ta levandule by mě taky lákala…no ve čtvrtek to budeme řešit, tak uvidíme :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová