Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ann, nádherné fotky!
Gabi, budeme mít knihu hostů. Rozhodla jsem se, že ji nechám na při vstupu do kostela, aby se nám tam mohli podepsat i ostatní, co se dobrovolně přijdou podívat na obřad, ale nebudou na hostině a nechám ji pak i na hostině vedle schránky na blahopřání a finanční dary… ![]()
A dělat si jí budu sama. Už mám vyhlídnutý krásný, přímo v naší barvě blok - takovou knihu, no a na desky nalepím naši fotku z oznámení, a k tomu pár levandulí
Na první stranu napíšu naše jména a datum svatby a ostatní si tam pak mohou čmárat co chtějí a já k tomu po svatbě budu vlepovat fotky k těm blahopřáním a podpisům ![]()
estrellita píše:gabi.design píše:Já mu to taky píšu zpětně, ale dělám si průběžně do svýho diáře poznámky, abych nic nezapomněla a pak mu to tam frknu naráz…estrellita píše:Tak to já Máťovi dopisuju deníček tak s dvouměsíčním zpožděním.gabi.design píše:Já jsem na ty deníčky úchylná…deníček pro malýho dopisuju pravidelně, svatební deník příprav mám na poště a dneska ho jdu vyzvednout a tak kniha hostů by mi ve sbírce asi neměla chybětestrellita píše:Už jsem na to taky koukala a přemýšlím o tom.
Holky trošku mimo téma…budete mít svatební knihu hostů? Teď na to koukám na netu a líbilo by se mi to, pak to je hezká vzpomínka…
Jo tak to já taky, já si to píšu do PC. ![]()
Anie
opravdu krásné… v kolikátém že jsi týdnu? To je neuvěřitelný, takovouhle postavišku bych si nechala líbit i jako netěhotná
opravdu to musel být krásný den!
Anie, moc vám to slušelo
.
Holky, já když vidím to rozbíjení talíře, tak je mi zle a přemýšlím, že to vypustíme. Zažila jsem 2×, že se talíř rozbil tak blbě, že jednou střep rozřízl mamince nevěsty nohu a rovnou se jelo do nemocnice a pak kdy to zranilo tu paní, co jej rozbíjela. Tak ještě o tom popřemýšlím.
Děkuju holky
obřad jsme měli na liberecké radnici a hostina byla na Zámečku u Chrastavy. Jinak jsem ve 25tt, je pravda, že to na mě nebylo moc vidět, což ovšem nebyl účel ![]()
Anie…nádhera
ta fotka jak ti manžel sahá na bříško mě prostě dojala..
Svatební noviny.....vůbec nevím,jak to jako vypadá a co s etam píše–neměla jsme a knihu taky ne ![]()
Já koukala taky na tu svatební knihu a když sem to řekla přítelovi tak on: pjosim tě zase vymejšlíš nějaký chujoviny
no chlap no
takže asi neuspěju ![]()
Pavča S píše:
Já koukala taky na tu svatební knihu a když sem to řekla přítelovi tak on: pjosim tě zase vymejšlíš nějaký chujoviny![]()
no chlap no
takže asi neuspěju
Já to chlapovi ještě neřekla, ale až řeknu, tak taky neuspěju. ![]()
gabi.design píše:Pavča S píše:Já to chlapovi ještě neřekla, ale až řeknu, tak taky neuspěju.
Já koukala taky na tu svatební knihu a když sem to řekla přítelovi tak on: pjosim tě zase vymejšlíš nějaký chujoviny![]()
no chlap no
takže asi neuspěju
Pavča S píše:
chlapi no![]()
![]()
jinak Gabi ted projíždím zpětně diskusi páč jsem tu dýl nebyla a koukám na tvoje šatečky moc pěkné a tobě sluší opravdu vypadáš na 17
![]()
gabi.design píše:Pavča S píše:Já to chlapovi ještě neřekla, ale až řeknu, tak taky neuspěju.
no chlap no
takže asi neuspěju
Díky, ale nevím, jestli mám být ráda.
Si dělám srandu samozřejmě, já jsem už zvyklá. V obchodě, když jdu kupovat nějakou lahvinku, tak chtějí po mě kolikrát občanku, s kočárem na mě blbě koukají - jak kdybych si to dítě asi uhnala někde omylem na diskotéce … atd.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat