Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1707
24.1.12 10:57

Anie
Krásné fotky, moc vám to slušelo! :-) Kdy jste to měli?

• načítám...
3447
24.1.12 10:58

Ann, nádherné fotky!

Gabi, budeme mít knihu hostů. Rozhodla jsem se, že ji nechám na při vstupu do kostela, aby se nám tam mohli podepsat i ostatní, co se dobrovolně přijdou podívat na obřad, ale nebudou na hostině a nechám ji pak i na hostině vedle schránky na blahopřání a finanční dary… :-)

A dělat si jí budu sama. Už mám vyhlídnutý krásný, přímo v naší barvě blok - takovou knihu, no a na desky nalepím naši fotku z oznámení, a k tomu pár levandulí :-) Na první stranu napíšu naše jména a datum svatby a ostatní si tam pak mohou čmárat co chtějí a já k tomu po svatbě budu vlepovat fotky k těm blahopřáním a podpisům :-)

• načítám...
29436
24.1.12 10:59
estrellita píše:
gabi.design píše:
estrellita píše:
gabi.design píše:
estrellita píše:
Holky trošku mimo téma…budete mít svatební knihu hostů? Teď na to koukám na netu a líbilo by se mi to, pak to je hezká vzpomínka…
Už jsem na to taky koukala a přemýšlím o tom. :D
Já jsem na ty deníčky úchylná…deníček pro malýho dopisuju pravidelně, svatební deník příprav mám na poště a dneska ho jdu vyzvednout a tak kniha hostů by mi ve sbírce asi neměla chybět :-D
Tak to já Máťovi dopisuju deníček tak s dvouměsíčním zpožděním. :mrgreen:
Já mu to taky píšu zpětně, ale dělám si průběžně do svýho diáře poznámky, abych nic nezapomněla a pak mu to tam frknu naráz… :-D

Jo tak to já taky, já si to píšu do PC. :mrgreen:

• načítám...
4886

Anie :potlesk: opravdu krásné… v kolikátém že jsi týdnu? To je neuvěřitelný, takovouhle postavišku bych si nechala líbit i jako netěhotná :P :mrgreen: opravdu to musel být krásný den!

• načítám...
29436
Anie22 píše:
Tak přidávám pár foteček ;)

Nádhera! :potlesk:

• načítám...
2746
24.1.12 11:00

Anie, moc vám to slušelo :potlesk: :potlesk:.
Holky, já když vidím to rozbíjení talíře, tak je mi zle a přemýšlím, že to vypustíme. Zažila jsem 2×, že se talíř rozbil tak blbě, že jednou střep rozřízl mamince nevěsty nohu a rovnou se jelo do nemocnice a pak kdy to zranilo tu paní, co jej rozbíjela. Tak ještě o tom popřemýšlím.

• načítám...
5998
24.1.12 11:04

Děkuju holky :) obřad jsme měli na liberecké radnici a hostina byla na Zámečku u Chrastavy. Jinak jsem ve 25tt, je pravda, že to na mě nebylo moc vidět, což ovšem nebyl účel :lol:

• načítám...
24870
24.1.12 11:41

Anie, také gratuluji :kytka: Krásné fotky :palec:

• načítám...
722
24.1.12 11:54

Anie ..moc gratuluji :kytka: máte moc hezké fotečky..krásná nevěsta :D :D

• načítám...
65334
24.1.12 11:59

Anie…nádhera
ta fotka jak ti manžel sahá na bříško mě prostě dojala..
Svatební noviny.....vůbec nevím,jak to jako vypadá a co s etam píše–neměla jsme a knihu taky ne :D

• načítám...
722
24.1.12 12:06

Já koukala taky na tu svatební knihu a když sem to řekla přítelovi tak on: pjosim tě zase vymejšlíš nějaký chujoviny :mrgreen: :mrgreen: no chlap no :lol: takže asi neuspěju :roll:

• načítám...
29436
24.1.12 12:08
Pavča S píše:
Já koukala taky na tu svatební knihu a když sem to řekla přítelovi tak on: pjosim tě zase vymejšlíš nějaký chujoviny :mrgreen: :mrgreen: no chlap no :lol: takže asi neuspěju :roll:

Já to chlapovi ještě neřekla, ale až řeknu, tak taky neuspěju. :mrgreen:

• načítám...
722
24.1.12 12:11
chlapi no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak Gabi ted projíždím zpětně diskusi páč jsem tu dýl nebyla a koukám na tvoje šatečky moc pěkné a tobě sluší opravdu vypadáš na 17 :mrgreen: :palec:
gabi.design píše:
Pavča S píše:
Já koukala taky na tu svatební knihu a když sem to řekla přítelovi tak on: pjosim tě zase vymejšlíš nějaký chujoviny :mrgreen: :mrgreen: no chlap no :lol: takže asi neuspěju :roll:
Já to chlapovi ještě neřekla, ale až řeknu, tak taky neuspěju. :mrgreen:
  • načítám...
65334
24.1.12 12:15

Holky tak mu to neřikejte ne???o té knize…

• načítám...
29436
24.1.12 12:16
Pavča S píše:
chlapi no :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jinak Gabi ted projíždím zpětně diskusi páč jsem tu dýl nebyla a koukám na tvoje šatečky moc pěkné a tobě sluší opravdu vypadáš na 17 :mrgreen: :palec:
gabi.design píše:
Pavča S píše:
Já to chlapovi ještě neřekla, ale až řeknu, tak taky neuspěju. :mrgreen:

Díky, ale nevím, jestli mám být ráda. :mrgreen: Si dělám srandu samozřejmě, já jsem už zvyklá. V obchodě, když jdu kupovat nějakou lahvinku, tak chtějí po mě kolikrát občanku, s kočárem na mě blbě koukají - jak kdybych si to dítě asi uhnala někde omylem na diskotéce … atd.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová