Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
24.1.12 14:50

ad oznameni. gerbera je i muj favorit :palec: ale jemu se nelibi :roll:

• načítám...
3447
24.1.12 14:52
Fiducia píše:
ad oznameni. gerbera je i muj favorit :palec: ale jemu se nelibi :roll:

Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne :mrgreen: Z vlastní zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
4886
24.1.12 14:53

APuccelli, to mě to taky baví, akorát já si všechno hezkýá prostě musím koupit nebo vymyslet jinak :p i když, taky už jsem uvažovala, že se do něčeho pustím… ale až po státnicích :P

• načítám...
3447
24.1.12 14:56
Kima-o píše:
APuccelli, to mě to taky baví, akorát já si všechno hezkýá prostě musím koupit nebo vymyslet jinak :p i když, taky už jsem uvažovala, že se do něčeho pustím… ale až po státnicích :P

Z čeho státnicuješ a kdy? :-)

• načítám...
65331
24.1.12 15:00

Já vás ale vůůůůůbec už nestíhám :mrgreen:

• načítám...
35415
24.1.12 15:03
APuccelli píše:
Fiducia píše:
Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne :mrgreen: Z vlastní zkušenosti :mrgreen:

cha, jak zminim emimino, tak to oznameni radsi vystrihne z novin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jako ja jsem si vytiskla dve, co se mi nejvic libi, a to „svoje“ nechavam lezet na stolku, tak uvidime :lol:

• načítám...
3447
24.1.12 15:10
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fiducia píše:
Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne :mrgreen: Z vlastní zkušenosti :mrgreen:
cha, jak zminim emimino, tak to oznameni radsi vystrihne z novin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jako ja jsem si vytiskla dve, co se mi nejvic libi, a to „svoje“ nechavam lezet na stolku, tak uvidime :lol:

Jáj, tak to pak ne, no… no, u nás se L. vždycky směje… jde třeba mýt nádobí a prohodí „miláčku, emiminuj, já jdu na nádobí“ :-D Už je s tím takový smířený :mrgreen: :srdce:

• načítám...
3447
24.1.12 15:10

A někdy ho docela baví emimino číst taky :-D

• načítám...
2746
24.1.12 15:17

Holky, ze začátku jsem byla rozhodnutá pro zeleno-bílé ladění. Taky jsme měli namyšlené jablíčka jako KIMA :potlesk:. Teď jste mě ale nahlodaly s tou fialovo-bílou. Takže do této barvy půjdeme asi taky. Navíc jsem koukala na stránky té restaurace, kde to budeme mít a dělali jak svatby do fialkova, tak i zelena a ta fialková se mi líbí víc.
Na kolik vás vyjde barevné ladění místnosti, kde bude probíhat svatba? Mě teď poslali kalkulaci a moc nadšená z toho nejsem (dělá to 5tis.) - organzy, menu na stůl, různé balónky, lampiony na zahradě. Je to cena bez květin, tak to nechci ani vidět, kolik to celkem hodí :x

• načítám...
3447
24.1.12 15:22
Klarinetka1 píše:
Holky, ze začátku jsem byla rozhodnutá pro zeleno-bílé ladění. Taky jsme měli namyšlené jablíčka jako KIMA :potlesk:. Teď jste mě ale nahlodaly s tou fialovo-bílou. Takže do této barvy půjdeme asi taky. Navíc jsem koukala na stránky té restaurace, kde to budeme mít a dělali jak svatby do fialkova, tak i zelena a ta fialková se mi líbí víc.
Na kolik vás vyjde barevné ladění místnosti, kde bude probíhat svatba? Mě teď poslali kalkulaci a moc nadšená z toho nejsem (dělá to 5tis.) - organzy, menu na stůl, různé balónky, lampiony na zahradě. Je to cena bez květin, tak to nechci ani vidět, kolik to celkem hodí :x

Tak to máš dobré… my jen za dekorace dáme 20-25 tis., něco už jsme objednali, ale je to mazec… právě ty organzy, všechno… jediné co, tak nevím kalkulaci květinové výzdoby. Protože to nám bude dělat střední zahradnická škola a jen jsme se s nimi zatím předběžně domlouvali, ale ceny nevím… teprve to budeme v únoru řešit. Ale jsou široko daleko nejlevnější a nemám moc kytek… bílé růže, levandule a frézie na celou květinovou výzdobu… :-)

• načítám...
2746
24.1.12 15:24

No, pro mě je i těch 5tis. dost. Navíc nepočítám altán a výzdobu kolem, což dělá taky dost tisíc navíc. Už je mi jasné, že se do 100tis. nevejdeme :?

APuccelli píše:
Klarinetka1 píše:
Na kolik vás vyjde barevné ladění místnosti, kde bude probíhat svatba? Mě teď poslali kalkulaci a moc nadšená z toho nejsem (dělá to 5tis.) - organzy, menu na stůl, různé balónky, lampiony na zahradě. Je to cena bez květin, tak to nechci ani vidět, kolik to celkem hodí :x
Tak to máš dobré… my jen za dekorace dáme 20-25 tis., něco už jsme objednali, ale je to mazec… právě ty organzy, všechno… jediné co, tak nevím kalkulaci květinové výzdoby. Protože to nám bude dělat střední zahradnická škola a jen jsme se s nimi zatím předběžně domlouvali, ale ceny nevím… teprve to budeme v únoru řešit. Ale jsou široko daleko nejlevnější a nemám moc kytek… bílé růže, levandule a frézie na celou květinovou výzdobu… :-)
  • načítám...
3447
24.1.12 15:25
Klarinetka1 píše:
No, pro mě je i těch 5tis. dost. Navíc nepočítám altán a výzdobu kolem, což dělá taky dost tisíc navíc. Už je mi jasné, že se do 100tis. nevejdeme :?
APuccelli píše:
Klarinetka1 píše:
Tak to máš dobré… my jen za dekorace dáme 20-25 tis., něco už jsme objednali, ale je to mazec… právě ty organzy, všechno… jediné co, tak nevím kalkulaci květinové výzdoby. Protože to nám bude dělat střední zahradnická škola a jen jsme se s nimi zatím předběžně domlouvali, ale ceny nevím… teprve to budeme v únoru řešit. Ale jsou široko daleko nejlevnější a nemám moc kytek… bílé růže, levandule a frézie na celou květinovou výzdobu… :-)

A kde to budete mít?

• načítám...
2746
24.1.12 15:36

Budeme mít vše na jednom místě. Obřad, hostina, ubytování (je to takový příjemný penzion). Perfektní je, že mají uzavřenou zahradu, kde můžou děcka lítat o 106 :mrgreen:. Je to kousek od Brna.
Já už to chci mít všechno zařízený a mít to z krku :think:

• načítám...
2746
24.1.12 15:37

Teď koukám na svatební oznámení. Zatím žádné favority nemáme. Tak můžete sem hodit nějakou inspiračku. Já taky přidám, až teda najdu :pocitac:

• načítám...
3447
24.1.12 15:50

Klari, tak to máte fajn, že budete mít takhle všechno v jednom…

Oznámení jsem tu už ukazovala na str. 103. Ale klíďo Ti to napíšu znovu:
Zatím jsme to zkoušeli jen na žluto-bílé papíře a nějaká zlatá mašle, co jsme našli doma :-D Jen jsem chtěla mít představu, jestli to zvládnu… My nebudeme mít jen oznámení, ale celou sadu – oznámení + pozvánka + program + info o bydlení + menu na hostině + veršík o tom, že nechceme věcné dary, ale finanční… Každé na samostatné kartičce, zabalené v takovém trojúhelníku s mašlí a levandulí :-)

Vlastně takhle: – tohle je jak budou vypadat samotné kartičky http://static1.asmira.com/…1997_720.jpg jen to co je béžové bude fialové a fialová mašle, ten trojúhelník myslím tohle: http://static0.asmira.com/…7234_720.jpg a obálka bude fialová s fialovou mašlí a v mašli jeden snítek levandule.

A text máme: Nahoře citát „Sám nejsi nic… (W. Shakespeare) pak ta fialová část se jmény a pod tím text "oznamujeme, že jsme si 25. srpen 2012 vybrali jako svůj svatební den. Oddáni budeme v 15 hodin v římskokatolickém kostele ve Vysokém Mýtě.“

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová