Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fiducia píše:
ad oznameni. gerbera je i muj favoritale jemu se nelibi
Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne
Z vlastní zkušenosti ![]()
APuccelli, to mě to taky baví, akorát já si všechno hezkýá prostě musím koupit nebo vymyslet jinak :p i když, taky už jsem uvažovala, že se do něčeho pustím… ale až po státnicích ![]()
Kima-o píše:
APuccelli, to mě to taky baví, akorát já si všechno hezkýá prostě musím koupit nebo vymyslet jinak :p i když, taky už jsem uvažovala, že se do něčeho pustím… ale až po státnicích
Z čeho státnicuješ a kdy? ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne
Z vlastní zkušenosti
cha, jak zminim emimino, tak to oznameni radsi vystrihne z novin
![]()
jako ja jsem si vytiskla dve, co se mi nejvic libi, a to „svoje“ nechavam lezet na stolku, tak uvidime ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:cha, jak zminim emimino, tak to oznameni radsi vystrihne z novinFiducia píše:Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne
Z vlastní zkušenosti
![]()
![]()
jako ja jsem si vytiskla dve, co se mi nejvic libi, a to „svoje“ nechavam lezet na stolku, tak uvidime
Jáj, tak to pak ne, no… no, u nás se L. vždycky směje… jde třeba mýt nádobí a prohodí „miláčku, emiminuj, já jdu na nádobí“
Už je s tím takový smířený
![]()
Holky, ze začátku jsem byla rozhodnutá pro zeleno-bílé ladění. Taky jsme měli namyšlené jablíčka jako KIMA
. Teď jste mě ale nahlodaly s tou fialovo-bílou. Takže do této barvy půjdeme asi taky. Navíc jsem koukala na stránky té restaurace, kde to budeme mít a dělali jak svatby do fialkova, tak i zelena a ta fialková se mi líbí víc.
Na kolik vás vyjde barevné ladění místnosti, kde bude probíhat svatba? Mě teď poslali kalkulaci a moc nadšená z toho nejsem (dělá to 5tis.) - organzy, menu na stůl, různé balónky, lampiony na zahradě. Je to cena bez květin, tak to nechci ani vidět, kolik to celkem hodí ![]()
Klarinetka1 píše:
Holky, ze začátku jsem byla rozhodnutá pro zeleno-bílé ladění. Taky jsme měli namyšlené jablíčka jako KIMA. Teď jste mě ale nahlodaly s tou fialovo-bílou. Takže do této barvy půjdeme asi taky. Navíc jsem koukala na stránky té restaurace, kde to budeme mít a dělali jak svatby do fialkova, tak i zelena a ta fialková se mi líbí víc.
Na kolik vás vyjde barevné ladění místnosti, kde bude probíhat svatba? Mě teď poslali kalkulaci a moc nadšená z toho nejsem (dělá to 5tis.) - organzy, menu na stůl, různé balónky, lampiony na zahradě. Je to cena bez květin, tak to nechci ani vidět, kolik to celkem hodí
Tak to máš dobré… my jen za dekorace dáme 20-25 tis., něco už jsme objednali, ale je to mazec… právě ty organzy, všechno… jediné co, tak nevím kalkulaci květinové výzdoby. Protože to nám bude dělat střední zahradnická škola a jen jsme se s nimi zatím předběžně domlouvali, ale ceny nevím… teprve to budeme v únoru řešit. Ale jsou široko daleko nejlevnější a nemám moc kytek… bílé růže, levandule a frézie na celou květinovou výzdobu… ![]()
No, pro mě je i těch 5tis. dost. Navíc nepočítám altán a výzdobu kolem, což dělá taky dost tisíc navíc. Už je mi jasné, že se do 100tis. nevejdeme ![]()
APuccelli píše:Klarinetka1 píše:Tak to máš dobré… my jen za dekorace dáme 20-25 tis., něco už jsme objednali, ale je to mazec… právě ty organzy, všechno… jediné co, tak nevím kalkulaci květinové výzdoby. Protože to nám bude dělat střední zahradnická škola a jen jsme se s nimi zatím předběžně domlouvali, ale ceny nevím… teprve to budeme v únoru řešit. Ale jsou široko daleko nejlevnější a nemám moc kytek… bílé růže, levandule a frézie na celou květinovou výzdobu…
Holky, ze začátku jsem byla rozhodnutá pro zeleno-bílé ladění. Taky jsme měli namyšlené jablíčka jako KIMA. Teď jste mě ale nahlodaly s tou fialovo-bílou. Takže do této barvy půjdeme asi taky. Navíc jsem koukala na stránky té restaurace, kde to budeme mít a dělali jak svatby do fialkova, tak i zelena a ta fialková se mi líbí víc.
Na kolik vás vyjde barevné ladění místnosti, kde bude probíhat svatba? Mě teď poslali kalkulaci a moc nadšená z toho nejsem (dělá to 5tis.) - organzy, menu na stůl, různé balónky, lampiony na zahradě. Je to cena bez květin, tak to nechci ani vidět, kolik to celkem hodí
Klarinetka1 píše:
No, pro mě je i těch 5tis. dost. Navíc nepočítám altán a výzdobu kolem, což dělá taky dost tisíc navíc. Už je mi jasné, že se do 100tis. nevejdeme
APuccelli píše:Klarinetka1 píše:Tak to máš dobré… my jen za dekorace dáme 20-25 tis., něco už jsme objednali, ale je to mazec… právě ty organzy, všechno… jediné co, tak nevím kalkulaci květinové výzdoby. Protože to nám bude dělat střední zahradnická škola a jen jsme se s nimi zatím předběžně domlouvali, ale ceny nevím… teprve to budeme v únoru řešit. Ale jsou široko daleko nejlevnější a nemám moc kytek… bílé růže, levandule a frézie na celou květinovou výzdobu…
A kde to budete mít?
Budeme mít vše na jednom místě. Obřad, hostina, ubytování (je to takový příjemný penzion). Perfektní je, že mají uzavřenou zahradu, kde můžou děcka lítat o 106
. Je to kousek od Brna.
Já už to chci mít všechno zařízený a mít to z krku ![]()
Teď koukám na svatební oznámení. Zatím žádné favority nemáme. Tak můžete sem hodit nějakou inspiračku. Já taky přidám, až teda najdu ![]()
Klari, tak to máte fajn, že budete mít takhle všechno v jednom…
Oznámení jsem tu už ukazovala na str. 103. Ale klíďo Ti to napíšu znovu:
Zatím jsme to zkoušeli jen na žluto-bílé papíře a nějaká zlatá mašle, co jsme našli doma
Jen jsem chtěla mít představu, jestli to zvládnu… My nebudeme mít jen oznámení, ale celou sadu – oznámení + pozvánka + program + info o bydlení + menu na hostině + veršík o tom, že nechceme věcné dary, ale finanční… Každé na samostatné kartičce, zabalené v takovém trojúhelníku s mašlí a levandulí ![]()
Vlastně takhle: – tohle je jak budou vypadat samotné kartičky http://static1.asmira.com/…1997_720.jpg jen to co je béžové bude fialové a fialová mašle, ten trojúhelník myslím tohle: http://static0.asmira.com/…7234_720.jpg a obálka bude fialová s fialovou mašlí a v mašli jeden snítek levandule.
A text máme: Nahoře citát „Sám nejsi nic… (W. Shakespeare) pak ta fialová část se jmény a pod tím text "oznamujeme, že jsme si 25. srpen 2012 vybrali jako svůj svatební den. Oddáni budeme v 15 hodin v římskokatolickém kostele ve Vysokém Mýtě.“
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat