Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3447
24.1.12 15:51

O víkendu už to chci natisknout na námi vybraný ruční papír, tak vám sem hodím přesně tu naší podobu :-)

Jo a v tom trojúhelníku z vnitřní strany budeme mít naši společnou fotku.

• načítám...
24870
24.1.12 15:54
Kima-o píše:
tyyjo, budem jediný, kdo nemá svatbu fialovou? :P já teda ani pořádně nevím,jaká bude…vím jen,že tam bude bílá a zelená (té teda jen trošku :) ) a ještě bych chtěla jednu, nevím,jestli smetanová by se hodila, nejsem vůbec estét :D

Nee, my ji budeme mít oranžovou 8)

Jinak jsem se dneska domluvila se „švagrovou“, jak chceme to oznámení asi, tak jsem zvědavá, co nám vytvoří, už se těším :dance:

• načítám...
35415
24.1.12 15:59
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fiducia píše:
ad oznameni. gerbera je i muj favorit :palec: ale jemu se nelibi :roll:
Jemný nátlak… ukazovat a pořád - a stejně je to nejhezčí… i na emimi se jim to líbilo… a vidíš, je to takové originální a pěkné… a on podlehne :mrgreen: Z vlastní zkušenosti :mrgreen:
cha, jak zminim emimino, tak to oznameni radsi vystrihne z novin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jako ja jsem si vytiskla dve, co se mi nejvic libi, a to „svoje“ nechavam lezet na stolku, tak uvidime :lol:
Jáj, tak to pak ne, no… no, u nás se L. vždycky směje… jde třeba mýt nádobí a prohodí „miláčku, emiminuj, já jdu na nádobí“ :-D Už je s tím takový smířený :mrgreen: :srdce:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
5035
24.1.12 16:01

koukam,ze je taky hodne svateb do fialove :mrgreen: bude mit nekdo fialove saty???? ze bych nebyla sama :lol:

• načítám...
3447
24.1.12 16:03
darla píše:
koukam,ze je taky hodne svateb do fialove :mrgreen: bude mit nekdo fialove saty???? ze bych nebyla sama :lol:

To neee… vdávám se poprvé a v kostele, by mě L. přerazil :mrgreen:

• načítám...
5035
24.1.12 16:07
APuccelli píše:
darla píše:
koukam,ze je taky hodne svateb do fialove :mrgreen: bude mit nekdo fialove saty???? ze bych nebyla sama :lol:
To neee… vdávám se poprvé a v kostele, by mě L. přerazil :mrgreen:

aha :mrgreen: v kostele to mela segra,je to krasny a dlouhy :D

• načítám...
35415
24.1.12 16:09
darla píše:

ne, byla bych bledule :mrgreen:

• načítám...
5035
24.1.12 16:31
Fiducia píše:
darla píše:
ne, byla bych bledule :mrgreen:

tak ja jsem tmava,tak snad nebudu vypadat jak de..l :lol:

• načítám...
4886
24.1.12 16:36

Apuccelli, státnicuju příští čtvrtek z dějin umění a dějin každodennosti :D nic praktického :D

tyjo, to jsou źa výzdobu tzakový pálky, jo? Jako ještě do 5 tis. bych to pochopila, ale 20? 8o

• načítám...
3447
24.1.12 16:49
Kima-o píše:
Apuccelli, státnicuju příští čtvrtek z dějin umění a dějin každodennosti :D nic praktického :Dtyjo, to jsou źa výzdobu tzakový pálky, jo? Jako ještě do 5 tis. bych to pochopila, ale 20? 8o

Jej, tak to moc držím pěsti!! Z dějin umění jsem maturovala jako 6. předmět a doteď tvrdím, že až mi bude čtyřicet, tak to vystuduju :-) Je to moje hobby :-)

Hmm… jsou to pálky… ale když my si vymýšlíme neskutečné blbosti :-D Navíc ještě budeme zdobit kostel… což se třeba u obřadů na úřadu/zámku nemusí… a taky máme hostinu v sálech s vlastním cateringem a vlastní výzdobou, nemáme to v restauraci, kde by to za nás vlastně udělali…

• načítám...
4886
24.1.12 17:01

to my právě máme taky ve „vlastním sálu“ a chcem si taky vyzdobit kapli… ajaj, tak to musím asi znovu taky rozšířit náš rozpočet :D

• načítám...
3447
24.1.12 17:13
Kima-o píše:
to my právě máme taky ve „vlastním sálu“ a chcem si taky vyzdobit kapli… ajaj, tak to musím asi znovu taky rozšířit náš rozpočet :D

No… nám třeba jen látka na vyzdobení lavic, vchodového portálu do kostela atd. vychází dost, k tomu květinová výzdoba… pak výzdoba aut, dekorace ve 3 vlastních sálech - potahy na židle, ubrusy, ubrousky, organzi, tyl, vlizelín, svícínky a svícny, plátky růží… ještě, že aspoň nádobí a tyhle základní věci tam mají… normálně tam právě pořádají kongresy atd. Ale prostě když to vezmu od základu, tak nás dekorace stojí hodně… a právě do toho patří pak i třeba ta kniha hostů a další blbinky… balónky, svatební diamantíky na stůl atd. Ale nemám v tom započítané ty svatební mandle, jmenovky a oznámení a všechen matroš na to… jo, je to mazec :zed:

• načítám...
1707
24.1.12 17:48

8o 8o Holky vy jste ukecanýýýýýý, nestíhám dočítat :-D
Ale dočetla jsem a nic nevím :-D
Jedimé co, tak že sem někdo házel odkaz na svatební diáře…tak ten jsem si před hoďkou přinesla z pošty…nutně ho nepotřebuju ani omylem, ale nutně jsem ho chtěla :mrgreen:
A ještě něco jsem chtěla říct, ale už nevím co to bylo stihly jste toho na mě moc :-D

• načítám...
4886
24.1.12 17:50

no a jak ten diář jako vypadá vevnitř? já ho viděl vždyck yjen z venku… co si tam jako píšeš? já přemýšlela, že bych něco takového založila, abychom jako měli památku,a le nějak nevím, co bych tam kromě seznamu hostů zaznamenávala :D

• načítám...
5035
24.1.12 17:56
estrellita píše:
8o 8o Holky vy jste ukecanýýýýýý, nestíhám dočítat :-D
Ale dočetla jsem a nic nevím :-D
Jedimé co, tak že sem někdo házel odkaz na svatební diáře…tak ten jsem si před hoďkou přinesla z pošty…nutně ho nepotřebuju ani omylem, ale nutně jsem ho chtěla :mrgreen:
A ještě něco jsem chtěla říct, ale už nevím co to bylo stihly jste toho na mě moc :-D

ja jsem davala odkaz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak vypada??

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová