Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65333
25.1.12 09:49

A Puccelli mě hned napadlo Boccelli :mrgreen:
ale Apu je mnohem lepší :mrgreen:

• načítám...
3447
25.1.12 09:53

Hihi, to jsem si ale vybrala přezdívku :cert: :twisted:

• načítám...
4886
25.1.12 09:54

Apu je ten prodavač ze Simpsnových ne? :P ale fajn, aspoň už vím jak :D
ty šatky jsou opravdu krásný… já mám taky 160cm a myslela jsem si, že nemůžu mít moc nadýchanou „šlehačkovou“ sukni… a můžu, dokonce na mě vypadá nejlíp :D

• načítám...
3447
25.1.12 10:02
Kima-o píše:
Apu je ten prodavač ze Simpsnových ne? :P ale fajn, aspoň už vím jak :D

Jasný, je to on :mrgreen: ;) To vymyslely holky u nás a je to docela fajn… ještě mi tam říkají Apulenko… jako Apolenko :P A to je super… ale to Apu je bezva, krátký, rychlý… a líbí se mi :kytka:

Kima-o píše:ty šatky jsou opravdu krásný… já mám taky 160cm a myslela jsem si, že nemůžu mít moc nadýchanou „šlehačkovou“ sukni… a můžu, dokonce na mě vypadá nejlíp :D

Jo? Já ještě kvůli svým „přednostem“ moc ne… a tyhle šaty mi padly do oka hned… takže je to jasná volba. A ještě, když se paní tváří, že nebude problém mi je ušít… :-)

Holky, mám na Vás dotaz - ještě jsme to s L. moc neřešili - ale nevíte náhodou o nějakých půjčovnách pro chlapy? L. se bude ženit v žaketu, protože obleků má plnou skříň a nosí je denně… Ještě jsem je teda ani na netu nehledala, jen kdybyste některá věděla… chci se zeptat i té paní v salónu, jestli náhodou nebude mít nějaké doporučení :-)

• načítám...
5035
25.1.12 10:14
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
RencaVlkova píše:
APuccelli píše:
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak :-) :dance:
A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?

Mám doporučení od kamarádky na tenhle salón: http://www.plesovesaty.com/salon/praha.php Ona si je tam nechávala šít před rokem a naprosto spokojená jak s cenou, tak s přístupem, že prý ještě den před svatbou jí ty šaty upravovali, aby naprosto sedly a fakt dodrželi přesně její představy. No, tak jsem tam psala mail a posílala fotky a paní jsme se dohodly na schůzce.

Za kolik ještě nevím. Ta kamarádka měla šaty jednoduché z matného saténu, ale výšivky v tom červeně a dávala za ně 10 tis. (včetně látek, práce, zkoušek, prostě všechno), říkala, že se tam ceny pohybují zhruba v rozmezí 7-15 tis. No, já budu mít šaty jednoduché, ale krajkové, takže jsem zvědavá, na kolik mi je předběžně vyčíslí… napíšu po schůzce.

Jen vím, že si berou 10 týdnů na ušití a přitom posílají sms, že jsou šaty k vyzvednutí už po 6-8 týdnech :-)
na tvoje satky jsem obzvlast zvedava :hug: jsou nadherny :palec:

Jééé, děkuju :-)

Poslala jsem ji tři obrázky, tak je tu vkládám, ale ty s tou stuhou jsou můj jasný vítěz. Ale s tím, že budu mít víc užší sukni, protože jsem postavou malá… právě jsme paní psala, že takové prostě stylově, ale ráda si od ní nechám poradit. Ale zase vím, co mi sluší a co nosím na plesy atd. Prostě se svou postavou - malá (160cm) a velká prsa (č. 4-5) nemůžu mít nadýchanou šlehačkovou sukni… a jen nevím, jestli mi k tomu přidělá ramínka. Na moje prsa nejspíš jo… uvidíme, co mi řeknou. Ale už mi napsala, že by neměl být problém ani v látkách :-)

prvni jsou uzasne :potlesk:

• načítám...
5035
25.1.12 10:15

holky,co liceni ??? budete se nechavat nalicit…

• načítám...
65333
25.1.12 10:16

Darla…já se nechala nalíčit…

• načítám...
3447
25.1.12 10:17
darla píše:

jo :pankac:

• načítám...
24870
25.1.12 10:18

Já už jsem líčení u kosmetičky zkoušela, když jsem šla v bývalé práci na první firemní večírek a dobrý, tak se nechám asi zase :pankac:

• načítám...
5035
25.1.12 10:20
Petra Z píše:

byla si spokojena?? moje kamaradka vypadala strasne zmalovane :roll: dela se taky zkouska ???
ja se nikdy nenechala licit,tak nevim :lol:

• načítám...
3447
25.1.12 10:24
darla píše:
Petra Z píše:
byla si spokojena?? moje kamaradka vypadala strasne zmalovane :roll: dela se taky zkouska ???
ja se nikdy nenechala licit,tak nevim :lol:

Jo, dělá… teda, podle toho, u koho si to objednáš. Ale většina salónu a kosmetiček právě nabízí různé svatební balíčky, kde máš i zkoušku. Což je docela důležité. Bez zkoušky bych do toho nešla ani náhodou… pokud se tedy s tou kosmetičkou neznáš. Kdybyste byly kamarádky a věděla jsi, ja líčí, tak v pohodě. Ale stejně - jedině zkoušku. Třeba zjistíte, že líčení co chcete nebude ono a vyberete jiné.

• načítám...
29436
25.1.12 10:26

Apu půjčovnu obleků budeme taky řešit. Já mám v plánu chlapa navlíknout do bílého a bílý oblek teda doma fakt nemáme. Kupovat to nechci, protože věřím, že by to už nikdy neoblíknul. A pak to budeme řešit teda i pro synka, takže u nás to vidím až tak na květen, podle toho jak poroste Matyáš.

Jinak teda šatičky super, budeš krásná nevěsta. :potlesk: Já ramínka na šatech mám, páč by mi asi jinak spadly. :mrgreen: Nemají na čem držet. Já jsem prsa neměla nikdy, ale po porodu je to hotová tragédie. Mám úplně plochej hrudník. Fakt hotový děcko. :roll:

Kimo náhodou zelená by určitě šla, proč ne? ;)

Estrell tak diář nepotřebuji, na tohle mám Excel. :mrgreen:

No a co se rozpočtu nebo megalomanie svatby týká, tak ať si to dělá každý podle sebe. Každý jsme jiný a každý máme jiné představy, takže plně chápu, že chce někdo svatbu velkou a utratí spoustu peněz a taky chápu, že chce někdo svatbu malou a zdá se mu zbytečné utrácet. :D My teda taky nemáme zas nějak omezený rozpočet, ale já jsem taková, že nerada utrácím, spoustu toho mít nepotřebuji, takže se taky krotím a radši ty peníze syslíme. :mrgreen: Jinak teda výzdobu na hostinu asi asi taky budeme dělat sami, záleží teda na místě, ale na tom jednom výzdobu nedělají, že s tím mají špatné zkušenosti.

• načítám...
65333
25.1.12 10:27

Darlo ano byla jsem na zkoušce…

• načítám...
29436
25.1.12 10:28
darla píše:

No jasně, že budu. Jako normálně se maluju sama, ale na svatbu fakt ne. Hlavně potřebuji, aby mi vydrželo, že. A běžným každodenním líčením toho nedocílím. Ještě musím splašit nějakou vizážistku. :think:

• načítám...
29436
25.1.12 10:29

Jo jinak ahoj holky, jsem nějak zapomněla. :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová