Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Apu je ten prodavač ze Simpsnových ne?
ale fajn, aspoň už vím jak ![]()
ty šatky jsou opravdu krásný… já mám taky 160cm a myslela jsem si, že nemůžu mít moc nadýchanou „šlehačkovou“ sukni… a můžu, dokonce na mě vypadá nejlíp ![]()
Kima-o píše:
Apu je ten prodavač ze Simpsnových ne?ale fajn, aspoň už vím jak
Jasný, je to on
To vymyslely holky u nás a je to docela fajn… ještě mi tam říkají Apulenko… jako Apolenko
A to je super… ale to Apu je bezva, krátký, rychlý… a líbí se mi ![]()
Kima-o píše:ty šatky jsou opravdu krásný… já mám taky 160cm a myslela jsem si, že nemůžu mít moc nadýchanou „šlehačkovou“ sukni… a můžu, dokonce na mě vypadá nejlíp
Jo? Já ještě kvůli svým „přednostem“ moc ne… a tyhle šaty mi padly do oka hned… takže je to jasná volba. A ještě, když se paní tváří, že nebude problém mi je ušít… ![]()
Holky, mám na Vás dotaz - ještě jsme to s L. moc neřešili - ale nevíte náhodou o nějakých půjčovnách pro chlapy? L. se bude ženit v žaketu, protože obleků má plnou skříň a nosí je denně… Ještě jsem je teda ani na netu nehledala, jen kdybyste některá věděla… chci se zeptat i té paní v salónu, jestli náhodou nebude mít nějaké doporučení ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:APuccelli píše:na tvoje satky jsem obzvlast zvedavaRencaVlkova píše:APuccelli píše:A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak![]()
Mám doporučení od kamarádky na tenhle salón: http://www.plesovesaty.com/salon/praha.php Ona si je tam nechávala šít před rokem a naprosto spokojená jak s cenou, tak s přístupem, že prý ještě den před svatbou jí ty šaty upravovali, aby naprosto sedly a fakt dodrželi přesně její představy. No, tak jsem tam psala mail a posílala fotky a paní jsme se dohodly na schůzce.
Za kolik ještě nevím. Ta kamarádka měla šaty jednoduché z matného saténu, ale výšivky v tom červeně a dávala za ně 10 tis. (včetně látek, práce, zkoušek, prostě všechno), říkala, že se tam ceny pohybují zhruba v rozmezí 7-15 tis. No, já budu mít šaty jednoduché, ale krajkové, takže jsem zvědavá, na kolik mi je předběžně vyčíslí… napíšu po schůzce.
Jen vím, že si berou 10 týdnů na ušití a přitom posílají sms, že jsou šaty k vyzvednutí už po 6-8 týdnechjsou nadherny
Jééé, děkuju
Poslala jsem ji tři obrázky, tak je tu vkládám, ale ty s tou stuhou jsou můj jasný vítěz. Ale s tím, že budu mít víc užší sukni, protože jsem postavou malá… právě jsme paní psala, že takové prostě stylově, ale ráda si od ní nechám poradit. Ale zase vím, co mi sluší a co nosím na plesy atd. Prostě se svou postavou - malá (160cm) a velká prsa (č. 4-5) nemůžu mít nadýchanou šlehačkovou sukni… a jen nevím, jestli mi k tomu přidělá ramínka. Na moje prsa nejspíš jo… uvidíme, co mi řeknou. Ale už mi napsala, že by neměl být problém ani v látkách
prvni jsou uzasne ![]()
Já už jsem líčení u kosmetičky zkoušela, když jsem šla v bývalé práci na první firemní večírek a dobrý, tak se nechám asi zase ![]()
Petra Z píše:
Darla…já se nechala nalíčit…
byla si spokojena?? moje kamaradka vypadala strasne zmalovane
dela se taky zkouska ???
ja se nikdy nenechala licit,tak nevim ![]()
darla píše:Petra Z píše:byla si spokojena?? moje kamaradka vypadala strasne zmalovane
Darla…já se nechala nalíčit…dela se taky zkouska ???
ja se nikdy nenechala licit,tak nevim
Jo, dělá… teda, podle toho, u koho si to objednáš. Ale většina salónu a kosmetiček právě nabízí různé svatební balíčky, kde máš i zkoušku. Což je docela důležité. Bez zkoušky bych do toho nešla ani náhodou… pokud se tedy s tou kosmetičkou neznáš. Kdybyste byly kamarádky a věděla jsi, ja líčí, tak v pohodě. Ale stejně - jedině zkoušku. Třeba zjistíte, že líčení co chcete nebude ono a vyberete jiné.
Apu půjčovnu obleků budeme taky řešit. Já mám v plánu chlapa navlíknout do bílého a bílý oblek teda doma fakt nemáme. Kupovat to nechci, protože věřím, že by to už nikdy neoblíknul. A pak to budeme řešit teda i pro synka, takže u nás to vidím až tak na květen, podle toho jak poroste Matyáš.
Jinak teda šatičky super, budeš krásná nevěsta.
Já ramínka na šatech mám, páč by mi asi jinak spadly.
Nemají na čem držet. Já jsem prsa neměla nikdy, ale po porodu je to hotová tragédie. Mám úplně plochej hrudník. Fakt hotový děcko. ![]()
Kimo náhodou zelená by určitě šla, proč ne? ![]()
Estrell tak diář nepotřebuji, na tohle mám Excel. ![]()
No a co se rozpočtu nebo megalomanie svatby týká, tak ať si to dělá každý podle sebe. Každý jsme jiný a každý máme jiné představy, takže plně chápu, že chce někdo svatbu velkou a utratí spoustu peněz a taky chápu, že chce někdo svatbu malou a zdá se mu zbytečné utrácet.
My teda taky nemáme zas nějak omezený rozpočet, ale já jsem taková, že nerada utrácím, spoustu toho mít nepotřebuji, takže se taky krotím a radši ty peníze syslíme.
Jinak teda výzdobu na hostinu asi asi taky budeme dělat sami, záleží teda na místě, ale na tom jednom výzdobu nedělají, že s tím mají špatné zkušenosti.
darla píše:
holky,co liceni ??? budete se nechavat nalicit…
No jasně, že budu. Jako normálně se maluju sama, ale na svatbu fakt ne. Hlavně potřebuji, aby mi vydrželo, že. A běžným každodenním líčením toho nedocílím. Ještě musím splašit nějakou vizážistku. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat