Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3447
25.1.12 13:34
darla píše:
kdy se vdavas ??

25.8. 2012 :P

• načítám...
3447
25.1.12 13:34

Ty jo, škoda, že nemáme svojí skupinu, tam bychom mohli na nástěnce vytvořit kdo se kdy vdává, aby v tom byl přehled…

• načítám...
5035
25.1.12 13:35

holky,co udelat tabulku,kdy se kdo vdava ??? at se porad nemusime ptat :think: ja to teda neumim,ale treba se nekdo najde :lol:

• načítám...
5035
25.1.12 13:36
APuccelli píše:
Ty jo, škoda, že nemáme svojí skupinu, tam bychom mohli na nástěnce vytvořit kdo se kdy vdává, aby v tom byl přehled…

stejny napad :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
3447
25.1.12 13:37
darla píše:
APuccelli píše:
stejny napad :pankac: :pankac: :pankac:

To ale nejde tady… to bychom museli založit skupinu…

• načítám...
24870
25.1.12 13:37
darla píše:
holky,ted me tak napadlo a co predmanzelska smlouva ;) budete ji nekdo mit …

No já nad ní dost přemýšlím.. Můj byl už ženatý a exmanželka mu udělala pěkné dluhy ke konci manželství. Sice jsem mu pomohla se z toho vysekat, ale tak nevím no, co se stane. Taky kvůli děckám, aby ex nehráblo a nechtěla platit alimenty po mě, když budeme mít s mojím společnou domácnost :nevim: Ale nevím, jestli se to dá, to by jsi mi AP mohla poradit?

• načítám...
3524
25.1.12 13:39

Pavčo já se v Kladrubech taky vdávala a super, můžu doporučit :D :D

• načítám...
5035
25.1.12 13:40
APuccelli píše:
darla píše:
APuccelli píše:
To ale nejde tady… to bychom museli založit skupinu…

ja myslela,ze zakladatelka tematu to muze udelat :think:

• načítám...
722
25.1.12 13:45
dobrý nápad páč si vás vubec nepamatuju kdo kdy má termín :mrgreen:
darla píše:
holky,co udelat tabulku,kdy se kdo vdava ??? at se porad nemusime ptat :think: ja to teda neumim,ale treba se nekdo najde :lol:
  • načítám...
722
25.1.12 13:46
jooo??? :mrgreen: tak to se těším ještě víc ted :kytka:
klaaras píše:
Pavčo já se v Kladrubech taky vdávala a super, můžu doporučit :D :D
  • načítám...
3447
25.1.12 13:47
Maky.p píše:
darla píše:
holky,ted me tak napadlo a co predmanzelska smlouva ;) budete ji nekdo mit …
No já nad ní dost přemýšlím.. Můj byl už ženatý a exmanželka mu udělala pěkné dluhy ke konci manželství. Sice jsem mu pomohla se z toho vysekat, ale tak nevím no, co se stane. Taky kvůli děckám, aby ex nehráblo a nechtěla platit alimenty po mě, když budeme mít s mojím společnou domácnost :nevim: Ale nevím, jestli se to dá, to by jsi mi AP mohla poradit?

Klidně poradím, ale řekni, co chceš? Návrh smlouvy, nebo co chceš vědět? :mrgreen:

No, my mít smlouvu nebudeme. Sice jsem tvrdila, že se jinak než se smlouvou vdávat nebudu, ale nebudeme ji mít. Našla jsem si chlapa, který je na tom hodně obdobně. Všechno co získáme opravdu získáme společně. Navíc už teď máme nějaký majetek a ten je společný - v podílovém spoluvlastnictví (obdobné SJM ale u lidí, kteří nejsou manželé). No a tak jsme se i dohodli, že smlouvu nechceme a pojedeme spolu. Navíc oba víme, že kdykoli cokoli můžeme smluvně ze SJM vyloučit. Kdyby přišly dluhy - tak okamžitě podáme návrh na zúžení SJM u soudu.

Ale jinak obecně smlouvu podporuju ve chvíli, kdy je někde nějaký problém, případně když jsou oba velmi nerovnocení - jeden má majetek vyšší, druhý nic a je předpoklad, že během manželství to bude stejné - tedy ten s vyšším majetkem bude dále nabývat a ten druhý pořád nic.

Ovšem cokoli, co je před vznikem manželství ve vlastnictví jednoho nebo druhého, to do SJM nepatří, tudíž v případě rozvodu se ani nedělí. Dělí se pouze to, co se během trvání manželství společně nabylo.

• načítám...
3447
25.1.12 13:48

HOLKY:Tak mám napsat admince, jestli nás nepřesune do uzavřené skupiny? Tam pak tu tabulku vytvořím… pište, pokud se sejde vícekrát ANO (jak stylové), tak píšu a založím :)

• načítám...
4886
25.1.12 13:50

holky, vy jste ukecaný, fakt :D
taakže místečko obřadu - viz foto :D
spz v žádném případě, nelíbí se mi to :)
vlasy, to bude katastrofa, mám na hlavě houby a ještě takové neidentifikovatelné délky :D snad bude kadeřnice kouzelnice :D
předmanželská smlouva - uvažovali jsme o tom, protože můj nastávající je velmi úspěšný podnikatel, tak mám strach, aby mi jednou nehráblo a nechtěla bych ho oškubat :mrgreen: ale on ji nechce, asi mi věří :srdce:
ufff… toho bylo…
jo a ještě tabulka :P najde s enějakej dobrovolník? já myslím, že tady kdysi dávno nějaká byla, bude asi ve fotkách…

Příspěvek upraven 25.01.12 v 14:00

• načítám...
3447
25.1.12 13:54

Kimo, super, tu tabulku mám!

Takže dámy, pište vaše data a hodím to do tabulky a dám do fotogalerie!

Mám zapsané: Petra_Z, Anie22, Alex160509, trybitka, pajulinkka22, Fiducia a já :-)

• načítám...
3447
25.1.12 13:54

A v původní tabulce bylo i místo svatby, tak pokud budete chtít, tak napište i to a dám vám to tam taky :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová