Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
722
25.1.12 13:56

tak já 2.6.2012 :)

• načítám...
722
25.1.12 13:56

klášter Kladruby :)

• načítám...
24870
25.1.12 13:58

AP, ANO pro skupinu a jak se dostanu domů a dovařím, tak písnu SZ, děkuju :kytka:

• načítám...
3447
25.1.12 14:01

Pavča_S zaznamenána, až napíše Kimo, Klarinetka, Darla a další (pardon, všechny si nepamatuju :oops: ), až vás prostě bude víc, tak to sem nahraju a pak to budu updatovat :-)

• načítám...
722
25.1.12 14:04
:palec: :palec:
APuccelli píše:
Pavča_S zaznamenána, až napíše Kimo, Klarinetka, Darla a další (pardon, všechny si nepamatuju :oops: ), až vás prostě bude víc, tak to sem nahraju a pak to budu updatovat :-)
  • načítám...
35415
25.1.12 14:09
Maky.p píše:
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce :nevim:

my nebudeme :roll:

• načítám...
722
25.1.12 14:11
my taky ne…
Fiducia píše:
Maky.p píše:
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce :nevim:
my nebudeme :roll:
  • načítám...
35415
25.1.12 14:12
APuccelli píše:
darla píše:
APuccelli píše:
Renčo, inspiruj se, co hrdlo ráčí ;-)

Pavčo, Kladruby jsou krásný!!! :potlesk: :srdce:

Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí :srdce: A dokonce jsem takovou podobnou i našla… Máme to vymyšlené tak, že fotografování bude při obřadu + poté před kostelem všichni společně, možná pár jen já a L. (ale to fakt jen maličkoooo), pak už fotografka odjede. No a na oslavě budou fotit řidiči - bráchovi kamarádi. A fotografka pak zaúřaduje druhý den, kde se budeme fotit asi 2 až 3 hoďky… abychom měli pěkné fotky, a zároveň aby na nás hosté nemuseli dlouho čekat… takže v tom focení druhý den se vyřádíme. Budeme se různě převlékat a vlasy různě stáhnuté, pak rozpuštěné atd. :-) Tak snad budu mít fotku i s dlouhými ;-)
to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
No, mám kulatý obličej… ale kadeřnice dělá zkoušku, navíc ji věřím, tak snad to dopadne… dám vám sem pak i fotky… ale zkouška stejně bude pozdě a vy budete mít po svatbách… vdávám se jako jedna z posledních tu, ne? :lol:

myslim, ze posledni jsem ja :mrgreen: 7.9. 8)

• načítám...
3447
25.1.12 14:14
Fiducia píše:
APuccelli píše:
darla píše:
APuccelli píše:

Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí :srdce: A dokonce jsem takovou podobnou i našla… Máme to vymyšlené tak, že fotografování bude při obřadu + poté před kostelem všichni společně, možná pár jen já a L. (ale to fakt jen maličkoooo), pak už fotografka odjede. No a na oslavě budou fotit řidiči - bráchovi kamarádi. A fotografka pak zaúřaduje druhý den, kde se budeme fotit asi 2 až 3 hoďky… abychom měli pěkné fotky, a zároveň aby na nás hosté nemuseli dlouho čekat… takže v tom focení druhý den se vyřádíme. Budeme se různě převlékat a vlasy různě stáhnuté, pak rozpuštěné atd. :-) Tak snad budu mít fotku i s dlouhými ;-)
to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
No, mám kulatý obličej… ale kadeřnice dělá zkoušku, navíc ji věřím, tak snad to dopadne… dám vám sem pak i fotky… ale zkouška stejně bude pozdě a vy budete mít po svatbách… vdávám se jako jedna z posledních tu, ne? :lol:

Zatím jo :mrgreen: A já druhá poslední :lol:

• načítám...
35415
25.1.12 14:15
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
darla píše:
APuccelli píše:

Zatím jo :mrgreen: A já druhá poslední :lol:

si to tu uzijeme az do konce :hug:

• načítám...
35415
25.1.12 14:16

jj, tabulka tu byvala (delala jsem ji ja :roll: ) ale pak to nejak zapadlo

• načítám...
3447
25.1.12 14:18
Fiducia píše:

Už se na tom pracuje… ale nechce se mi to sem dávat neustále dokola, tak počkám, až dopíšou další holky :-) a dohledávat v těch stránkách… no, na to nemám sílu 8)

• načítám...
35415
25.1.12 14:26
APuccelli píše:
Fiducia píše:
Už se na tom pracuje… ale nechce se mi to sem dávat neustále dokola, tak počkám, až dopíšou další holky :-) a dohledávat v těch stránkách… no, na to nemám sílu 8)

no tak to je jasny :lol: btw. me mas? :kytka:

• načítám...
4886
25.1.12 14:31

To si nemyslete, že já vás jen tak opustím, jen co budu mít po svatbě :P podle mě se málokterá skupina takhle hezky rozjede… ;) takže mě už se nezbavíte :P

• načítám...
3447
25.1.12 14:34

Fidu, mám :hug:

Kimo, no to doufám, že nás neopustíš jako vdaná paní ;-) :srdce:

A jinak, holčiny! Máme hudbuuuuu!!! Kapela za 4000 na celý večer a nechce cesťák!!!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová