Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
AP, ANO pro skupinu a jak se dostanu domů a dovařím, tak písnu SZ, děkuju ![]()
Pavča_S zaznamenána, až napíše Kimo, Klarinetka, Darla a další (pardon, všechny si nepamatuju
), až vás prostě bude víc, tak to sem nahraju a pak to budu updatovat ![]()
APuccelli píše:
Pavča_S zaznamenána, až napíše Kimo, Klarinetka, Darla a další (pardon, všechny si nepamatuju), až vás prostě bude víc, tak to sem nahraju a pak to budu updatovat
Maky.p píše:
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce
my nebudeme ![]()
Fiducia píše:Maky.p píše:my nebudeme
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce
APuccelli píše:darla píše:No, mám kulatý obličej… ale kadeřnice dělá zkoušku, navíc ji věřím, tak snad to dopadne… dám vám sem pak i fotky… ale zkouška stejně bude pozdě a vy budete mít po svatbách… vdávám se jako jedna z posledních tu, ne?APuccelli píše:to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
Renčo, inspiruj se, co hrdlo ráčí![]()
Pavčo, Kladruby jsou krásný!!!
Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí![]()
A dokonce jsem takovou podobnou i našla… Máme to vymyšlené tak, že fotografování bude při obřadu + poté před kostelem všichni společně, možná pár jen já a L. (ale to fakt jen maličkoooo), pak už fotografka odjede. No a na oslavě budou fotit řidiči - bráchovi kamarádi. A fotografka pak zaúřaduje druhý den, kde se budeme fotit asi 2 až 3 hoďky… abychom měli pěkné fotky, a zároveň aby na nás hosté nemuseli dlouho čekat… takže v tom focení druhý den se vyřádíme. Budeme se různě převlékat a vlasy různě stáhnuté, pak rozpuštěné atd.
Tak snad budu mít fotku i s dlouhými
myslim, ze posledni jsem ja
7.9. ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:myslim, ze posledni jsem jadarla píše:No, mám kulatý obličej… ale kadeřnice dělá zkoušku, navíc ji věřím, tak snad to dopadne… dám vám sem pak i fotky… ale zkouška stejně bude pozdě a vy budete mít po svatbách… vdávám se jako jedna z posledních tu, ne?APuccelli píše:to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí![]()
A dokonce jsem takovou podobnou i našla… Máme to vymyšlené tak, že fotografování bude při obřadu + poté před kostelem všichni společně, možná pár jen já a L. (ale to fakt jen maličkoooo), pak už fotografka odjede. No a na oslavě budou fotit řidiči - bráchovi kamarádi. A fotografka pak zaúřaduje druhý den, kde se budeme fotit asi 2 až 3 hoďky… abychom měli pěkné fotky, a zároveň aby na nás hosté nemuseli dlouho čekat… takže v tom focení druhý den se vyřádíme. Budeme se různě převlékat a vlasy různě stáhnuté, pak rozpuštěné atd.
7.9.
Zatím jo
A já druhá poslední ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Zatím joAPuccelli píše:myslim, ze posledni jsem jadarla píše:No, mám kulatý obličej… ale kadeřnice dělá zkoušku, navíc ji věřím, tak snad to dopadne… dám vám sem pak i fotky… ale zkouška stejně bude pozdě a vy budete mít po svatbách… vdávám se jako jedna z posledních tu, ne?APuccelli píše:to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
7.9.
A já druhá poslední
si to tu uzijeme az do konce ![]()
jj, tabulka tu byvala (delala jsem ji ja
) ale pak to nejak zapadlo
Fiducia píše:
jj, tabulka tu byvala (delala jsem ji ja) ale pak to nejak zapadlo
Už se na tom pracuje… ale nechce se mi to sem dávat neustále dokola, tak počkám, až dopíšou další holky
a dohledávat v těch stránkách… no, na to nemám sílu ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Už se na tom pracuje… ale nechce se mi to sem dávat neustále dokola, tak počkám, až dopíšou další holky
jj, tabulka tu byvala (delala jsem ji ja) ale pak to nejak zapadlo
a dohledávat v těch stránkách… no, na to nemám sílu
no tak to je jasny
btw. me mas? ![]()
To si nemyslete, že já vás jen tak opustím, jen co budu mít po svatbě
podle mě se málokterá skupina takhle hezky rozjede…
takže mě už se nezbavíte ![]()
Fidu, mám ![]()
Kimo, no to doufám, že nás neopustíš jako vdaná paní
![]()
A jinak, holčiny! Máme hudbuuuuu!!! Kapela za 4000 na celý večer a nechce cesťák!!!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat