Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24870
25.1.12 07:10

Ahoj holky,

co se týče mě, také bych jela raději na dovolenou, než dávat tolik peněz za svatbu. Jenže u nás nejsou prachy na zbyt, celá rodina se už těší na svatbu a na hostinu a to je ještě nikdo nezval :roll: Takže nějaká svatební cesta je u nás bohužel tabu, možná až za rok, jestli do té doby nebude prcek :nevim:

• načítám...
4886
25.1.12 07:22

Ahoj děvčátka, přece se nebudete handrkovat, opravdu ať si každý zařídí svatbu, jak uzná za vhodné… my teda ve finále asi taky šetřit nebudeme, Radek má rád všechno špičkový, mě z toho půjde hlava kolem :D ale co…
ale proč píšu - potřebuju radu :) na fotce je prostor, kde se bude na 99% konat hostina… a tam se ty moje vymodlené zelené doplňky asi moc nehodí, co? :roll: do jaké barvičky byste to ladili vy? :nevim:

• načítám...
3832
25.1.12 08:13

Přidávám svou špetku do mlýna…My nebudeme zdobit prakticky nic. Jen auta. Jsme oba typy lidí, kteří to považují za zbytečné a přesně jak píše slečna jsem se dohodli, že penízky, který dostaneme, pojedeme utratit na dovču, kterou si užijeme jako žádnou jinou. Se všema těma vodníma atrakcema atd…:)

• načítám...
65352
25.1.12 08:23

Ahojík holky…
Kima…proč by nešlo???kvuli té modré??
náhodou nějaká světlá zelená klidně :lol:

• načítám...
3447
25.1.12 08:28

Dobré ráno! :mavam:

Nechtěla jsem tu vyvolávat nějakou větší diskusi na tohle téma. Jsem někdy trochu přecitlivělá, takže pak protivná… takže se omlouvám :oops:

Ale ta diskuse nebyla mířena ani tak ostře proti Loly… já obecně tyhle typy příspěvků nechápu. Mrzí mě, že má někdo potřebu komentovat, proč to za tolik a tolik děláme, když bychom radši mohli na dovolenou… ale my nechceme. Na dovolených jsme často, tak to pro nás není tak zásadní a svatbu - doufáme, že bude jedna jediná - si chceme náležitě užít. Chceme všechny výtečně pohostit, mít všechno tip top. Ano, vím… je to zbytečně moc, ale pokud chceme a můžeme, fakt na tom nevidím nic špatného.

A tady se nediskutuje jen i o barvě svatby, holt se tu hází i ceny… ono taky jde o to, kolik bude např. hostů na svatbě, tam se pak cena šplhá taky víše… a my bohužel/bohudík budeme mít 100 hostů pozvaných, dorazí, pokud se nestane něco nepředvídatelného 97… a prostě ano, vybrali jsme si svatbu krásnou, ale drahou… krásná by byla i malá, ale chceme tohle. :mavam:

Kima-o: No, nevím… zelinkavá by podle mě i jít mohla… ale docela by se hodila modrá, smetanová, zlatá… i ta vínová… a ostatně i ta mnou preferovaná fialová-levandulová :)

• načítám...
65352
25.1.12 08:33

APucelli…teda to bude velká svatba co :lol:
Svatební cesta.....u nás už holt musíme počítat s Matyáškem nejen s ním,chlap má 2 děti z předchozího manželství,tak už nejde říst---šup a jedem

• načítám...
4886
25.1.12 08:40

No právě kvůli té modré :) mě právě ta modrá přijde dost studená… já mám ráda spíš přírodní barvy, hnědou a tak :) takže mě teď napadlo, že kdybychom k té bílé a modré přidali nějaké proutí a přírodní výzdobu, tak by ty jablka šly :D a modrou výmalbu budu popřípadě pro rejpaly vysvětlovat jako oblohu nad sadem :D tak, to je ono! :D

• načítám...
4886
25.1.12 08:42

Apuccelli - souhlas… když je hodně hostů, taky se to odrazí na ceně, my budeme mít cca 80 lidí, takže vím o čem mluvíš… a konkrétně my si nepotrpíme ani tolik na věcech okolo jako na dobrém jídle a pití :P ježiš to bude žranice, už to vidím a hrozně se těším :D

• načítám...
3447
25.1.12 08:43
Kima-o píše:
No právě kvůli té modré :) mě právě ta modrá přijde dost studená… já mám ráda spíš přírodní barvy, hnědou a tak :) takže mě teď napadlo, že kdybychom k té bílé a modré přidali nějaké proutí a přírodní výzdobu, tak by ty jablka šly :D a modrou výmalbu budu popřípadě pro rejpaly vysvětlovat jako oblohu nad sadem :D tak, to je ono! :D

Podle mého to fakt jde… takže bych se s tím vůbec nezabývala ;-) Pokud chceš zelenkavou, tak jen do ní :palec:

• načítám...
65352
25.1.12 08:48

Kima…proutí super a klidně si do toho můžeš někde tu tvou zelenou zamíchat :mrgreen:

• načítám...
3447
25.1.12 08:56
Petra Z píše:
Kima…proutí super a klidně si do toho můžeš někde tu tvou zelenou zamíchat :mrgreen:

Na beremese jsem viděla i nádhernou hnědou svatbu… to by se k té zelené moc hodilo - hnědo zelená by byla dost přírodní ne? :-)

• načítám...
4886
25.1.12 09:00

hnědo zelená by byla geniální :D juchuuuuu! no to jsme to, holky, hezky vymyslely :D dík :)
a proutí bude taky… tak!
:dance:

• načítám...
3447
25.1.12 09:02
Kima-o píše:
hnědo zelená by byla geniální :D juchuuuuu! no to jsme to, holky, hezky vymyslely :D dík :)
a proutí bude taky… tak! :dance:

Bezva! :-) :palec: :palec:

• načítám...
3447
25.1.12 09:03

Kimo, tohle je podle mě krásný: http://static0.asmira.com/…5080_720.jpg

• načítám...
4886
25.1.12 09:05
APuccelli píše:
Kimo, tohle je podle mě krásný: http://static0.asmira.com/…5080_720.jpg

to je přesně to, co miluju :D tak ještě uvidíme, jestli to budu schopná zrealizovat :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová