Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4886
25.1.12 11:18

No jasně, že bude vizážistka, už jsem několikrát předesílala, že jsem manuální katastrofa, potřebovala bych kadeřnici a vizážistku každý den doma :D je to moje známá, už se nemůžu dočkat , až budu jednou princezna :D
k tomu obleku pro ženicha… asi ho nedonutím,a by šel cokoli půjčovat nebo zkoušet, takže si vezme svůj oblek, co si loni koupil nový…je černý a já chci ženicha v černém, líbí se mi to nejvíc :) takže bude krásnej a ještě k tomu bez nervů, takovéhle věci on nerad zkouší a kupuje…

• načítám...
2746
25.1.12 11:21

jak jste tady některá z holek mluvily o té slunečnicové, tak takovou už tam, kde svatbu budeme mít my, dělaly, tak hážu pár fotek pro inspiraci:-)

• načítám...
3447
25.1.12 11:22
Klarinetka1 píše:
My budeme mít obřad tady venku, snad bude hezké počasí. :dance: :dance: :dance:

To se mi vždycky strašně moc líbilo!!! Jenže já nemám šanci… L. pochází ze Slovenska, kde je snad každý věřící… byť teda moje rodina jsou ateisti, tak obřad bude v kostele! Ale je fakt, že náš kostel je překrásný a už jako malá jsem tvrdila, že se chci jednou vdát tam. Pak jsem zvýšila level a tvrdila, že to bude v chrámu sv. Víta… a fakt jsme o něm uvažovali, ale to by byly ceny všeho dvoj, trojnásobné… takže jsme to zavrhli. Přímo obřad budeme mít tady: http://www.google.com/search?…

• načítám...
3447
25.1.12 11:23
Klarinetka1 píše:
jak jste tady některá z holek mluvily o té slunečnicové, tak takovou už tam, kde svatbu budeme mít my, dělaly, tak hážu pár fotek pro inspiraci:-)

To je ale fakt pěkný! :pankac:

• načítám...
5035
25.1.12 11:35
Klarinetka1 píše:
My budeme mít obřad tady venku, snad bude hezké počasí. :dance: :dance: :dance:

to je nadhera,hlavne aby vyslo pocasi :palec:

• načítám...
5035
25.1.12 11:37
Klarinetka1 píše:

bomba :pankac: :pankac:

• načítám...
5035
25.1.12 11:38

ja mam nejvetsi nervy,co budu mit za uces :! :! mam jemne vlasy a moc jich taky nemam,tak uvidim co nakonec budu mit na hlavne :think:

• načítám...
3447
25.1.12 11:50
darla píše:
ja mam nejvetsi nervy,co budu mit za uces :! :! mam jemne vlasy a moc jich taky nemam,tak uvidim co nakonec budu mit na hlavne :think:

No, ukážu z čeho vybírám účes já :-) Ale může ještě přijít cokoli jiného… :-) Ale zatím se mi tohle líbí nejvíc!

• načítám...
35415
25.1.12 11:53
darla píše:
ja mam nejvetsi nervy,co budu mit za uces :! :! mam jemne vlasy a moc jich taky nemam,tak uvidim co nakonec budu mit na hlavne :think:

no, ja mam zase pomerne kratky vlasy, tak jsem taky zvedava, co z toho bude :roll: :mrgreen:

• načítám...
35415
25.1.12 11:54
APuccelli píše:
darla píše:
No, ukážu z čeho vybírám účes já :-) Ale může ještě přijít cokoli jiného… :-) Ale zatím se mi tohle líbí nejvíc!

krasa :palec: me by se k tvym satum libil nejvic c. 1 a pak to s tou celenkou :potlesk:

• načítám...
3447
25.1.12 12:01
Fiducia píše:
APuccelli píše:
darla píše:
krasa :palec: me by se k tvym satum libil nejvic c. 1 a pak to s tou celenkou :potlesk:

To jsme na tom stejně :mrgreen:

• načítám...
35415
25.1.12 12:25
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
darla píše:
krasa :palec: me by se k tvym satum libil nejvic c. 1 a pak to s tou celenkou :potlesk:

to jsem rada :lol:

• načítám...
722
25.1.12 12:26

ahoj holky já vás vůbec nestíhám :mrgreen: Apu :lol: krásné místo na obřad a Klarinetka taky obřad venku má také své kouzlo :palec: a ted vubec nevím co ste tu psaly dál :mrgreen: :mrgreen: Apu krásné šatečky, já jsem taky malá a prsatá :mrgreen: a dokonce se divím že šaty alá labutí jezero mi docela sluší :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3832
25.1.12 12:28

Tak jsem se rozhodla, ze si saty necham usit asi. A poskladala bych si je z techto satu, co rikate. Sukni jako na te prvni fotce, na druhe fotce slecna vpravo dole, tak by to melo vypadat ze zadu a jako slecna na posledni fotce, tak bych si je predstavovala zepredu od psau nahoru, jestli chapete :)

• načítám...
3832
25.1.12 12:29
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
darla píše:
to jsem rada :lol:

Mě se líbí taky ten první, možná ti ho ukradnu :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová