Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky tak já sem taky hodím naše místo obřadu
http://www.klaster-kladruby.cz/…ery/klaster/ doufám že se ten den D každé z nás vydaří co nejlépe ![]()
APuccelli píše:darla píše:No, ukážu z čeho vybírám účes já
ja mam nejvetsi nervy,co budu mit za uces![]()
mam jemne vlasy a moc jich taky nemam,tak uvidim co nakonec budu mit na hlavne
Ale může ještě přijít cokoli jiného…
Ale zatím se mi tohle líbí nejvíc!
ty jsou nadherne,tak ty mas dlouhe vlasy ?? ja prave neco jako mikado…
Pavča S píše:
holky tak já sem taky hodím naše místo obřaduhttp://www.klaster-kladruby.cz/…ery/klaster/ doufám že se ten den D každé z nás vydaří co nejlépe
Tam to vypadá krásně! ![]()
Holky, s účesem já taky vůbec nevím. Mám takovou blbou délku vlasů, ani dlouho, ani krátko, takový polodlouhý. Do toho mi po porodu hrozně vypadaly vlasy, takže je vidět, jak mi tam rostou nový a krátký, ofina ani dlouhá, ani krátká - ale tu si chci zastřihnout, mám jí už dlouhou. No a celý vlasy příšerně jemné.
gabi.design píše:
Holky, s účesem já taky vůbec nevím. Mám takovou blbou délku vlasů, ani dlouho, ani krátko, takový polodlouhý. Do toho mi po porodu hrozně vypadaly vlasy, takže je vidět, jak mi tam rostou nový a krátký, ofina ani dlouhá, ani krátká - ale tu si chci zastřihnout, mám jí už dlouhou. No a celý vlasy příšerně jemné.
tak to mame stejne hrozne
ja mela vzdy malo vlasu a kdyz bylo malemu kolem toho 4.mesice,tak taky dost vypadaly ![]()
darla píše:gabi.design píše:tak to mame stejne hrozne
Holky, s účesem já taky vůbec nevím. Mám takovou blbou délku vlasů, ani dlouho, ani krátko, takový polodlouhý. Do toho mi po porodu hrozně vypadaly vlasy, takže je vidět, jak mi tam rostou nový a krátký, ofina ani dlouhá, ani krátká - ale tu si chci zastřihnout, mám jí už dlouhou. No a celý vlasy příšerně jemné.ja mela vzdy malo vlasu a kdyz bylo malemu kolem toho 4.mesice,tak taky dost vypadaly
Si můžeme podat ruce.
![]()
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce ![]()
Renčo, inspiruj se, co hrdlo ráčí ![]()
Pavčo, Kladruby jsou krásný!!!
![]()
Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí
A dokonce jsem takovou podobnou i našla… Máme to vymyšlené tak, že fotografování bude při obřadu + poté před kostelem všichni společně, možná pár jen já a L. (ale to fakt jen maličkoooo), pak už fotografka odjede. No a na oslavě budou fotit řidiči - bráchovi kamarádi. A fotografka pak zaúřaduje druhý den, kde se budeme fotit asi 2 až 3 hoďky… abychom měli pěkné fotky, a zároveň aby na nás hosté nemuseli dlouho čekat… takže v tom focení druhý den se vyřádíme. Budeme se různě převlékat a vlasy různě stáhnuté, pak rozpuštěné atd.
Tak snad budu mít fotku i s dlouhými ![]()
Maky.p píše:
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce
Ne…
Jednak se nám to faaakt nelíbí, a hlavně jsme oba právníci a víme, že je to přestupek a samotná svatba k tomu oprávnění nedává
Ale to je jen deformace, toho si nevšímej ![]()
AP, no já to vím taky, že je to přestupek, ale mají to na fotkách vesměs všeci
Ale mě se to právě taky moc nelíbí, no, tak tím je to vyřešené, mít to nebudem ![]()
Maky.p píše:
Holky, taková otázko trošku mimo, budete mít místo SPZ něvěsta, ženich, novomanželé? Já nějak nevím, jestli je to nutnost, vidím to na skoro každé fotce
Nebudeme.
APuccelli píše:
Renčo, inspiruj se, co hrdlo ráčí![]()
Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí![]()
A dokonce jsem takovou podobnou i našla… Máme to vymyšlené tak, že fotografování bude při obřadu + poté před kostelem všichni společně, možná pár jen já a L. (ale to fakt jen maličkoooo), pak už fotografka odjede. No a na oslavě budou fotit řidiči - bráchovi kamarádi. A fotografka pak zaúřaduje druhý den, kde se budeme fotit asi 2 až 3 hoďky… abychom měli pěkné fotky, a zároveň aby na nás hosté nemuseli dlouho čekat… takže v tom focení druhý den se vyřádíme. Budeme se různě převlékat a vlasy různě stáhnuté, pak rozpuštěné atd.
Tak snad budu mít fotku i s dlouhými
to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
holky,ted me tak napadlo a co predmanzelska smlouva
budete ji nekdo mit …
darla píše:APuccelli píše:to ti fakt zavidim a ten prvni uces ti bude sluset…presne jak rikas,vzdy si muzes vlasy rozpustit
Renčo, inspiruj se, co hrdlo ráčí![]()
Darlo, jojo, mám vlasy dlouhé, blonďaté, takže z toho půjde cokoli. Právě, že drdoly hodně nosím do práce, tak přemýšlím, jestli nenechat nějak ty vlasy dlouhé, ale asi ne… nechám si nespíš udělat ten první účes… nebo právě ten s tou čelenkou, ta se mi děsně líbí![]()
Tak snad budu mít fotku i s dlouhými
No, mám kulatý obličej… ale kadeřnice dělá zkoušku, navíc ji věřím, tak snad to dopadne… dám vám sem pak i fotky… ale zkouška stejně bude pozdě a vy budete mít po svatbách… vdávám se jako jedna z posledních tu, ne? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat