Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kima-o píše:APuccelli píše:to je přesně to, co miluju
Kimo, tohle je podle mě krásný: http://static0.asmira.com/…5080_720.jpgtak ještě uvidíme, jestli to budu schopná zrealizovat
Jojo, to je překrásný!
Až jsem zauvažovala, že bych fialovou oželela… ale už to nejde ![]()
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak
![]()
no dneska je den plný dobrých zpráv ![]()
Péťo, samozřejmě to takhle v našem podání vypadat nebude… ale pro inspiraci je to super…
RencaVlkova píše:
Holky, vy teda jedete
Já o svatbě pořád přemýšlím. Já jsem na růžovou, ale to mi doma asi neprojde
Renco, segra bude mit ruzovou
Jeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne
![]()
Kima-o píše:
no dneska je den plný dobrých zpráv
Péťo, samozřejmě to takhle v našem podání vypadat nebude… ale pro inspiraci je to super…
Zkus projet to beremese, vím, že jsem tam nápadů na zeleno hnědou viděla hodně a dost takových proveditelných ![]()
Fiducia píše:RencaVlkova píše:Renco, segra bude mit ruzovou
Holky, vy teda jedete
Já o svatbě pořád přemýšlím. Já jsem na růžovou, ale to mi doma asi neprojdeJeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne
![]()
růžová svatba je taky úžasná, obzvlášť taková ta jemná jakoby pudrová, to je tak něžňoučký, romantický… a chlap ti beztak řekne, ať si to uděláš podle svého, ne? ![]()
APuccelli píše:Kima-o píše:Jojo, to je překrásný!APuccelli píše:to je přesně to, co miluju
Kimo, tohle je podle mě krásný: http://static0.asmira.com/…5080_720.jpgtak ještě uvidíme, jestli to budu schopná zrealizovat
Až jsem zauvažovala, že bych fialovou oželela… ale už to nejde
hlavně to moře je krááááásný ![]()
Fiducia píše:RencaVlkova píše:Renco, segra bude mit ruzovou
Holky, vy teda jedete
Já o svatbě pořád přemýšlím. Já jsem na růžovou, ale to mi doma asi neprojdeJeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne
![]()
Nejsem si jistá, že bych toho svýho do růžové kravaty nebo košile nacpala ![]()
Kima-o píše:Fiducia píše:růžová svatba je taky úžasná, obzvlášť taková ta jemná jakoby pudrová, to je tak něžňoučký, romantický… a chlap ti beztak řekne, ať si to uděláš podle svého, ne?RencaVlkova píše:Renco, segra bude mit ruzovou
Holky, vy teda jedete
![]()
Stejně si to všechno nařizuju já, takže nejspíš jo ![]()
APuccelli píše:
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak![]()
A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?
APuccelli píše:
Kimo, tohle je podle mě krásný: http://static0.asmira.com/…5080_720.jpg
Klarinetka1 píše:
Jinak jsme teď koukali na ta svatební oznámení a bohužel žádné, ze kterého bych padla na zadek. Navíc jsem zjistila, že máme každý úplně jiný vkus. Já si představovala něco jemného, decentního. Přítel zase nějaký srandovní postavičky. V tomto budu muset asi ustoupit, už jsem si toho prosadila hodně a on téměř nic.
jako u nas
nakonec teda budu tvorit ja, ale rozchazime se uplne stejne
mrkni na nastenku, a hadej, co se libi me, a co jemu ![]()
No vzhledem k tomu,že můj chlap neví,co je fialová,oranžová a růžová neej bože odstíny těch barev tak je mu toto jedno ![]()
Fiducia píše:Klarinetka1 píše:jako u nas
Jinak jsme teď koukali na ta svatební oznámení a bohužel žádné, ze kterého bych padla na zadek. Navíc jsem zjistila, že máme každý úplně jiný vkus. Já si představovala něco jemného, decentního. Přítel zase nějaký srandovní postavičky. V tomto budu muset asi ustoupit, už jsem si toho prosadila hodně a on téměř nic.nakonec teda budu tvorit ja, ale rozchazime se uplne stejne
mrkni na nastenku, a hadej, co se libi me, a co jemu
Já si to taky budu dělat sama. Mě se líbí ty kupovaný, ale to je tak 30Kč za jedno a mě je těch peněz strašně líto. Navíc, když je fakt enmáme
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat