Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Apu, krásné šaty
, na ty první a druhé jsem měla taky políčeno
. A i ty třetí vypadají báječně…je to těžké vybírat. Já jdu na to zítra. Objednala jsem se to tří salónů, tak snad něco vyberu. Kdyžtak ještě příští týden.
S líčením jste mě nahlodaly, asi se taky poohlédnu po nějaké šikovné vizážistce nebo kosmetičce
.
darla píše:Petra Z píše:byla si spokojena?? moje kamaradka vypadala strasne zmalovane
Darla…já se nechala nalíčit…dela se taky zkouska ???
ja se nikdy nenechala licit,tak nevim
Já se nechám líčit od kamarádky, která se tím živí a zkoušku říkala tak měsíc dopředu ![]()
Holky, když jste mi připomněly to líčení, tak jsem konečně našla vizážistku, co mě nalíčí!!! A dokonce za 1000,– v ceně je zkouška plus líčení v den D a navíc ještě zplatím cesťák - když mi ho zdojnásobí, tak max. 100,–
A líčí krásně! Už jsme domluvené
Tohle jsou její stránky: http://www.soutova.cz/titlist.html
A teď mi přišel mail z místa, kde bude oslava i ubytování a mám fakt radost!!! Protože mi přišla i cena - konečná - sály + ubytování pro 50 lidí na dvě noci se snídaněmi - a pokoje vypadají super - je necelých 41 tis.! Juchuuuuuu
![]()
Možná teda se dostaneme v konečné ceně dostaneme dolů! Mám fakt radost jako malá holka ![]()
ja mam tady kosmeticku a ta taky rada lici,tak se taky necham nalicit ![]()
APuccelli píše:Poslala jsem ji tři obrázky, tak je tu vkládám, ale ty s tou stuhou jsou můj jasný vítěz. Ale s tím, že budu mít víc užší sukni, protože jsem postavou malá… právě jsme paní psala, že takové prostě stylově, ale ráda si od ní nechám poradit. Ale zase vím, co mi sluší a co nosím na plesy atd. Prostě se svou postavou - malá (160cm) a velká prsa (č. 4-5) nemůžu mít nadýchanou šlehačkovou sukni… a jen nevím, jestli mi k tomu přidělá ramínka. Na moje prsa nejspíš jo… uvidíme, co mi řeknou. Ale už mi napsala, že by neměl být problém ani v látkách
ty prvni jsou nej
pak ty druhe, ty treti se mi (vedle tech druhych) az tak nelibi ![]()
vidis, a ja si te predstavovala jako hodne vysokou, stihlou, spis chlapecky postavy ![]()
APuccelli píše:
Hihi, to jsem si ale vybrala přezdívku![]()
co vlastne tvuj nick znamena? ![]()
Kima-o píše:
Apu je ten prodavač ze Simpsnových ne?ale fajn, aspoň už vím jak
jaaasne!!
![]()
To je dobrá cena, za ubytování tolika lidí. Jen se zeptám, proč máte ubytování na dvě noci? Počítáte, že se Vám svatba protáhne na dva dny?
To bude akce opravdu ve velkém
. My máme ubytování pro cca 6 lidí. Zbytek necháme rozvézt domů (všichni totiž bydlí poblíž).
APuccelli píše:
Holky, když jste mi připomněly to líčení, tak jsem konečně našla vizážistku, co mě nalíčí!!! A dokonce za 1000,– v ceně je zkouška plus líčení v den D a navíc ještě zplatím cesťák - když mi ho zdojnásobí, tak max. 100,–A líčí krásně! Už jsme domluvené
Tohle jsou její stránky: http://www.soutova.cz/titlist.html
A teď mi přišel mail z místa, kde bude oslava i ubytování a mám fakt radost!!! Protože mi přišla i cena - konečná - sály + ubytování pro 50 lidí na dvě noci se snídaněmi - a pokoje vypadají super - je necelých 41 tis.! Juchuuuuuu
Možná teda se dostaneme v konečné ceně dostaneme dolů! Mám fakt radost jako malá holka![]()
![]()
darla píše:
holky,co liceni ??? budete se nechavat nalicit…
to rozhodne, ja se moc nelicim
budu potrebovat pomoc
kamaradka je vizazistka, takze budu kraaaaaasna alespon jednou v zivote
![]()
Fidu - hi, tak to ne… hubená snad jooo… ale prsa veeeeliký a mrňavá
Ta přezdívka nic neznamená… respektive prostě jméno, pseudonym… co já vím
Je to jméno, které jsem si vymyslela, nerada na potkání na netu trousím svoje vlastní ![]()
Klarinetko - no, snoubenec je Slovák, takže ubytováváme slovenskou stranu. Ta česká dojede a je zajištěný rozvoz. Navíc všichni to budou mít kousek a u nás v rodině se na svatbách přenocování nepěstuje. Takže tady je to pro slovenskou stranu. A svatbu máme ve tři, ale těžko po nich mohu chtít, aby přijeli až v sobotu a strhaní po 5-7 hodinové cestě plesali až do rána. Proto je ubytování vyřízené z pátka na sobotu a ze soboty na neděli
Aby to bylo víc v klidu a pohodě… Já z toho města, kde to bude pocházím, takže moje strana je v pohodě.
APuccelli píše:
Fidu - hi, tak to ne… hubená snad jooo… ale prsa veeeeliký a mrňavá![]()
Ta přezdívka nic neznamená… respektive prostě jméno, pseudonym… co já vím
Je to jméno, které jsem si vymyslela, nerada na potkání na netu trousím svoje vlastní
Klarinetko - no, snoubenec je Slovák, takže ubytováváme slovenskou stranu. Ta česká dojede a je zajištěný rozvoz. Navíc všichni to budou mít kousek a u nás v rodině se na svatbách přenocování nepěstuje. Takže tady je to pro slovenskou stranu. A svatbu máme ve tři, ale těžko po nich mohu chtít, aby přijeli až v sobotu a strhaní po 5-7 hodinové cestě plesali až do rána. Proto je ubytování vyřízené z pátka na sobotu a ze soboty na neděli
Aby to bylo víc v klidu a pohodě… Já z toho města, kde to bude pocházím, takže moje strana je v pohodě.
A jinak jooooo, Klarinetko, to bude ve velkým
![]()
Hm, cena je to naprosto úchvatná! Mám fakt radost
Bude to tady: http://www.esclitomysl.cz/?… Je to bývalý zámecký pivovar přestavěný na kongresové, školící centrum i s ubytováním. No a je to v arálu zámku, který je v UNESCO, nádherné zahrady, prostředí… prostě bomba ![]()
APuccelli píše:
A jinak jooooo, Klarinetko, to bude ve velkým![]()
![]()
Bude to tady: http://www.esclitomysl.cz/?… Je to bývalý zámecký pivovar přestavěný na kongresové, školící centrum i s ubytováním. No a je to v arálu zámku, který je v UNESCO, nádherné zahrady, prostředí… prostě bomba
Klarinetka1 píše:
Vypadá to moc dobře
APuccelli píše:
A jinak jooooo, Klarinetko, to bude ve velkým![]()
![]()
Bude to tady: http://www.esclitomysl.cz/?… Je to bývalý zámecký pivovar přestavěný na kongresové, školící centrum i s ubytováním. No a je to v arálu zámku, který je v UNESCO, nádherné zahrady, prostředí… prostě bomba
Díky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat