Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2746
25.1.12 10:37

Apu, krásné šaty :potlesk: :potlesk: , na ty první a druhé jsem měla taky políčeno :-). A i ty třetí vypadají báječně…je to těžké vybírat. Já jdu na to zítra. Objednala jsem se to tří salónů, tak snad něco vyberu. Kdyžtak ještě příští týden.
S líčením jste mě nahlodaly, asi se taky poohlédnu po nějaké šikovné vizážistce nebo kosmetičce :think:.

• načítám...
3832
25.1.12 10:40
darla píše:
Petra Z píše:
Darla…já se nechala nalíčit…
byla si spokojena?? moje kamaradka vypadala strasne zmalovane :roll: dela se taky zkouska ???
ja se nikdy nenechala licit,tak nevim :lol:

Já se nechám líčit od kamarádky, která se tím živí a zkoušku říkala tak měsíc dopředu :)

• načítám...
3447
25.1.12 10:47

Holky, když jste mi připomněly to líčení, tak jsem konečně našla vizážistku, co mě nalíčí!!! A dokonce za 1000,– v ceně je zkouška plus líčení v den D a navíc ještě zplatím cesťák - když mi ho zdojnásobí, tak max. 100,– :dance: A líčí krásně! Už jsme domluvené :mrgreen: Tohle jsou její stránky: http://www.soutova.cz/titlist.html

A teď mi přišel mail z místa, kde bude oslava i ubytování a mám fakt radost!!! Protože mi přišla i cena - konečná - sály + ubytování pro 50 lidí na dvě noci se snídaněmi - a pokoje vypadají super - je necelých 41 tis.! Juchuuuuuu :dance: :dance: :dance:

Možná teda se dostaneme v konečné ceně dostaneme dolů! Mám fakt radost jako malá holka :-)

• načítám...
5035
25.1.12 10:54

ja mam tady kosmeticku a ta taky rada lici,tak se taky necham nalicit ;)

• načítám...
35414
25.1.12 10:58
APuccelli píše:
Poslala jsem ji tři obrázky, tak je tu vkládám, ale ty s tou stuhou jsou můj jasný vítěz. Ale s tím, že budu mít víc užší sukni, protože jsem postavou malá… právě jsme paní psala, že takové prostě stylově, ale ráda si od ní nechám poradit. Ale zase vím, co mi sluší a co nosím na plesy atd. Prostě se svou postavou - malá (160cm) a velká prsa (č. 4-5) nemůžu mít nadýchanou šlehačkovou sukni… a jen nevím, jestli mi k tomu přidělá ramínka. Na moje prsa nejspíš jo… uvidíme, co mi řeknou. Ale už mi napsala, že by neměl být problém ani v látkách :-)

ty prvni jsou nej :palec: pak ty druhe, ty treti se mi (vedle tech druhych) az tak nelibi :oops:
vidis, a ja si te predstavovala jako hodne vysokou, stihlou, spis chlapecky postavy :lol:

• načítám...
35414
25.1.12 10:59
APuccelli píše:
Hihi, to jsem si ale vybrala přezdívku :cert: :twisted:

co vlastne tvuj nick znamena? :kytka:

• načítám...
35414
25.1.12 11:00
Kima-o píše:
Apu je ten prodavač ze Simpsnových ne? :P ale fajn, aspoň už vím jak :D

jaaasne!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
2746
25.1.12 11:00

To je dobrá cena, za ubytování tolika lidí. Jen se zeptám, proč máte ubytování na dvě noci? Počítáte, že se Vám svatba protáhne na dva dny? :palec: To bude akce opravdu ve velkém :dance: :dance:. My máme ubytování pro cca 6 lidí. Zbytek necháme rozvézt domů (všichni totiž bydlí poblíž).

APuccelli píše:
Holky, když jste mi připomněly to líčení, tak jsem konečně našla vizážistku, co mě nalíčí!!! A dokonce za 1000,– v ceně je zkouška plus líčení v den D a navíc ještě zplatím cesťák - když mi ho zdojnásobí, tak max. 100,– :dance: A líčí krásně! Už jsme domluvené :mrgreen: Tohle jsou její stránky: http://www.soutova.cz/titlist.html

A teď mi přišel mail z místa, kde bude oslava i ubytování a mám fakt radost!!! Protože mi přišla i cena - konečná - sály + ubytování pro 50 lidí na dvě noci se snídaněmi - a pokoje vypadají super - je necelých 41 tis.! Juchuuuuuu :dance: :dance: :dance:

Možná teda se dostaneme v konečné ceně dostaneme dolů! Mám fakt radost jako malá holka :-)
  • načítám...
35414
25.1.12 11:02
darla píše:
holky,co liceni ??? budete se nechavat nalicit…

to rozhodne, ja se moc nelicim :roll: budu potrebovat pomoc :mrgreen: kamaradka je vizazistka, takze budu kraaaaaasna alespon jednou v zivote :dance: :dance:

• načítám...
3447
25.1.12 11:05

Fidu - hi, tak to ne… hubená snad jooo… ale prsa veeeeliký a mrňavá :mrgreen: :mrgreen: Ta přezdívka nic neznamená… respektive prostě jméno, pseudonym… co já vím :-) Je to jméno, které jsem si vymyslela, nerada na potkání na netu trousím svoje vlastní ;)

Klarinetko - no, snoubenec je Slovák, takže ubytováváme slovenskou stranu. Ta česká dojede a je zajištěný rozvoz. Navíc všichni to budou mít kousek a u nás v rodině se na svatbách přenocování nepěstuje. Takže tady je to pro slovenskou stranu. A svatbu máme ve tři, ale těžko po nich mohu chtít, aby přijeli až v sobotu a strhaní po 5-7 hodinové cestě plesali až do rána. Proto je ubytování vyřízené z pátka na sobotu a ze soboty na neděli :-) Aby to bylo víc v klidu a pohodě… Já z toho města, kde to bude pocházím, takže moje strana je v pohodě.

• načítám...
2746
25.1.12 11:07
Jj, tak to chápu. :kytka:
APuccelli píše:
Fidu - hi, tak to ne… hubená snad jooo… ale prsa veeeeliký a mrňavá :mrgreen: :mrgreen: Ta přezdívka nic neznamená… respektive prostě jméno, pseudonym… co já vím :-) Je to jméno, které jsem si vymyslela, nerada na potkání na netu trousím svoje vlastní ;)Klarinetko - no, snoubenec je Slovák, takže ubytováváme slovenskou stranu. Ta česká dojede a je zajištěný rozvoz. Navíc všichni to budou mít kousek a u nás v rodině se na svatbách přenocování nepěstuje. Takže tady je to pro slovenskou stranu. A svatbu máme ve tři, ale těžko po nich mohu chtít, aby přijeli až v sobotu a strhaní po 5-7 hodinové cestě plesali až do rána. Proto je ubytování vyřízené z pátka na sobotu a ze soboty na neděli :-) Aby to bylo víc v klidu a pohodě… Já z toho města, kde to bude pocházím, takže moje strana je v pohodě.
  • načítám...
3447
25.1.12 11:07

A jinak jooooo, Klarinetko, to bude ve velkým :oops: :palec: :dance:

Hm, cena je to naprosto úchvatná! Mám fakt radost :-) Bude to tady: http://www.esclitomysl.cz/?… Je to bývalý zámecký pivovar přestavěný na kongresové, školící centrum i s ubytováním. No a je to v arálu zámku, který je v UNESCO, nádherné zahrady, prostředí… prostě bomba :-)

• načítám...
2746
25.1.12 11:13
Vypadá to moc dobře :potlesk:
APuccelli píše:
A jinak jooooo, Klarinetko, to bude ve velkým :oops: :palec: :dance:Hm, cena je to naprosto úchvatná! Mám fakt radost :-) Bude to tady: http://www.esclitomysl.cz/?… Je to bývalý zámecký pivovar přestavěný na kongresové, školící centrum i s ubytováním. No a je to v arálu zámku, který je v UNESCO, nádherné zahrady, prostředí… prostě bomba :-)
  • načítám...
3447
25.1.12 11:14
Klarinetka1 píše:
Vypadá to moc dobře :potlesk:
APuccelli píše:
A jinak jooooo, Klarinetko, to bude ve velkým :oops: :palec: :dance:Hm, cena je to naprosto úchvatná! Mám fakt radost :-) Bude to tady: http://www.esclitomysl.cz/?… Je to bývalý zámecký pivovar přestavěný na kongresové, školící centrum i s ubytováním. No a je to v arálu zámku, který je v UNESCO, nádherné zahrady, prostředí… prostě bomba :-)

Díky :-)

• načítám...
2746
25.1.12 11:16

My budeme mít obřad tady venku, snad bude hezké počasí. :dance: :dance: :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová