Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6792
24.1.12 18:13

holky dneska mi prislo postou mam moc velkou radost,jen nevim proc se mi ten cilindr vyfotil modre kdyz je taky fialovej :lol:

• načítám...
3832
24.1.12 18:15

Holky, vy teda jedete :)
Já o svatbě pořád přemýšlím. Já jsem na růžovou, ale to mi doma asi neprojde :)

• načítám...
LuciTau
24.1.12 18:17

my to máme do žluta , do slunečnic :-)

• Upravit
3832
24.1.12 18:24

sakryš, žlutá je dobrá, to by šlo :)

• načítám...
LuciTau
24.1.12 18:25
RencaVlkova píše:
sakryš, žlutá je dobrá, to by šlo :)

já, družičky, svědkové, maminky, babičky budou mít kytky do slunečnic a pak stoly na hostiné též :-)

• Upravit
1707
24.1.12 18:58

Holky tak jsem diářek spěšně prolistovala a mají to hezky udělané, ale určitě by stejnou funkci splnil i obyč.sešit :-D …Já to ale chci mít na památku a hezký, no :mrgreen: (na všechno prostě musím mít památku :oops: :oops: :roll:)
Je to kroužková vazba a mají to rozdělené na různé sekce, např.rozpočet (kde se dá rozepsat každá položka a sčítat průběžně v mezisoučet, seznam svatebních hostů, seznam restaurací, sv.salonů se šatama, vizážistek…ke každému se dá napsat adresa, cena, poznámka a tak…to je spíš když si člověk dělá průzkum a chce mít všechny údaje pohromadě a pak si v klidu vybrat, aniž by na něco zapomněl..rozepsanáorganizace svateb.dne, doprava, kdo čím a s kým pojede, prstýnky, dorty, květiny…a tak dále :))

My to máme přes svatební agenturu, takže v té praxi to vesměs budou všechno zařizovat oni, ale stejně si chci všechno psát a mít svůj přehled…a na to jsme nutně potřebovala tenhle diář, že :-D Mám Amethyst http://www.svatebni-diar.cz/…bni-diar-i9/

• načítám...
1707
24.1.12 18:59
jaja84 píše:
holky dneska mi prislo postou mam moc velkou radost,jen nevim proc se mi ten cilindr vyfotil modre kdyz je taky fialovej :lol:

Krásné :palec:

• načítám...
1707
24.1.12 19:00

Jo a už vím, co jsem chtěla ještě říct
Alex
25.4. mám narozeniny, tak to na vás budu myslet! :kytka:

• načítám...
1707
24.1.12 19:01
Luciked píše:
my to máme do žluta , do slunečnic :-)

Kamarádka, která má svatbu týden po nás, bude mít taky slunečnicovou, myslím, že to bude krása :palec:

• načítám...
722
24.1.12 20:53

tak holky už mám doma taky šerpy na auta a jsem taky též spokojená :)…JAJA: moc pěkné mám podobné akorát propletené a tmavovlasou panenku :)

• načítám...
1126
24.1.12 20:54

Teda, já Vás vůbec nestíhám…a už vůbec nevím co kdo psal…
Vím jen že za 20 tisíc pojedu na dovču a neutratím je za výzdobu:) - každého věc…můj názor…
Noviny, knihu ani diářek neřešíííím…

Jinak jsem taky myslela že bych šla do fialové, ale docela mě nadchly ty slunečnice a žlutá…to by se k naší riflové svatbě asi hodilo víc:)

• načítám...
3447
24.1.12 20:57
looly1 píše:
Vím jen že za 20 tisíc pojedu na dovču a neutratím je za výzdobu:) - každého věc…můj názor…

Pardon, mám blbou náladu a asi bych neměla reagovat, takže reakce asi bude o něco ostřejší… ale tohle dost nechápu… :roll: Každý ať si to udělá jak chce, ne? Kdosi se ptal, odpovídala jsem, každý máme rozpočet jiný, tak nevím, proč komentář typu, že bys radši jela na dovolenou… jaksi na dovolenou jezdím i tak… promiň, ale podle mě lepší nekomentovat než tohle… věci, které se mi nelíbí taky nemám potřebu komentovat a shazovat je. :nevim:

• načítám...
1707
24.1.12 21:12
APuccelli píše:
looly1 píše:
Pardon, mám blbou náladu a asi bych neměla reagovat, takže reakce asi bude o něco ostřejší… ale tohle dost nechápu… :roll: Každý ať si to udělá jak chce, ne? Kdosi se ptal, odpovídala jsem, každý máme rozpočet jiný, tak nevím, proč komentář typu, že bys radši jela na dovolenou… jaksi na dovolenou jezdím i tak… promiň, ale podle mě lepší nekomentovat než tohle… věci, které se mi nelíbí taky nemám potřebu komentovat a shazovat je. :nevim:

Nic si z toho nedělej, já taky budu patřit mezi ty, kteří za svatbu prostě utrácet budou a nakoupím si blbosti, za které by jiní neutráceli (viz diář, bez kterýho bych mohla žít…ano ano, je to palba :-D ) …:hug: looly to určitě nemyslela zle, ale chápu, že to zamrzí…
Já slyším od babičky i od mámy pořád, ať to nepřeháníme, ať za to neutrácíme, že to je jen jeden den…a PRÁVĚ PROTO, že to je jen jeden den, si to užijeme se vším všudy…
Budeme doufat, stejně jako všechny nevěsty, že to bude jediná svatba, která nás čeká, tak si ji udělejme každá přesně dle svých představ… :-)

• načítám...
2746
24.1.12 21:26

Já kdybych neměla omezený rozpočet, tak se taky víc rozjedu :mrgreen:. Jinak jsme teď koukali na ta svatební oznámení a bohužel žádné, ze kterého bych padla na zadek. Navíc jsem zjistila, že máme každý úplně jiný vkus. Já si představovala něco jemného, decentního. Přítel zase nějaký srandovní postavičky. V tomto budu muset asi ustoupit, už jsem si toho prosadila hodně a on téměř nic. :nevim:

• načítám...
1126
25.1.12 06:54
APuccelli píše:
looly1 píše:
Pardon, mám blbou náladu a asi bych neměla reagovat, takže reakce asi bude o něco ostřejší… ale tohle dost nechápu… :roll: Každý ať si to udělá jak chce, ne? Kdosi se ptal, odpovídala jsem, každý máme rozpočet jiný, tak nevím, proč komentář typu, že bys radši jela na dovolenou… jaksi na dovolenou jezdím i tak… promiň, ale podle mě lepší nekomentovat než tohle… věci, které se mi nelíbí taky nemám potřebu komentovat a shazovat je :nevim:

Vůbec jsem to tak nemylela…nechtěla jsem se nikoho dotknout…je to tvoje věc…to jsem taky psala a taky jsem psala jen že je to jen názor…a hlavně jsem nechtěla nic shodit…nevím co k tomu víc…sorry

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová