Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
estrellita píše:Mi to máme 25.4.
Hezké ráno holky!
Alex, KimaNad tou hudbou se mi zatím vůbec nechce přemýšlet, protože tuším, že to bude oříšek
A kdy máte holky termín?
Pivoňky jsou nádherné, na beremse.cz jsem koukala na nějaké album holčiny, která to měla všechno sladěné s těma pivoňkama a nádhera![]()
Jinak my už matriku máme za sebou, všechno domluvené…zvládli jsme to ještě před Vánocema…do Vánoc nám drželi termín
estrellita píše:
Ahoj holčinky
Můžu se k Vám přidat? Letos do toho taky praštíme
Anie22 píše:Fotky krásný! A kde máš pupík
Tak přidávám pár foteček
darla píše:
Ahoj holky,muzu se taky pridat ???
Ahoj
Kdy to máte? ![]()
Kima-o píše:
tyyjo, budem jediný, kdo nemá svatbu fialovou?já teda ani pořádně nevím,jaká bude…vím jen,že tam bude bílá a zelená (té teda jen trošku
) a ještě bych chtěla jednu, nevím,jestli smetanová by se hodila, nejsem vůbec estét
Mi taky nebudeme mít fialkovou
Mi budeme mít jen výzdobu aut a šál na stoly+ubrous z tartanu a smetanové kytky, jinak na nějaké barevné ladění prdím
Knohu hostů ani noviny nebudou, jen bych chtěla rámeček, kam se všichni svatebčané podepíší. Jinak žádný blbinky vymýšlet nebudu. Přijde mi to zbytečné ![]()
APuccelli píše:darla píše:Ahoj
Ahoj holky,muzu se taky pridat ???Kdy to máte?
ahoj,tak datum zatim nemame,ale ja chci 12.7 2012
muj syn i pritel jsou 12 a je rok 2012
je to ale ctvrtek,tak snad nas nekde oddaji…pritel mel podminku,ze chce svatbu v lete,tak to jinak vybrat neslo ![]()
darla píše:APuccelli píše:ahoj,tak datum zatim nemame,ale ja chci 12.7 2012darla píše:Ahoj
je to ale ctvrtek,tak snad nas nekde oddaji…pritel mel podminku,ze chce svatbu v lete,tak to jinak vybrat neslo
To je hezký
Já takhle chtěla 29.8., protože to se narodil můj dědeček a nejmilovanější osoba
Jenže je to ve všední den a my potřebovali kvůli hostům sobotu a tak vzniklo 25.8. 2012 ![]()
Fiducia píše:estrellita píše:
Ahoj holčinky
Fidu ahooj ![]()
darla píše:Mi máme svatbu ve středu, tak to vás určitě někde oddajíAPuccelli píše:ahoj,tak datum zatim nemame,ale ja chci 12.7 2012darla píše:Ahoj
je to ale ctvrtek,tak snad nas nekde oddaji…pritel mel podminku,ze chce svatbu v lete,tak to jinak vybrat neslo
ja uz jednu svatbu mela (15.8 2007)
tak tohle je moje druha svatba ! nebudu mit bile saty,ale svetlejsi fialove…
vubec nevim,jakou kytku
jsem prcek a nechci mit dlouhou a asi barva bude bila
vcera padlo konecne rozhodnuti,tak to zacnu resit ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Fidu ahoojestrellita píše:
Ahoj holčinky
ahoj
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat