Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
24.1.12 10:05

Ahoj holky, :mavam:

s hudbou na obřad nevím, my máme termín na matrice a pro papíry si prý máme přijít až tak měsíc před, což u nás znamená květen. Asi to nechtějí tak dlouho dopředu vyřizovat a zaobírat se tím. Takže papíry nás čekají až jako asi úplně poslední.

• načítám...
3447
24.1.12 10:16

Ahoj holky :mavam:

Tak my teda písničky na obřad neřešíme… budeme to mít v kostele, takže nám budou hrát na varhany. Ale je fakt, že jsem teď začala uvažovat nad tím, že bych si zamluvila děti ze souboru, aby nám tam zpívali… to by bylo moc krásný… oni v kostele zpívají neustále, dokonce několikrát měli i turné v USA, ale netuším, jestli to bude možné… a ještě jsem to ani neřekla L., co on na to :lol: :nevim:

• načítám...
3447
24.1.12 10:17

A pivoňková svatba je překrásná! Taky jsem na ni koukala na beremese.

• načítám...
1707
24.1.12 10:19

Holky trošku mimo téma…budete mít svatební knihu hostů? Teď na to koukám na netu a líbilo by se mi to, pak to je hezká vzpomínka…

• načítám...
4886
24.1.12 10:20

jo, pivoňková svatba je úžasná, ale mám strach, ejstli nejsou ty odstíny pivoněk pro nás moc světlé, jemné, jsem zrzka, tak si říkám, jestli by se to hodilo… no ve finále budou asi moje vlasy jedno, že jo :)

• načítám...
29436
24.1.12 10:21
estrellita píše:
Holky trošku mimo téma…budete mít svatební knihu hostů? Teď na to koukám na netu a líbilo by se mi to, pak to je hezká vzpomínka…

Už jsem na to taky koukala a přemýšlím o tom. :D

• načítám...
1707
24.1.12 10:29
gabi.design píše:
estrellita píše:

Já jsem na ty deníčky úchylná…deníček pro malýho dopisuju pravidelně, svatební deník příprav mám na poště a dneska ho jdu vyzvednout a tak kniha hostů by mi ve sbírce asi neměla chybět :-D

• načítám...
4886
24.1.12 10:31

já si moc neumím představit, co ti hosté budou do té knihy psát? jinak se mi to moc líbí… zase něco navíc, co svatbu vyladí :)

• načítám...
29436
24.1.12 10:32
estrellita píše:
gabi.design píše:
estrellita píše:
Já jsem na ty deníčky úchylná…deníček pro malýho dopisuju pravidelně, svatební deník příprav mám na poště a dneska ho jdu vyzvednout a tak kniha hostů by mi ve sbírce asi neměla chybět :-D

Tak to já Máťovi dopisuju deníček tak s dvouměsíčním zpožděním. :mrgreen:

• načítám...
1707
24.1.12 10:34
gabi.design píše:
estrellita píše:
gabi.design píše:
estrellita píše:
Já jsem na ty deníčky úchylná…deníček pro malýho dopisuju pravidelně, svatební deník příprav mám na poště a dneska ho jdu vyzvednout a tak kniha hostů by mi ve sbírce asi neměla chybět :-D
Tak to já Máťovi dopisuju deníček tak s dvouměsíčním zpožděním. :mrgreen:

Já mu to taky píšu zpětně, ale dělám si průběžně do svýho diáře poznámky, abych nic nezapomněla a pak mu to tam frknu naráz… :-D

• načítám...
1707
24.1.12 10:36
Kima-o píše:
já si moc neumím představit, co ti hosté budou do té knihy psát? jinak se mi to moc líbí… zase něco navíc, co svatbu vyladí :)

Dávají se tam fotky před i po svatbě a hosté tam pak můžou napsat nějaký vzkaz, přání, vzpomínku na společné zážitky, nebo pocity z vaší svatby…něbo třeba i básničku..něco nakreslit..prostě fantazii se meze nekladou :-)

• načítám...
1707
24.1.12 10:37

Kima
Tady něco o tom je http://www.beremese.cz/…e-ji-sehnat/?…

• načítám...
4886
24.1.12 10:45

nojo, est, začíná se mi to líbit čím dál víc :) při nejhorším v ní prostě nic nebude :D

a co svatební noviny, holky? já to viděla ne beremese.cz poprvé v životě, nevím, asi je dělat nebudeme… :nevim:

• načítám...
1707
24.1.12 10:54
Kima-o píše:
nojo, est, začíná se mi to líbit čím dál víc :) při nejhorším v ní prostě nic nebude :Da co svatební noviny, holky? já to viděla ne beremese.cz poprvé v životě, nevím, asi je dělat nebudeme… :nevim:

O svatebních novinách jsem též přemýšlela, ale myslím, že je dělat nebudeme..jedině, že by mě to v nějakým záchvatu příprav nečekaně popadlo :-D Ale momentálně se mi do toho moc nechce, i když to je ve finále určitě super :-D

Příspěvek upraven 24.01.12 v 10:54

• načítám...
5998
24.1.12 10:54

Tak přidávám pár foteček ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová