Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
APuccelli píše:
Ty jo, Gabi, sluší! Ale normálně bych se lekla, jestli se vůbec vdávat můžeš… jestli Ti není pod 18 a nepotřebuješ k tomu soudní rozhodnutí… (pardon, deformace)![]()
Ale vážně Ti to moc sluší!
Já jsem se konečně domluvila se salonem na schůzce… už mají látku, tak začnou šít
Obrázek přidávám. Ale stuha bude do levandulové barvy, protože celá naše svatbabude levandulová
![]()
Petro, jsme mláďata… a o to je divnější, že to nejde… a ani se neudrží… teď samovolných potratů už jsem pár měla, ale vždycky cca do týdne poté, co měla MS přijít. Teď to vydrželo déle… a bohužel
Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:02Tak proto už se to moc doktorům nepozdává. Navíc jsem měla různé problémy s krví atd., takže…
![]()
nejsi trombofilik? jestli nechces neodpovidej ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:nejsi trombofilik? jestli nechces neodpovidej
Ty jo, Gabi, sluší! Ale normálně bych se lekla, jestli se vůbec vdávat můžeš… jestli Ti není pod 18 a nepotřebuješ k tomu soudní rozhodnutí… (pardon, deformace)![]()
Já jsem se konečně domluvila se salonem na schůzce… už mají látku, tak začnou šít
Obrázek přidávám. Ale stuha bude do levandulové barvy, protože celá naše svatbabude levandulová
![]()
Petro, jsme mláďata… a o to je divnější, že to nejde… a ani se neudrží… teď samovolných potratů už jsem pár měla, ale vždycky cca do týdne poté, co měla MS přijít. Teď to vydrželo déle… a bohužel
Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:02Tak proto už se to moc doktorům nepozdává. Navíc jsem měla různé problémy s krví atd., takže…
![]()
Nene… mám anemik… ale nikdo nevím proč, z čeho a nic moc nepomáhá léčit. Párkrát jsem zkolabovala, vyměnili mi krev a dobrý… a pak se to opakovalo… ale nemohou přijít na to, čím to je… a pořád mě hlídají, protože mi běžně pořád červené krvinky klesají…
Ale teď musím zaťukat, už delší dobu jsem ok a krvinky jsou relativně stejné pořád… byť pod minimální hranicí, ale v mém případě ještě v normě… Tak snad už bude dobře ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Nene… mám anemik… ale nikdo nevím proč, z čeho a nic moc nepomáhá léčit. Párkrát jsem zkolabovala, vyměnili mi krev a dobrý… a pak se to opakovalo… ale nemohou přijít na to, čím to je… a pořád mě hlídají, protože mi běžně pořád červené krvinky klesají…APuccelli píše:nejsi trombofilik? jestli nechces neodpovidej
![]()
![]()
Ale teď musím zaťukat, už delší dobu jsem ok a krvinky jsou relativně stejné pořád… byť pod minimální hranicí, ale v mém případě ještě v normě… Tak snad už bude dobře
aha, tak to taky neni dobry
jen me to napadlo, taky jsem kvuli tomu prisla o mimco ![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:aha, tak to taky neni dobryFiducia píše:Nene… mám anemik… ale nikdo nevím proč, z čeho a nic moc nepomáhá léčit. Párkrát jsem zkolabovala, vyměnili mi krev a dobrý… a pak se to opakovalo… ale nemohou přijít na to, čím to je… a pořád mě hlídají, protože mi běžně pořád červené krvinky klesají…APuccelli píše:nejsi trombofilik? jestli nechces neodpovidej
![]()
![]()
Ale teď musím zaťukat, už delší dobu jsem ok a krvinky jsou relativně stejné pořád… byť pod minimální hranicí, ale v mém případě ještě v normě… Tak snad už bude dobře
jen me to napadlo, taky jsem kvuli tomu prisla o mimco
To je mi líto
![]()
No, uvidíme… jsem docela optimista. Teď se bavím svatbou, abych na to nemyslela… do toho práce, mám přihlášky na další dvě VŠ… takže ono to určo přijde přesně v době, kdy to nebudu čekat… už se znám
![]()
APuccelli píše:Snídaně tvaroh s banánem, sváča musli tyčka, oběd mleté maso s bramborem, okurkový salát, sváča šopák a véča kuř. maso, tm. chleba a zelenina. Zatím jídlo dobré, tak uvidíme jak to bude dálAlex160509 píše:
Gabi, šatky pěkný! Taky s takovou postavičkou aby ne
Mammi, taky se chystáme do Pardubek na veletrh…
Holkýýý, tak Allan byl dopoledne opět na matrice a hádejte co? Máme to vyřízenýPaní se asi informovala výše, neb ani neměla řeči, hned si všechny papíry převzala, dostal seznam hudby na obřad a měsíc před dnem D máme ještě zaplatit poplatky. Tak jsem ráda.
A dnes začínám s dietkou. Objednala jsem si krabičky s jídlem, ráno přivezli první, tak už hladovímChci do svatby dát dolů 10 kg, tak se snad podaří…
Alex, super…
A jaká byla první krabička? Vím, že některé známé si to takhle objednali a spokojenost tak padesát na padesát. Některé říkali, že to bylo hodně oschlé, nejedlé, jiné hrozně chválili… já nad tím uvažuju! Ne kvůli hubnutí, ale proto, abych měla pravidelnou stravu… tu teď fakt nemám :-/
Holky, mrzí mě, jaké máte zdr. komplikace. Mimčo přijde až bude ten správný čas
Jinak mi taky zaděláváme ![]()
Holky,tak já nemám ovulaci,šílený cykly…dnes jsem asi 40 den cyklu zase…takže my dítka jen přes centrum asisované reprodukce ![]()
Petra Z píše:Tak to mě mrzí
Holky,tak já nemám ovulaci,šílený cykly…dnes jsem asi 40 den cyklu zase…takže my dítka jen přes centrum asisované reprodukce
Petro, tak to mě mrzí
Já někde viděla, že i malý je právě přes CAR, ne? No, tak snad se to teď podaří a bude druhátko
Moc držím pěsti, vážně ![]()
Alex nene matyášek je z IVF/ICSI.....
po vysazení jsme měla rok cykly celkem normální a pak se to začalo prodlužovat
No matýsek je po 3 letech snažení,ten poslední rok už byl v centru
A máme ještě 11 mrazáčků,tak šance na sourozenečka pořád je.....ale věk mě trošku straší,je mi 37
Petra Z píše:
Alex nene matyášek je z IVF/ICSI.....
po vysazení jsme měla rok cykly celkem normální a pak se to začalo prodlužovat
No matýsek je po 3 letech snažení,ten poslední rok už byl v centru
A máme ještě 11 mrazáčků,tak šance na sourozenečka pořád je.....ale věk mě trošku straší,je mi píše: Více
Tak to ještě není tolik
V 37 se umělko ještě často daří
Mamky kamarádka si platila umělko pak sama, kvůli věku a její třetí mimčo se podařilo v 43…
Holky díky za pochvalu. ![]()
Peti tak držím pěstičky, ať má Maty brzo brášku nebo sestřičku. ![]()
Ahoj holky ![]()
Jsem tu zpět po víkendu, dočetla jsem dokonce, ale taky si nic nepamatuju
Fotky jsem tu zkoukla všechny a ty vaše šaty a prstýnky jsou parádní
Už aby jsme taky něco vybrali konečně, abych se mohla taky pochlubit ![]()
No a jak tu píšete o těch vašich problémech, tak já mám zase PCO, byla jsem na laparce před vánoci a zítra začínám zase s Clostíkem. Mám ho na 3 cykly a jestli nezabere, tak taky alou do CARu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat