Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65336
23.1.12 12:59

Gabi však tvůj popis matyášek z Clostíku jsme registrovala už dávno tady :mrgreen:

• načítám...
3447
23.1.12 13:01

Ty jo, Gabi, sluší! Ale normálně bych se lekla, jestli se vůbec vdávat můžeš… jestli Ti není pod 18 a nepotřebuješ k tomu soudní rozhodnutí… (pardon, deformace) :mrgreen: :mrgreen: Ale vážně Ti to moc sluší!

Já jsem se konečně domluvila se salonem na schůzce… už mají látku, tak začnou šít :-) Obrázek přidávám. Ale stuha bude do levandulové barvy, protože celá naše svatbabude levandulová :-D :dance:

Petro, jsme mláďata… a o to je divnější, že to nejde… a ani se neudrží… teď samovolných potratů už jsem pár měla, ale vždycky cca do týdne poté, co měla MS přijít. Teď to vydrželo déle… a bohužel :-( Tak proto už se to moc doktorům nepozdává. Navíc jsem měla různé problémy s krví atd., takže… :nevim: :zed:

Příspěvek upraven 23.01.12 v 13:02

• načítám...
2591
23.1.12 13:01

Gabi, šatky pěkný! Taky s takovou postavičkou aby ne ;)
Mammi, taky se chystáme do Pardubek na veletrh…
Holkýýý, tak Allan byl dopoledne opět na matrice a hádejte co? Máme to vyřízený :dance: Paní se asi informovala výše, neb ani neměla řeči, hned si všechny papíry převzala, dostal seznam hudby na obřad a měsíc před dnem D máme ještě zaplatit poplatky. Tak jsem ráda.
A dnes začínám s dietkou. Objednala jsem si krabičky s jídlem, ráno přivezli první, tak už hladovím :mrgreen: Chci do svatby dát dolů 10 kg, tak se snad podaří…

• načítám...
3447
23.1.12 13:04
Alex160509 píše:
Gabi, šatky pěkný! Taky s takovou postavičkou aby ne ;)
Mammi, taky se chystáme do Pardubek na veletrh…
Holkýýý, tak Allan byl dopoledne opět na matrice a hádejte co? Máme to vyřízený :dance: Paní se asi informovala výše, neb ani neměla řeči, hned si všechny papíry převzala, dostal seznam hudby na obřad a měsíc před dnem D máme ještě zaplatit poplatky. Tak jsem ráda.
A dnes začínám s dietkou. Objednala jsem si krabičky s jídlem, ráno přivezli první, tak už hladovím :mrgreen: Chci do svatby dát dolů 10 kg, tak se snad podaří…

Alex, super… :palec:

A jaká byla první krabička? Vím, že některé známé si to takhle objednali a spokojenost tak padesát na padesát. Některé říkali, že to bylo hodně oschlé, nejedlé, jiné hrozně chválili… já nad tím uvažuju! Ne kvůli hubnutí, ale proto, abych měla pravidelnou stravu… tu teď fakt nemám :-/

• načítám...
65336
23.1.12 13:05

Já bych ani ty krabičky nejedla pravidelně :mrgreen:
Puccelli…tak to je blbé,snad dr.pomůže

• načítám...
4886
23.1.12 13:08

gabi, šaty ti opravdu sednou :palec:
Apuccelli, to je mi líto :hug: my se taky o mimčo snažíme (je mi stejně jako tobě ;) ) a pořád sio říkám, jestli to teda ta příroda nechce „tak, jak tomá být“, teda až po svatbě :P i když dneska mi 3. den mešká ms, tak jsem zvědavá :P
Alex, to je dobře, že to nemusíte obíhat všeczhno znova ;)

• načítám...
3447
23.1.12 13:10

No, já doufám, že já jo… hodně často pracuju z domu… vlastně teď skoro pořád, jen jednou týdně docházím na poradu, případně si objednám klienty do kanceláře nebo někam ven na jídlo. No a doma jím mnohem hůř než jsem jedla v práci… vlastně skoro vůbec, tak různě si uzobnu mandle, tyčky, tu a tam vezmu plátek šunky atd., ale vyloženě nevařím a pořádně nejím, to až večer, když přijde L. z práce… takže to není úplně nejlepší na žaludek a už teď s tím začínám mít problémy… :roll: Ale jakmile jsem doma, prostě se nedonutím… :think:

• načítám...
3447
23.1.12 13:11
Kima-o píše:
gabi, šaty ti opravdu sednou :palec:
Apuccelli, to je mi líto :hug: my se taky o mimčo snažíme (je mi stejně jako tobě ;) ) a pořád sio říkám, jestli to teda ta příroda nechce „tak, jak tomá být“, teda až po svatbě :P i když dneska mi 3. den mešká ms, tak jsem zvědavá :P
Alex, to je dobře, že to nemusíte obíhat všeczhno znova ;)

Tak to moc držím pěsti!!! :-)

• načítám...
35415
23.1.12 13:13
APuccelli píše:
Fidu - my jsme projížděli beremese a máme hodně podobný vkus, takže jsme se téměř hned shodli… pak jsme minulý víkend vymýšli vlastní design - protože z beremese jsme si vybrali vlastně dohromady tři verze a dávali je v jedno. A tenhle víkend zkoušeli :-) Až to bude na ostro, dám sem fotky vlastní! :-)

Jinak mi tahle sada přijde nejpraktičtější. A těm, které zveme jen na obřad, případně prostě jen dáváme vědět, že se bereme, Ti dostanou jen kartičku s oznámením v tom trojúhelníku :-)

Btw Fidu, jedna osobní - pochopila jsem správně, z jiných diskusí, že jsi právnička? :dance: :kytka:

Petro, díky… jo, přesně tak, aspoň budeme mít krásnou svatbu, propracovanou do největších detailů… (na všem přeci musíme najít to pozitivní, ne? ;-) )

pravnicka? ne :lol: jak jsi na to prisla? 8o jsem ucetni 8)
ja zase myslela, ze jsi pravnicka ty :roll:

• načítám...
35415
23.1.12 13:14
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Náš veršík na dary jsem stáhla z beremese…

„Svatebčané naši milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Velkou radost budeme mít i z korunky drobné,
nosit dříví do lesa, nebylo by vhodné.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domu stodesátý talíř.
Berte toto oznámení jako malou radu,
svatba není o trápení, co pořídit k daru.
Pokud něčím přispějete, budeme jen rádi,
ale hlavně oslavte to spokojeně s námi.“

A jak je přítel Slovák, tak každý druhý řádek bude slovensky :mrgreen:

EDIT: Já reagovala na příspěvěk looly o veršíku, ale nějak se ztratil…
tyjo, to je krasny :potlesk: to vy samy? 8o
Nene, píšu, že staženo z beremese :P

to jsem prehlidla :oops: :oops: v tom pripade kradu  :mrgreen:

• načítám...
3447
23.1.12 13:15
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fidu - my jsme projížděli beremese a máme hodně podobný vkus, takže jsme se téměř hned shodli… pak jsme minulý víkend vymýšli vlastní design - protože z beremese jsme si vybrali vlastně dohromady tři verze a dávali je v jedno. A tenhle víkend zkoušeli :-) Až to bude na ostro, dám sem fotky vlastní! :-)

Jinak mi tahle sada přijde nejpraktičtější. A těm, které zveme jen na obřad, případně prostě jen dáváme vědět, že se bereme, Ti dostanou jen kartičku s oznámením v tom trojúhelníku :-)

Btw Fidu, jedna osobní - pochopila jsem správně, z jiných diskusí, že jsi právnička? :dance: :kytka:

Petro, díky… jo, přesně tak, aspoň budeme mít krásnou svatbu, propracovanou do největších detailů… (na všem přeci musíme najít to pozitivní, ne? ;-) )
pravnicka? ne :lol: jak jsi na to prisla? 8o jsem ucetni 8)
ja zase myslela, ze jsi pravnicka ty :roll:

Já jo, ale měla jsem pocit, že jsem někde viděla Tvůj příspěvek o tomhle… tak pardon, jsem se spletla :oops: Jsem si totiž říkala, že bych Tě pozvala na kafe si popovídat… :mrgreen: Což samozřejmě můžeme i tak, ale říkala jsem si, že stejný obor… chápeš :P :mrgreen:

• načítám...
3447
23.1.12 13:16
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Náš veršík na dary jsem stáhla z beremese…

„Svatebčané naši milí, dovolte nám prosbičku,
raději než věcné dary, naplňte nám kasičku.
Velkou radost budeme mít i z korunky drobné,
nosit dříví do lesa, nebylo by vhodné.
Mnohokrát Vám děkujeme za každičký halíř,
stokrát lepší než nést domu stodesátý talíř.
Berte toto oznámení jako malou radu,
svatba není o trápení, co pořídit k daru.
Pokud něčím přispějete, budeme jen rádi,
ale hlavně oslavte to spokojeně s námi.“

A jak je přítel Slovák, tak každý druhý řádek bude slovensky :mrgreen:

EDIT: Já reagovala na příspěvěk looly o veršíku, ale nějak se ztratil…
tyjo, to je krasny :potlesk: to vy samy? 8o
Nene, píšu, že staženo z beremese :P
to jsem prehlidla :oops: :oops: v tom pripade kradu :mrgreen:

Ber co hrdlo ráčí :lol:

• načítám...
35415
23.1.12 13:16
APuccelli píše:
Petro - tak držím pěsti, ať to dopadne! :palec: My jsme se začali snažit v sprnu, nedávno se povedlo, ale srdíčko přestalo bít, takže revize… no a začneme se snažit znovu od března… snad… :-/ A čeká nás prohlídka, naštěstí chodím k soukromé praxi, kterou založil primář ISCARE, takže to je fajn… panu doktorovi se, vzhledem k našemu věku, který je vlastně ideální (24+26) moc nepozdává, že by to měl být takový problém. Hlavně jsem nikdy nebrala HA. :nevim:Gabi - juuu, můj velký sen je tandemový seskok, ale nikdo mi ho nechce dovolit :zed: :roll:

to jsem nevedela :( :( to me mrzi :hug: :hug:

• načítám...
35415
23.1.12 13:18
gabi.design píše:
Holky tak vám sem taky hážu do placu ty moje šaty. Ale šněroval to na mě narychlo doma přítel na fotku, tak to podle toho taky vypadá, mám tam normálně i svou podprdu, co jsem měla zrovna na sobě. :mrgreen: Navíc to bylo už v devět večer po celým dni stráveném v obchoďácích, tak mám toho už plný zuby. :mrgreen:

heeezky :potlesk: jak ti ladi podprda se satama :lol:

• načítám...
6792
23.1.12 13:21

gabi opravdu ti to slusi :mrgreen: ja diky tobe mela velikou nadeji kdyz jsem brala clostik,prispela jsi mi do jedne diskuze a strasne mne uklidnila,ale bohuzel ja nemam ani ty pitomi vajca po clostilu..chtela sjem jit na laparku,ale ted pred svatbou to nebudu hrotit..uvidim co potom :roll: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová