Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A já si jdu zítra pro fotky a CD s fotkama..
a cena?????3000…což myslím jde ![]()
RencaVlkova píše:estrellita píše:9.6. Na moje narozeniny, abych se vdávala jako stará vykopávka prejKlarinetka1 píše:My velikost prstýnků měřili minulý týden a ve středu asi pojedeme do Prahy, kde je snad koupíme, u nás jsme si nevybrali…
ahoj holky, tak hlásím, že jsme si dneska úspěšně změřili velikost prstýnků, takže v týdnu to dořeším. Na šaty jdu s kámoškou ve čtvrtek…třepe se na to víc jak já, tak třeba napoprvé rovnou vyberu.
Kdy máte termín?
Petra Z píše:
A já si jdu zítra pro fotky a CD s fotkama..
a cena?????3000…což myslím jde
Tak to je luxusní cena! ![]()
Estrellita to je.....
jsou nádherné a je jich dost.....
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/…baMolhancovi
jméno a heslo je petra
jestli chceš jukat
Petra Z píše:
Estrellita to je.....
jsou nádherné a je jich dost.....
http://jindrucha.rajce.idnes.cz/…baMolhancovi
jméno a heslo je petra
jestli chceš jukat
Jdu na to díky ![]()
Peti fotky máte nádherné a ty se sněhem nemají chybu…svatba v zimě má taky něco do sebe jak tak koukám… ![]()
No a to nám fakt sněžilo jen tu hodinu na focení…jinak lilo a lilo ![]()
Petra Z píše:
No a to nám fakt sněžilo jen tu hodinu na focení…jinak lilo a lilo
tomu se říká štěstí!!
Estrelli vítej!
![]()
Holky u nás kytka vypadá asi na růže. Růže mám ráda a potřebuju tu vínovou, ani nevím, jestli jsou ještě nějaké vínové kytky, já kytkám nějak moc nerozumím, tak tohle jde jako mimo mě.
![]()
No a tradice, u nás asi nebude házet kytku po kom, všichni jsou už „v tom“, kromě mojí svědkyně a za se za boha vdávat nechce (ale to jsem já taky říkala
). Takže to vidím na talíř, na podvazek, líbí se mi ta vybíračka peněz od Peti a asi mě nemine ten tanec. A to se mi teda vůbec nelíííííbí. Leda, že by mi pustili nějaký RnB. ![]()
Ahoj Gabi ![]()
V květinářství ti určitě poradí, které vínové by se ještě hodily, ale růže nikdy nic nepokazí, takže myslím dobrý výběr ![]()
Já bych chtěla tulipány, na netu už mám vybranou konkrétní kytici
…ale četla jsem, že tulipány moc nevydrží, některé floristky z nich vůbec výzdobu na svatby nedělají…ta jedna, které jsme se ptali to prý už dělala a udělala by mi i konkrétně tu, co chci, tak třeba to klapne… ![]()
Anebo mám právě ještě v záloze tu levanduli, ale to by se pak celá výzdoba nesla v úplně jiném duchu, tak musím promyslet co bude lepší ![]()
Zdravím Estrellit ![]()
Holky, kolik písniček budete mít na celý obřad? Koukám do nabídky skladeb, co jsme dostali a přijde mi toho moc
vstup 1, sv.řeč 1, prstýnky, polibek, podpisy, přípitel, gratulace 3-6, odchod 1. Co myslíte?
Péťo jak dlouho vám to asi trvalo od nástupu až po odchod? Díky ![]()
ahoj, ahoj!
vítám estrelli a gratuluji ![]()
k hudbě - já jen vím, co stoprocentně chci na svůj nástup, jinak jsem v koncích
příští týden se jedem domluvit na matriku, zaplatit poplatky a tak, takže to asi pořešíme tam…
a písničku na první tanec taky netuším - chtěla bych, aby nás nějak vystihovala a tak, ale ještě jsem nad tím moc nepřemýšlela, tak uvidíme
ke kytce - hrozně se mi líbí pivoňky nebo hortenzie, ale obě jsou tak rozdílné, tak nevím nevím…
celkově jsem nějaká nerozhodná, což je u mě neobvyklé ![]()
Hezké ráno holky! ![]()
Alex, Kima ![]()
Nad tou hudbou se mi zatím vůbec nechce přemýšlet, protože tuším, že to bude oříšek ![]()
A kdy máte holky termín?
Pivoňky jsou nádherné, na beremse.cz jsem koukala na nějaké album holčiny, která to měla všechno sladěné s těma pivoňkama a nádhera
![]()
Jinak my už matriku máme za sebou, všechno domluvené…zvládli jsme to ještě před Vánocema…do Vánoc nám drželi termín ![]()
Ahojík holky…
Alex,celé se ším všudy cca 40 minut…ale to je komplet i s přípitkem a gratulacema
Jinak od doby,kdy jsme stáli oba a jen řeč,prstýnky polibek asi 20-25 minut
A o stránku zpět je můj výběr písniček
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat