Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nervózní jsem nebyla, ale jak mi nandala závoj tak se máma skoro rozbrečela ![]()
vybrala jsem si asi ze 4, jedny měli dlouhou vlečkku, a byli krásný, ale zvítězili tyto, co sem dám ![]()
Ahoj holky
tak už to máme zdárně za sebou
nervozita byla veliká, na radnici se přijelo pozdě, ale nakonec to byl opravdu ten nejkrásnější den, jakej jsme zatím mohli s manžílkem prožít
a i s Vašíkem v bříšku jsem vydržela až do jedné do rána a celou dobu ve svatebních šatech
a pozor, dokonce proběhla i svatební noc
užijte si to nevěsty, je to opravdu nádhera ![]()
Anie22 píše:
Ahoj holkytak už to máme zdárně za sebou
nervozita byla veliká, na radnici se přijelo pozdě, ale nakonec to byl opravdu ten nejkrásnější den, jakej jsme zatím mohli s manžílkem prožít
a i s Vašíkem v bříšku jsem vydržela až do jedné do rána a celou dobu ve svatebních šatech
a pozor, dokonce proběhla i svatební noc
užijte si to nevěsty, je to opravdu nádhera
Moc gratuluji. ukaž nám pak nějakou fotečku, až budeš mít!
jaja84 píše:
anie moc gratulujutakze se to da prezit jo?
![]()
![]()
proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy ![]()
Ahoj holky nestíhám vás dočítat…pár dnů jsem se tu neukázala (umřel nám pejsek
) tak nevím co je nového…chtěla jsem se vás zeptat kde kupujete dekorace na stul na hostinu jestli máte nějaký tip? Jinak Anie gratulace veliká
papa holky..
Luciked píše:jaja84 píše:proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy
![]()
![]()
luci ja nevim,ty jsi v tomhle jina
ja nejsem rada stredem pozornosti,vzdyt vis ![]()
Ahoj holky, 2 dny tu nejsem a měla jsem co dělat, abych vše dočetla
. Zítra budu volat do půjčovny svateb. šatů, aby teda se mnou počítali…vůbec se mi nechce. Úplně to vidím
. Do toho HM na jaře taky kouknu a vyberu malému nějakej super ohoz
.
Pavča S píše:
Ahoj holky nestíhám vás dočítat…pár dnů jsem se tu neukázala (umřel nám pejsek) tak nevím co je nového…chtěla jsem se vás zeptat kde kupujete dekorace na stul na hostinu jestli máte nějaký tip? Jinak Anie gratulace veliká
papa holky..
dekorace budeme mít živé kytky, dorty a ubrousky, možná lístky kytek, tot vše ![]()
Klarinetka1 píše:
Ahoj holky, 2 dny tu nejsem a měla jsem co dělat, abych vše dočetla. Zítra budu volat do půjčovny svateb. šatů, aby teda se mnou počítali…vůbec se mi nechce. Úplně to vidím
. Do toho HM na jaře taky kouknu a vyberu malému nějakej super ohoz
.
je to skvělé zkoušet si šaty, uplně jsem si připada jako princezna ![]()
jaja84 píše:Luciked píše:luci ja nevim,ty jsi v tomhle jinajaja84 píše:proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy
![]()
![]()
ja nejsem rada stredem pozornosti,vzdyt vis
jhá vím
ale užívej si to, cítila jsem se jako princezna, a ty budeš taky neboj ![]()
Luciked píše:jaja84 píše:jhá vímLuciked píše:luci ja nevim,ty jsi v tomhle jinajaja84 píše:proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy
![]()
![]()
ja nejsem rada stredem pozornosti,vzdyt vis
ale užívej si to, cítila jsem se jako princezna, a ty budeš taky neboj
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat