Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6792
22.1.12 15:13

luci a byla jsi nervozni? a z kolika jsi si vybrala?

• načítám...
LuciTau
22.1.12 15:21

nervózní jsem nebyla, ale jak mi nandala závoj tak se máma skoro rozbrečela :mrgreen:
vybrala jsem si asi ze 4, jedny měli dlouhou vlečkku, a byli krásný, ale zvítězili tyto, co sem dám :-)

• Upravit
5998
22.1.12 16:49

Ahoj holky :mavam: tak už to máme zdárně za sebou :dance: nervozita byla veliká, na radnici se přijelo pozdě, ale nakonec to byl opravdu ten nejkrásnější den, jakej jsme zatím mohli s manžílkem prožít :hug: a i s Vašíkem v bříšku jsem vydržela až do jedné do rána a celou dobu ve svatebních šatech :pankac: a pozor, dokonce proběhla i svatební noc :oops: užijte si to nevěsty, je to opravdu nádhera :kytka:

• načítám...
6792
22.1.12 17:30

anie moc gratuluju :kytka: takze se to da prezit jo? :lol: :lol: 8o

• načítám...
3832
22.1.12 17:44
Anie22 píše:
Ahoj holky :mavam: tak už to máme zdárně za sebou :dance: nervozita byla veliká, na radnici se přijelo pozdě, ale nakonec to byl opravdu ten nejkrásnější den, jakej jsme zatím mohli s manžílkem prožít :hug: a i s Vašíkem v bříšku jsem vydržela až do jedné do rána a celou dobu ve svatebních šatech :pankac: a pozor, dokonce proběhla i svatební noc :oops: užijte si to nevěsty, je to opravdu nádhera :kytka:

Moc gratuluji. ukaž nám pak nějakou fotečku, až budeš mít!

• načítám...
18357
22.1.12 18:00

tak to gratuluju, zvladlas to na 1! :palec:

• načítám...
LuciTau
22.1.12 18:08
jaja84 píše:
anie moc gratuluju :kytka: takze se to da prezit jo? :lol: :lol: 8o

proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy :-)

• Upravit
65344
22.1.12 19:26

Anie......super a gratuluju a těším se na fotečky :lol:

• načítám...
722
22.1.12 19:33

Ahoj holky nestíhám vás dočítat…pár dnů jsem se tu neukázala (umřel nám pejsek :,( ) tak nevím co je nového…chtěla jsem se vás zeptat kde kupujete dekorace na stul na hostinu jestli máte nějaký tip? Jinak Anie gratulace veliká :kytka: papa holky..

• načítám...
6792
22.1.12 19:41
Luciked píše:
jaja84 píše:
proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy :-)

luci ja nevim,ty jsi v tomhle jina :roll: ja nejsem rada stredem pozornosti,vzdyt vis :lol:

• načítám...
2746
22.1.12 19:44

Ahoj holky, 2 dny tu nejsem a měla jsem co dělat, abych vše dočetla :mrgreen:. Zítra budu volat do půjčovny svateb. šatů, aby teda se mnou počítali…vůbec se mi nechce. Úplně to vidím :x. Do toho HM na jaře taky kouknu a vyberu malému nějakej super ohoz :*.

• načítám...
LuciTau
22.1.12 19:54
Pavča S píše:
Ahoj holky nestíhám vás dočítat…pár dnů jsem se tu neukázala (umřel nám pejsek :,( ) tak nevím co je nového…chtěla jsem se vás zeptat kde kupujete dekorace na stul na hostinu jestli máte nějaký tip? Jinak Anie gratulace veliká :kytka: papa holky..

dekorace budeme mít živé kytky, dorty a ubrousky, možná lístky kytek, tot vše :potlesk:

• Upravit
LuciTau
22.1.12 19:54
Klarinetka1 píše:
Ahoj holky, 2 dny tu nejsem a měla jsem co dělat, abych vše dočetla :mrgreen:. Zítra budu volat do půjčovny svateb. šatů, aby teda se mnou počítali…vůbec se mi nechce. Úplně to vidím :x. Do toho HM na jaře taky kouknu a vyberu malému nějakej super ohoz :*.

je to skvělé zkoušet si šaty, uplně jsem si připada jako princezna :dance:

• Upravit
LuciTau
22.1.12 19:55
jaja84 píše:
Luciked píše:
jaja84 píše:
proč by se to nedalo přežít, to má být nejkrásnější den, tak proč takové stresy :-)
luci ja nevim,ty jsi v tomhle jina :roll: ja nejsem rada stredem pozornosti,vzdyt vis :lol:

jhá vím :hug: ale užívej si to, cítila jsem se jako princezna, a ty budeš taky neboj :*

• Upravit
6792
22.1.12 20:04
Luciked píše:
jaja84 píše:
Luciked píše:
jaja84 píše:
luci ja nevim,ty jsi v tomhle jina :roll: ja nejsem rada stredem pozornosti,vzdyt vis :lol:
jhá vím :hug: ale užívej si to, cítila jsem se jako princezna, a ty budeš taky neboj :*
:lol: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová