Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojík holky…
teda vy kecáte ![]()
Podvazek vyfotím,bryndák je u našich ale je obyč,bez nápisu.....
Čau holky, ![]()
vy teda jedete.
Dočteno mám, ale nic nevím.
Jen jsem postřehla obleky protějšků. Tak u nás to vypadá na bílý zřejmě a protože žádnej takovej nemá, tak to asi jistá půjčovna, protože pochybuji, že by to ještě někam někdy využil. No a to samé pro synátora. Tak uvidíme. Představa by byla a na realitu si počkám.
já koukala včera v HM na úžasný košile a vestičky na prcky, takže mám jasno
úplně to vidím, košile s 3/4 rukávem, k tomu vestička a jeansy ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek
jinak teda u me prace taky neni to, co byvala![]()
APuccelli kdy budes ty knoflicky manzovi predavat![]()
my prave taky nebudeme posledni noc pred svatbou spolu, tak se ptam
ta vecere neni spatny napad ![]()
Petra Z píše:
Ahojík holky…
teda vy kecáte
Podvazek vyfotím,bryndák je u našich ale je obyč,bez nápisu.....
hezky
posles mi, prosim, kolik za nej budes chtit
klidne do SZ
edit: o vikendu tu nebudu, kdybych se neozyvala ![]()
mammy píše:
já koukala včera v HM na úžasný košile a vestičky na prcky, takže mám jasnoúplně to vidím, košile s 3/4 rukávem, k tomu vestička a jeansy
Já mám v plánu dítě oblíknout stejně jako tatínka, ale nevím, jestli se mi podaří. Koukala jsme, že obleky jsou nejčastěji od vel.98, případně jsem někde viděla i 86, tak snad něco splašíme. Přeci jen malej už bude mít na svatbě rok a už teď nosí oblečení 80, tak by snad mohl do toho dorůst. ![]()
Gabi škoda,že je to prcek.....dodala bych po Matesovi co měl,kdybys chtěla ![]()
Fidu.....bryndák stál 285kč za 150 + pošta bych ho nechala…ještě dám foto podvazku…už se to stahuje…
a bižuterky
Fiducia píše:APuccelli píše:my prave taky nebudeme posledni noc pred svatbou spolu, tak se ptamFiducia píše:No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek
ta vecere neni spatny napad
No, my si říkali, že jinak sami vůbec nebudeme… až o svatební noci, tak bychom aspoň takhle si to chtěli užít
Naposledy jako svobodní ![]()
Petra Z píše:
Gabi škoda,že je to prcek.....dodala bych po Matesovi co měl,kdybys chtěla
Fidu.....bryndák stál 285kč za 150 + pošta bych ho nechala…ještě dám foto podvazku…už se to stahuje…
a bižuterky
tak to je krasna cena ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:No, my si říkali, že jinak sami vůbec nebudeme… až o svatební noci, tak bychom aspoň takhle si to chtěli užítAPuccelli píše:my prave taky nebudeme posledni noc pred svatbou spolu, tak se ptamFiducia píše:No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek
ta vecere neni spatny napad
Naposledy jako svobodní
my samy nebudeme ani o svatebni noci
teda, v loznici asi jo, ale spime u nasich, plnej barak lidi, vcetne rodicu a prarodicu a papirovy steny
![]()
no co, svatebni noc stejne byva az ta druha
![]()
Fidu.....krásná???
pošta by byla myslím cca 37kč
tady podvazek a bižu+ jedna věc na krk co by taky šla a samodržící punčochy.....
Petra Z píše:
Gabi škoda,že je to prcek.....dodala bych po Matesovi co měl,kdybys chtěla
a bižuterky
Jojo, to je škoda. Hold jsme ještě prťavci. ![]()
Ahoj nevěsty, vy jste baby ukecané ![]()
Máte to všechny pěkně rozmyšlené
Mě tedy dnes nějak chuť na zařizování přešla
Jsem se ráno pěkně vytočila. Byli jsme na matrice s papírama co si A. měl vyřídit kvůli svatbě. Rodný list je v pořádku, ale potvrzení, že se může oženit v Čr mu neuznali
Vyřizoval to na konzulátě v Praze, takže v pondělí musím volat na ministerstvo zah. věcí, jestli mu dají razítko vyššího ověření a pokud ne, tak musí zpět domů, vyřídit to tam a 4000,– budou v pr… Fakt nechápu, co je na těch úřadech za blby
![]()
Alex160509 píše:Alex to me mrzi
Ahoj nevěsty, vy jste baby ukecané
Máte to všechny pěkně rozmyšlenéMě tedy dnes nějak chuť na zařizování přešla
Jsem se ráno pěkně vytočila. Byli jsme na matrice s papírama co si A. měl vyřídit kvůli svatbě. Rodný list je v pořádku, ale potvrzení, že se může oženit v Čr mu neuznali
Vyřizoval to na konzulátě v Praze, takže v pondělí musím volat na ministerstvo zah. věcí, jestli mu dají razítko vyššího ověření a pokud ne, tak musí zpět domů, vyřídit to tam a 4000,– budou v pr… Fakt nechápu, co je na těch úřadech za blby
![]()
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat