Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
65341
20.1.12 12:20

Ahojík holky…
teda vy kecáte :mrgreen:
Podvazek vyfotím,bryndák je u našich ale je obyč,bez nápisu.....

• načítám...
29436
20.1.12 12:51

Čau holky, :mavam:

vy teda jedete. :mrgreen: Dočteno mám, ale nic nevím. :mrgreen: Jen jsem postřehla obleky protějšků. Tak u nás to vypadá na bílý zřejmě a protože žádnej takovej nemá, tak to asi jistá půjčovna, protože pochybuji, že by to ještě někam někdy využil. No a to samé pro synátora. Tak uvidíme. Představa by byla a na realitu si počkám.

• načítám...
3932
20.1.12 13:03

já koukala včera v HM na úžasný košile a vestičky na prcky, takže mám jasno :mrgreen: úplně to vidím, košile s 3/4 rukávem, k tomu vestička a jeansy :palec:

• načítám...
35415
20.1.12 13:05
APuccelli píše:
Fiducia píše:
jinak teda u me prace taky neni to, co byvala :oops: 8)
APuccelli kdy budes ty knoflicky manzovi predavat :?: :kytka:
No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek :srdce:

my prave taky nebudeme posledni noc pred svatbou spolu, tak se ptam :lol: ta vecere neni spatny napad :palec:

• načítám...
35415
20.1.12 13:08
Petra Z píše:
Ahojík holky…
teda vy kecáte :mrgreen:
Podvazek vyfotím,bryndák je u našich ale je obyč,bez nápisu.....

hezky :potlesk: posles mi, prosim, kolik za nej budes chtit :kytka: klidne do SZ
edit: o vikendu tu nebudu, kdybych se neozyvala 8)

• načítám...
29436
20.1.12 13:10
mammy píše:
já koukala včera v HM na úžasný košile a vestičky na prcky, takže mám jasno :mrgreen: úplně to vidím, košile s 3/4 rukávem, k tomu vestička a jeansy :palec:

Já mám v plánu dítě oblíknout stejně jako tatínka, ale nevím, jestli se mi podaří. Koukala jsme, že obleky jsou nejčastěji od vel.98, případně jsem někde viděla i 86, tak snad něco splašíme. Přeci jen malej už bude mít na svatbě rok a už teď nosí oblečení 80, tak by snad mohl do toho dorůst. :mrgreen:

• načítám...
65341
20.1.12 13:23

Gabi škoda,že je to prcek.....dodala bych po Matesovi co měl,kdybys chtěla :lol:
Fidu.....bryndák stál 285kč za 150 + pošta bych ho nechala…ještě dám foto podvazku…už se to stahuje…
a bižuterky

• načítám...
3447
20.1.12 13:24
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fiducia píše:
No, protože mě uvidí jen dopoledne, pak už budu pryč, aby mě v šatech a nalíčenou viděl až v kostele, tak jsem se rozhodla, že mu to dám večer před svatbou. Protože nebudeme spát ve stejném domě, tak že ho vytáhnu večer před svatbou na společnou poslední večeři - to už jsme domluvení - jen my samotní dva a tam mu dám dárek :srdce:
my prave taky nebudeme posledni noc pred svatbou spolu, tak se ptam :lol: ta vecere neni spatny napad :palec:

No, my si říkali, že jinak sami vůbec nebudeme… až o svatební noci, tak bychom aspoň takhle si to chtěli užít :-) Naposledy jako svobodní :-)

• načítám...
35415
20.1.12 13:31
Petra Z píše:
Gabi škoda,že je to prcek.....dodala bych po Matesovi co měl,kdybys chtěla :lol:
Fidu.....bryndák stál 285kč za 150 + pošta bych ho nechala…ještě dám foto podvazku…už se to stahuje…
a bižuterky

tak to je krasna cena :hug:

• načítám...
35415
20.1.12 13:33
APuccelli píše:
Fiducia píše:
APuccelli píše:
Fiducia píše:
my prave taky nebudeme posledni noc pred svatbou spolu, tak se ptam :lol: ta vecere neni spatny napad :palec:
No, my si říkali, že jinak sami vůbec nebudeme… až o svatební noci, tak bychom aspoň takhle si to chtěli užít :-) Naposledy jako svobodní :-)

my samy nebudeme ani o svatebni noci :oops: teda, v loznici asi jo, ale spime u nasich, plnej barak lidi, vcetne rodicu a prarodicu a papirovy steny 8) :mrgreen:
no co, svatebni noc stejne byva az ta druha :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
65341
20.1.12 13:35

Fidu.....krásná??? :mrgreen: pošta by byla myslím cca 37kč
tady podvazek a bižu+ jedna věc na krk co by taky šla a samodržící punčochy.....

• načítám...
29436
20.1.12 13:36
Petra Z píše:
a bižuterky

Jojo, to je škoda. Hold jsme ještě prťavci. :mrgreen:

• načítám...
2591
20.1.12 13:37

Ahoj nevěsty, vy jste baby ukecané :mrgreen:
Máte to všechny pěkně rozmyšlené :palec: Mě tedy dnes nějak chuť na zařizování přešla :think: Jsem se ráno pěkně vytočila. Byli jsme na matrice s papírama co si A. měl vyřídit kvůli svatbě. Rodný list je v pořádku, ale potvrzení, že se může oženit v Čr mu neuznali :? Vyřizoval to na konzulátě v Praze, takže v pondělí musím volat na ministerstvo zah. věcí, jestli mu dají razítko vyššího ověření a pokud ne, tak musí zpět domů, vyřídit to tam a 4000,– budou v pr… Fakt nechápu, co je na těch úřadech za blby :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
65341
20.1.12 13:38

Gabi.....no nevadí :mrgreen:

• načítám...
35415
20.1.12 13:39
Alex160509 píše:
Ahoj nevěsty, vy jste baby ukecané :mrgreen:
Máte to všechny pěkně rozmyšlené :palec: Mě tedy dnes nějak chuť na zařizování přešla :think: Jsem se ráno pěkně vytočila. Byli jsme na matrice s papírama co si A. měl vyřídit kvůli svatbě. Rodný list je v pořádku, ale potvrzení, že se může oženit v Čr mu neuznali :? Vyřizoval to na konzulátě v Praze, takže v pondělí musím volat na ministerstvo zah. věcí, jestli mu dají razítko vyššího ověření a pokud ne, tak musí zpět domů, vyřídit to tam a 4000,– budou v pr… Fakt nechápu, co je na těch úřadech za blby :pocitac: :pocitac: :pocitac:
Alex to me mrzi :( :? Pevny nervy, kocko :hug:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová