Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35415
19.1.12 18:07
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda :(

Renco, vzdyt jsi kocka :potlesk: Hlasuju pro ty posledni, c. 7 :palec:

• načítám...
35415
19.1.12 18:10
Petra Z píše:
Fidu,taky mám krátký,ale myslím,že ten účes byl celkem hezkej :mrgreen:

ten tvuj uces se mi hrozne libil :palec: jenze nemam tak pevny, husty vlasy, jako vypadaji ty tvoje :oops:

• načítám...
65341
19.1.12 18:15

Fidu.....natužit pořádně,bude to držet na ten jeden den :mrgreen:
Renčo.....1,5,7 :lol:

• načítám...
65341
19.1.12 18:36

Jo holky.....
budu prodávat bryndák pro noomanžele,podvazek…tak kdybyste některá chtěla,než to dám na beremko

• načítám...
LuciTau
19.1.12 19:30

také se vdávám 16.6. 2012 :dance: :dance:

• Upravit
35415
19.1.12 19:37
Petra Z píše:
Jo holky.....
budu prodávat bryndák pro noomanžele,podvazek…tak kdybyste některá chtěla,než to dám na beremko

Muzu videt ten brindak? :kytka:

• načítám...
35415
19.1.12 19:37
Luciked píše:
také se vdávám 16.6. 2012 :dance: :dance:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
LuciTau
19.1.12 19:38
Klarinetka1 píše:
holky, který se Vám líbí nejvíc?

ty první :palec:

• Upravit
LuciTau
19.1.12 19:39

Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor? :lol:

• Upravit
24870
19.1.12 19:43

Luci, záleží, co kdo nosí. Já zlato nenosím, takže bych brala jedině bílé zlato, nebo tu ocel, nebo jsme koukali po wolframu, ty jsou moc pěkné 8)

• načítám...
35415
19.1.12 19:46
Luciked píše:
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor? :lol:

vitej :kytka:
my budeme mit ocel :palec: zlato nenosim, muj bile nechce (je strojar a v tom, aby si prstynky sam vysoustruzil jsem branila malem vlastnim telem :mrgreen: ) a cena je taky super :dance:

• načítám...
35415
19.1.12 19:48

Petto hod mi fotecku aj toho podvazku, pls :kytka:
premyslela jsem co dam mladym, budu svedcit, tak bych jim chtela dat nejaky darecek :hug:

• načítám...
29436
19.1.12 19:56
Luciked píše:
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor? :lol:

Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.

• načítám...
LuciTau
19.1.12 20:07
gabi.design píše:
Luciked píše:
Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.

Nám zase dost rozmlouvali stříbro, je měkké a rychle se zničí, asi jako moje prstýnky na rukou a můžou být jak chtějí silné, prostě jsou z nich ovály atd :,(

• Upravit
LuciTau
19.1.12 20:09
Maky.p píše:
Luci, záleží, co kdo nosí. Já zlato nenosím, takže bych brala jedině bílé zlato, nebo tu ocel, nebo jsme koukali po wolframu, ty jsou moc pěkné 8)

maky, já bych taky právě musela mít jen bílé zlato,mému by to nevadilo, ale jsou šíleně drahé cca 13 000 :nevim:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová