Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda
Renco, vzdyt jsi kocka
Hlasuju pro ty posledni, c. 7 ![]()
Petra Z píše:
Fidu,taky mám krátký,ale myslím,že ten účes byl celkem hezkej
ten tvuj uces se mi hrozne libil
jenze nemam tak pevny, husty vlasy, jako vypadaji ty tvoje ![]()
Fidu.....natužit pořádně,bude to držet na ten jeden den ![]()
Renčo.....1,5,7 ![]()
Jo holky.....
budu prodávat bryndák pro noomanžele,podvazek…tak kdybyste některá chtěla,než to dám na beremko
Petra Z píše:
Jo holky.....
budu prodávat bryndák pro noomanžele,podvazek…tak kdybyste některá chtěla,než to dám na beremko
Muzu videt ten brindak? ![]()
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor? ![]()
Luci, záleží, co kdo nosí. Já zlato nenosím, takže bych brala jedině bílé zlato, nebo tu ocel, nebo jsme koukali po wolframu, ty jsou moc pěkné ![]()
Luciked píše:
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor?
vitej ![]()
my budeme mit ocel
zlato nenosim, muj bile nechce (je strojar a v tom, aby si prstynky sam vysoustruzil jsem branila malem vlastnim telem
) a cena je taky super ![]()
Petto hod mi fotecku aj toho podvazku, pls ![]()
premyslela jsem co dam mladym, budu svedcit, tak bych jim chtela dat nejaky darecek ![]()
Luciked píše:
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor?
Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.
gabi.design píše:Luciked píše:Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.
Nám zase dost rozmlouvali stříbro, je měkké a rychle se zničí, asi jako moje prstýnky na rukou a můžou být jak chtějí silné, prostě jsou z nich ovály atd ![]()
Maky.p píše:
Luci, záleží, co kdo nosí. Já zlato nenosím, takže bych brala jedině bílé zlato, nebo tu ocel, nebo jsme koukali po wolframu, ty jsou moc pěkné
maky, já bych taky právě musela mít jen bílé zlato,mému by to nevadilo, ale jsou šíleně drahé cca 13 000 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat