Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3832
18.1.12 16:59
Kima-o píše:
tak jak to tak vidím, tak my budem rekordmani v počtu… je nás 80! s kamarádama to je potíž, jsme hodně společenský, ale nemůžeme pozvat všechny, se kterýma se jen bavíme… pozveme kamarády, se kterýma jsme vyrůstali a kteří jsou nám nejbližší :) jen mě fascinuje, jak si každej plánuje, že na naší svatbu jde, to jsem zvědavá, jak se budou tvářit, až zjistí, že nejsou mezi pozvanými… :mrgreen: :P

Neboj, my máme taky 80 lidí a ještě není seznamu konec…A kamarád, co se žení měsíc po nás jich už má 150 :)

• načítám...
2746
18.1.12 17:47

Já holky nemyslela tchýni, té je to úplně putna :D. Spíš kamarády a tak. My strop na pití asi žádnej dávat nebudeme. Jen necháme udělat lístek, co všechno z alkoholických můžou (takže pivo, víno, slivovice (domácí :pankac:), pak nějaký ty sladší lepidla, vodku a asi konec). Rovnou jsem zavrhla whisky, protože to naši kamarádi rádi a to bych si fakt mohla vzít půjčku. Kolik máte asi tak rozpočet na celou svatbu?

• načítám...
3832
18.1.12 18:28
Klarinetka1 píše:
Já holky nemyslela tchýni, té je to úplně putna :D. Spíš kamarády a tak. My strop na pití asi žádnej dávat nebudeme. Jen necháme udělat lístek, co všechno z alkoholických můžou (takže pivo, víno, slivovice (domácí :pankac:), pak nějaký ty sladší lepidla, vodku a asi konec). Rovnou jsem zavrhla whisky, protože to naši kamarádi rádi a to bych si fakt mohla vzít půjčku. Kolik máte asi tak rozpočet na celou svatbu?

Sakumprdum 30tisíc :)

• načítám...
6792
18.1.12 18:28

presne ja sjem taky zavrhla whisku!budeme mit zelenou,rum,vodku,pivo,vino a to je asi vse! ja mam na celou svatbu asi 40tis.Prave ted mam usetreno 17tis! musim to poradne vse stihnout! :roll:

• načítám...
3832
18.1.12 18:41
jaja84 píše:
presne ja sjem taky zavrhla whisku!budeme mit zelenou,rum,vodku,pivo,vino a to je asi vse! ja mam na celou svatbu asi 40tis.Prave ted mam usetreno 17tis! musim to poradne vse stihnout! :roll:

Právě proto to nechceme v hospodě…a doufáme, že se nám něco vrátí

• načítám...
18357
18.1.12 18:58

koukam ze tady uz to jede ve velkem.
ja mam od minule vybranou kytku, jen jeste musim najit nejake pro maminky a svedkyni, budou mit vsechny stejne, stejne kytky jak ja, jen ne dlouhou, tak nejakou inspiraci, zamlouvat to pujdu jak budu doma, tri tydny pred.
pak mame oznameni, litr :roll:
pak kapelu, berou za hodku 750 a budeme je mit cca od sesti, sedmi do pulnoci pripadne dyl
a vic zatim nic. o vikendu ponetuju a najdu kravinky jako polstarek, inspiraci na dort a pod.
Jinak mame taky seznam hostu, a bude to obrad ve 12 cca 45 lidi, foceni (kamarad profi gratis) o pul druhe jidlo pro vsechny, dort, kava, v sest raut rizecky, misy
jeste resime mnoztvi dortu, sladkeho, slane a vseho, mam megalomanskou maminu posedlou velkou svatbou at vsem ukazeme a sladkym a pritelova rodina sladke zas neji a je na slane, no parada, ale nejak bude :lol:
jinak piti, mame vino+slivovice vlastni, budem platit nealko a pivo, trvej se plati.

Uff :zed:

Příspěvek upraven 18.01.12 v 19:03

• načítám...
6792
18.1.12 18:59
RencaVlkova píše:
jaja84 píše:
presne ja sjem taky zavrhla whisku!budeme mit zelenou,rum,vodku,pivo,vino a to je asi vse! ja mam na celou svatbu asi 40tis.Prave ted mam usetreno 17tis! musim to poradne vse stihnout! :roll:
Právě proto to nechceme v hospodě…a doufáme, že se nám něco vrátí

my budeme mit hostinu u nas v praci..delam v male pizzerii u kamosky a verim ji ze nam da krasnou cenu a dobre vari :lol: a je tam zahradka…a ja taky doufam ze si kazdy neprijde jen tak ja vzdy sla pak na tu kalbu a vzdy jsem sebou mela obalku a v ni litr pro ty co se vzali..je to blbi ale taky doufam ze se nam aspon pulka vrati pak na dovcu! :cert:

• načítám...
24870
18.1.12 19:00

Dneska jsme stihli vyřídit hodně, můj má konečně nové brýle na nose, restauračku jsme si prohlídli, poptali se, předběžně zamluvili a taky jsem volala kamarádovi, sousedovi z dětství, jestli si troufne nafotit nám svatbu. Tak prý to rád zkusí, ale ještě to nedělal, ale bude rád za příležitost, že si to bude moct zkusit. Fotky má krásné, co jsem tak viděla a ještě se domluvíme a ukáže nám, co má doma. Dost se focení věnuje, takže paráda, jsem dneska fakt spokojená. Až na ty prstýnky, zatím jsme žádné nevybrali, ale ještě je čas 8)

• načítám...
18357
18.1.12 19:02

jo a davate nejake karticky ze nechcete dary, ale penize?
nasla sem tohle, tak treba nekomu poslouzi. neco z toho vyberu a pridame k oznamku
Jestli si snad někdo hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás však příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.

Potíže se svatebními dary za Vás hravě vyřeší třeba Němcová nebo Masaryk

Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary

• načítám...
6792
18.1.12 19:05
tytyty píše:
nasla sem tohle, tak treba nekomu poslouzi. neco z toho vyberu a pridame k oznamku
Jestli si snad někdo hlavu láme, potom vězte, že my dva už v domácnosti všechno máme, potěší nás však příspěvek v jakékoli výši, který nám rozpočet na líbánky zvýší.

Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary

huste! a to das k oznameni vsem? i ty co pak pujdou jen na tu kalbu?

• načítám...
18357
18.1.12 19:08
jaja84 píše:
tytyty píše:

Pokud byste nás chtěli poctít svatebním darem, budeme potěšeni za finanční příspěvek, který bude z praktických důvodů vhodnější, než věcné dary
huste! a to das k oznameni vsem? i ty co pak pujdou jen na tu kalbu?

nam jdou vsichni uz na obrad, jsme kazdy z jineho koutu CR tak to je u nas doma a 90% lidi na svatbu prijede, tak je blbe je vzit na obrad, poslat do haje a pak at prijdou vecer.

• načítám...
6792
18.1.12 19:09
tytyty píše:
jaja84 píše:
tytyty píše:

huste! a to das k oznameni vsem? i ty co pak pujdou jen na tu kalbu?
nam jdou vsichni uz na obrad, jsme kazdy z jineho koutu CR tak to je u nas doma a 90% lidi na svatbu prijede, tak je blbe je vzit na obrad, poslat do haje a pak at prijdou vecer.
:think: hm tak snad holky napisou jak to budou delat ony :mavam:
  • načítám...
2746
18.1.12 20:43

holky, který se Vám líbí nejvíc?

• načítám...
65350
18.1.12 20:51

Ahojík holky…nedočetla jsme vás…
dneska jsme lítala po úřadech kvuli dokladům :roll:

• načítám...
18357
18.1.12 21:07
Klarinetka1 píše:
holky, který se Vám líbí nejvíc?

prostredni

btw jaky mate rozpocet na prstynky?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová