Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Phoebe21 píše:
holky jestli chcete tak vám můžu napsat na kolik to vypočítal nám ten alkohol pro 45 lidí…
kdyz mi tam jeste pripises, ceho kolik, budes zlato ![]()
Phoebe21 píše:
jojo to bych ti byla vděčná.. já totiž vůbec nevím..
zeptam se ji, kdy to planuje, a pak jeste dam vedet, az to realizujou ![]()
btw. oznameni uz maji. dneska si ho vyzvedavali
tak jak to tak vidím, tak my budem rekordmani v počtu… je nás 80! s kamarádama to je potíž, jsme hodně společenský, ale nemůžeme pozvat všechny, se kterýma se jen bavíme… pozveme kamarády, se kterýma jsme vyrůstali a kteří jsou nám nejbližší
jen mě fascinuje, jak si každej plánuje, že na naší svatbu jde, to jsem zvědavá, jak se budou tvářit, až zjistí, že nejsou mezi pozvanými…
![]()
na prvního června a už maj oznámení?
s tím já si nevím rady… a mám e to jen den po nich ![]()
tak holky s tím alkoholem.. máme to teda pro 45 lidí…
máme 45× cinzano na přípitek
30× 12-tku pivo - Pilsnera
30× 10-tku pivo - Radegasta
15l vína
a pak teda jsme dali strop 3000 Kč na tvrdej.. jak se to překročí, tak si každej platí sám…
já jsem dneska objevila krásný papír na oznamka.. tak plánuju, že si je uděláme sami… ještě teda nevím co na to přítel ![]()
Kima-o píše:
tak jak to tak vidím, tak my budem rekordmani v počtu… je nás 80! s kamarádama to je potíž, jsme hodně společenský, ale nemůžeme pozvat všechny, se kterýma se jen bavíme… pozveme kamarády, se kterýma jsme vyrůstali a kteří jsou nám nejbližšíjen mě fascinuje, jak si každej plánuje, že na naší svatbu jde, to jsem zvědavá, jak se budou tvářit, až zjistí, že nejsou mezi pozvanými…
![]()
no, asi tak. jsme ze vsi, takze bysme museli pozvat vsechny sousedy
proste zveme ty nejblizsi a i tak je to az neslusne dost ![]()
chichi, takhle pocita teta, ze ji na svatbu odveze pribuznej s manzelkou (bratranec nasi mamy, kteryho vidime tak jednou do roka) - zvanej neni
ale jako odvezt ji muze
![]()
Kima-o píše:
na prvního června a už maj oznámení?s tím já si nevím rady… a mám e to jen den po nich
tak nevim, jestli je segra v predstihu, nebo vy… ![]()
Phoebe21 píše:
tak holky s tím alkoholem.. máme to teda pro 45 lidí…
máme 45× cinzano na přípitek
30× 12-tku pivo - Pilsnera
30× 10-tku pivo - Radegasta
15l vína
a pak teda jsme dali strop 3000 Kč na tvrdej.. jak se to překročí, tak si každej platí sám…
tak pripitek je jasnej ![]()
vino tj. trojka na osobu, vzhledem k tomu, ze to malokdo pije, tak to asi staci
ale toho piva budeme muset asi vzit vic ![]()
no jako u nás jsou dosti alkáči, takže nemíním platit někomu tvrdej, aby se tam zřídil jako pr..e, vím, že někteří by byli schopní na naše zdraví (peníze) napít…
Kima-o píše:
na prvního června a už maj oznámení?s tím já si nevím rady… a mám e to jen den po nich
Fiducia píše:Klarinetka1 píše:ja klidne ty kecy poslouchat budu
No my budeme mít cca 70 lidí na obřad a jelikož je obřad na zahradě restaurace s hotelem, tak pozveme všechny i na oběd a večer pak máme raut. Přemýšleli jsme o praseti (což by vyšlo levněji), ale nechci pak poslouchat ty kecy, takže jsme od toho ustoupili. Už je mi jasný, že se pořádně protáhneme, ale jinak to asi vyřešit nejde.
![]()
neupisu se Cetelemu, aby byla tchyne spokojena
Moje řeč. Je přece důležitý, ale se to líbilo mě a mýmu chlapovi, a komu se nezdá, že to bude grilovačka venku, tak ať tam nechodí
Fiducia píše:
jinak teda mame taky 50 lidi (to je koukam oblibene cislo) obrad po poledni, takze obed nebude vubec
hostinu zahajime kavou a svatebnim dortem
a vecer raut, prase a kurata
edit: chci se zeptat, budete mit tvrdej alkohol? nebo jen vino, pivo, nealko?Příspěvek upraven 18.01.12 v 15:35
No budeme mít bečky piva, víno a tak tři čtyři druhy tvrdýho. Slivovici, rum, becherovku a ještě něco. Podle toho, co bude kde v akci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat