Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2504
18.1.12 16:24

jojo to bych ti byla vděčná.. já totiž vůbec nevím.. :nevim:

• načítám...
35415
Phoebe21 píše:
holky jestli chcete tak vám můžu napsat na kolik to vypočítal nám ten alkohol pro 45 lidí…

kdyz mi tam jeste pripises, ceho kolik, budes zlato :kytka:

• načítám...
2504

chceš to napsat sem nebo do zprávy?

• načítám...
35415
18.1.12 16:25
Phoebe21 píše:
jojo to bych ti byla vděčná.. já totiž vůbec nevím.. :nevim:

zeptam se ji, kdy to planuje, a pak jeste dam vedet, az to realizujou :lol:
btw. oznameni uz maji. dneska si ho vyzvedavali

• načítám...
4886
18.1.12 16:27

tak jak to tak vidím, tak my budem rekordmani v počtu… je nás 80! s kamarádama to je potíž, jsme hodně společenský, ale nemůžeme pozvat všechny, se kterýma se jen bavíme… pozveme kamarády, se kterýma jsme vyrůstali a kteří jsou nám nejbližší :) jen mě fascinuje, jak si každej plánuje, že na naší svatbu jde, to jsem zvědavá, jak se budou tvářit, až zjistí, že nejsou mezi pozvanými… :mrgreen: :P

• načítám...
4886
18.1.12 16:28

na prvního června a už maj oznámení? 8o s tím já si nevím rady… a mám e to jen den po nich :D

• načítám...
2504
18.1.12 16:28

tak holky s tím alkoholem.. máme to teda pro 45 lidí…
máme 45× cinzano na přípitek
30× 12-tku pivo - Pilsnera
30× 10-tku pivo - Radegasta
15l vína
a pak teda jsme dali strop 3000 Kč na tvrdej.. jak se to překročí, tak si každej platí sám…

• načítám...
2504
18.1.12 16:29

já jsem dneska objevila krásný papír na oznamka.. tak plánuju, že si je uděláme sami… ještě teda nevím co na to přítel :lol:

• načítám...
35415
18.1.12 16:37
Kima-o píše:
tak jak to tak vidím, tak my budem rekordmani v počtu… je nás 80! s kamarádama to je potíž, jsme hodně společenský, ale nemůžeme pozvat všechny, se kterýma se jen bavíme… pozveme kamarády, se kterýma jsme vyrůstali a kteří jsou nám nejbližší :) jen mě fascinuje, jak si každej plánuje, že na naší svatbu jde, to jsem zvědavá, jak se budou tvářit, až zjistí, že nejsou mezi pozvanými… :mrgreen: :P

no, asi tak. jsme ze vsi, takze bysme museli pozvat vsechny sousedy :roll: proste zveme ty nejblizsi a i tak je to az neslusne dost :mrgreen:
chichi, takhle pocita teta, ze ji na svatbu odveze pribuznej s manzelkou (bratranec nasi mamy, kteryho vidime tak jednou do roka) - zvanej neni :mrgreen: :twisted: :mrgreen: ale jako odvezt ji muze :pankac: :pankac:

• načítám...
35415
18.1.12 16:38
Kima-o píše:
na prvního června a už maj oznámení? 8o s tím já si nevím rady… a mám e to jen den po nich :D

tak nevim, jestli je segra v predstihu, nebo vy… :think:

• načítám...
35415
18.1.12 16:39
Phoebe21 píše:
tak holky s tím alkoholem.. máme to teda pro 45 lidí…
máme 45× cinzano na přípitek
30× 12-tku pivo - Pilsnera
30× 10-tku pivo - Radegasta
15l vína
a pak teda jsme dali strop 3000 Kč na tvrdej.. jak se to překročí, tak si každej platí sám…

tak pripitek je jasnej :lol:
vino tj. trojka na osobu, vzhledem k tomu, ze to malokdo pije, tak to asi staci :palec: ale toho piva budeme muset asi vzit vic 8)

• načítám...
2504
18.1.12 16:40

no jako u nás jsou dosti alkáči, takže nemíním platit někomu tvrdej, aby se tam zřídil jako pr..e, vím, že někteří by byli schopní na naše zdraví (peníze) napít…

• načítám...
29436
18.1.12 16:45
Kima-o píše:
na prvního června a už maj oznámení? 8o s tím já si nevím rady… a mám e to jen den po nich :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
3832
18.1.12 16:55
Fiducia píše:
Klarinetka1 píše:
No my budeme mít cca 70 lidí na obřad a jelikož je obřad na zahradě restaurace s hotelem, tak pozveme všechny i na oběd a večer pak máme raut. Přemýšleli jsme o praseti (což by vyšlo levněji), ale nechci pak poslouchat ty kecy :evil: , takže jsme od toho ustoupili. Už je mi jasný, že se pořádně protáhneme, ale jinak to asi vyřešit nejde.
ja klidne ty kecy poslouchat budu :pankac: :pankac: neupisu se Cetelemu, aby byla tchyne spokojena :cert:

Moje řeč. Je přece důležitý, ale se to líbilo mě a mýmu chlapovi, a komu se nezdá, že to bude grilovačka venku, tak ať tam nechodí

• načítám...
3832
18.1.12 16:58
Fiducia píše:
jinak teda mame taky 50 lidi (to je koukam oblibene cislo :lol: ) obrad po poledni, takze obed nebude vubec :oops: hostinu zahajime kavou a svatebnim dortem :palec: a vecer raut, prase a kurata :palec:
edit: chci se zeptat, budete mit tvrdej alkohol? nebo jen vino, pivo, nealko? :kytka:Příspěvek upraven 18.01.12 v 15:35

No budeme mít bečky piva, víno a tak tři čtyři druhy tvrdýho. Slivovici, rum, becherovku a ještě něco. Podle toho, co bude kde v akci :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová