Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
19.1.12 20:17
Luciked píše:
gabi.design píše:
Luciked píše:
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor? :lol:
Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.
Nám zase dost rozmlouvali stříbro, je měkké a rychle se zničí, asi jako moje prstýnky na rukou a můžou být jak chtějí silné, prostě jsou z nich ovály atd :,(

Ono má asi zkrátka všechno něco. Člověk si musí vybrat, co je pro něj nejmenší zlo. :nevim: Já třeba stříbrný prstýnky nosím léta létoucí a mám je naprosto v pořádku. Zásnubní mám z bílého zlata, ale ty ceny jsou šílené.

• načítám...
2746
19.1.12 20:24

Tak holky, ještě jsme našli jedny adepty…viz. foto. Ty se líbí i tomu mýmu, sám si je vybral, tak asi dáme ty :think:.

• načítám...
6792
19.1.12 20:31
Klarinetka1 píše:
Tak holky, ještě jsme našli jedny adepty…viz. foto. Ty se líbí i tomu mýmu, sám si je vybral, tak asi dáme ty :think:.

jo ty jsou moc pekny! ja uz mam taky asi vybrano ale potrebuju je videt na zivo :mrgreen:

• načítám...
LuciTau
19.1.12 20:32

http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1012

http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1005

něco takového :-)
taky jsem chtěla bílé zlato, ale 13 000,– do nich se mi moc neláíbí dát :-(

• Upravit
6792
19.1.12 20:33

holky co je to regata?

• načítám...
LuciTau
19.1.12 20:34
gabi.design píše:
Luciked píše:
gabi.design píše:
Luciked píše:
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor? :lol:
Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.
Nám zase dost rozmlouvali stříbro, je měkké a rychle se zničí, asi jako moje prstýnky na rukou a můžou být jak chtějí silné, prostě jsou z nich ovály atd :,(
Ono má asi zkrátka všechno něco. Člověk si musí vybrat, co je pro něj nejmenší zlo. :nevim: Já třeba stříbrný prstýnky nosím léta létoucí a mám je naprosto v pořádku. Zásnubní mám z bílého zlata, ale ty ceny jsou šílené.

přesně tak na každém je něco, ale moc se mi líbí :palec:

• Upravit
2746
19.1.12 20:35
jaja84 píše:
holky co je to regata?

Regata je taková vrstvená kravata a vypadá super…daleko líp než obyč. kravata :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
2746
19.1.12 20:39

Holky, ty prstýnky jsou všechny hezký, i ty co dávala jako odkaz Luciked. Mám s tím dilema jak prase :?, vůbec nevím z čeho si je necháme udělat. Zásnubní jsem dostala z bílého zlata, stál strašně moc, a už mám na něm škrábanec :twisted:. Pěkně mě to štve, tak nevím, jestli to bílé zlato, když by mělo míň karátů by mělo být tvrdší (ale jestli se to takto dělá, to netuším :nevim:)

• načítám...
LuciTau
19.1.12 20:41
Klarinetka1 píše:
Holky, ty prstýnky jsou všechny hezký, i ty co dávala jako odkaz Luciked. Mám s tím dilema jak prase :?, vůbec nevím z čeho si je necháme udělat. Zásnubní jsem dostala z bílého zlata, stál strašně moc, a už mám na něm škrábanec :twisted:. Pěkně mě to štve, tak nevím, jestli to bílé zlato, když by mělo míň karátů by mělo být tvrdší (ale jestli se to takto dělá, to netuším :nevim:)

no vydrží hodně to zlato, ale ta cena je šílená, nás by vyšli okolo 13 000,– :oops:

• Upravit
6792
19.1.12 20:44
Klarinetka1 píše:
jaja84 píše:
holky co je to regata?
Regata je taková vrstvená kravata a vypadá super…daleko líp než obyč. kravata :potlesk: :potlesk: :potlesk:

aha :) dekuju

• načítám...
6792
19.1.12 20:45

Luci tak mas vybrane presne ty co my :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: my chceme ty druhy jak mas tady v diskuzi a je to na kladne kousek od nas takze se na ne pojedeme podivat jak vypadaj nazivo ;)

• načítám...
LuciTau
19.1.12 20:50
jaja84 píše:
Luci tak mas vybrane presne ty co my :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: my chceme ty druhy jak mas tady v diskuzi a je to na kladne kousek od nas takze se na ne pojedeme podivat jak vypadaj nazivo ;)

asi tam taky sjedeme :dance: líbí se mi obojí :-)

• Upravit
24870
19.1.12 20:55

My pojedeme do Kladna asi pro ty wolframový, taky je chci vidět, ale je to přes půl republiky :nevim:

• načítám...
LuciTau
19.1.12 21:06
Maky.p píše:
My pojedeme do Kladna asi pro ty wolframový, taky je chci vidět, ale je to přes půl republiky :nevim:

my to máme cca 80km, taky to není nejblíž no.. ty taky jsou moc hezký, ale asi se rozhodnu pro ocel :dance:

• Upravit
2746
19.1.12 21:13

Teda holky, vy se teda máte, že ti vaši chlapi jsou ochotní jet přes půlku republiky kvůli prstýnkům :potlesk: :potlesk:. To by mi neprošlo…takže příští týden skočím do zlatnictví, zjistím cenu, půjčím dom vzorník velikostí a pak je pojedu objednat. Teď zase koukám na ty šaty, to jímá mě hrůza :x

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová