Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Luciked píše:gabi.design píše:Nám zase dost rozmlouvali stříbro, je měkké a rychle se zničí, asi jako moje prstýnky na rukou a můžou být jak chtějí silné, prostě jsou z nich ovály atdLuciked píše:Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor?
Ono má asi zkrátka všechno něco. Člověk si musí vybrat, co je pro něj nejmenší zlo.
Já třeba stříbrný prstýnky nosím léta létoucí a mám je naprosto v pořádku. Zásnubní mám z bílého zlata, ale ty ceny jsou šílené.
Tak holky, ještě jsme našli jedny adepty…viz. foto. Ty se líbí i tomu mýmu, sám si je vybral, tak asi dáme ty
.
Klarinetka1 píše:
Tak holky, ještě jsme našli jedny adepty…viz. foto. Ty se líbí i tomu mýmu, sám si je vybral, tak asi dáme ty.
jo ty jsou moc pekny! ja uz mam taky asi vybrano ale potrebuju je videt na zivo ![]()
http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1012
http://www.ok-snubniprsteny.cz/…oceli-OC1005
něco takového ![]()
taky jsem chtěla bílé zlato, ale 13 000,– do nich se mi moc neláíbí dát ![]()
gabi.design píše:Luciked píše:Ono má asi zkrátka všechno něco. Člověk si musí vybrat, co je pro něj nejmenší zlo.gabi.design píše:Nám zase dost rozmlouvali stříbro, je měkké a rychle se zničí, asi jako moje prstýnky na rukou a můžou být jak chtějí silné, prostě jsou z nich ovály atdLuciked píše:Nejsou špatné, my jsme chtěli taky, ale musíš počítat s tím, že ocel nebo titan ti nikdo nikdy neupraví - nezvětší ani nezmenší, když bude potřeba. Nám to právě ve zlatnictví rozmluvili, že časem se dost prstýnky zvětšují a ocel nebo titan by musel zůstat ležet v šuplíku. Takže my nakonec zvolili stříbro.
Mužu se k vám holky přidat? potřebovala bych poradit, pořád jsem toužila mít prstýnky ze zlata , ale ted jsem projížděla net a oni z chirurgické ocely taky nejsou špatné, jaký na to máte názor?Já třeba stříbrný prstýnky nosím léta létoucí a mám je naprosto v pořádku. Zásnubní mám z bílého zlata, ale ty ceny jsou šílené.
přesně tak na každém je něco, ale moc se mi líbí ![]()
jaja84 píše:
holky co je to regata?
Regata je taková vrstvená kravata a vypadá super…daleko líp než obyč. kravata
![]()
Holky, ty prstýnky jsou všechny hezký, i ty co dávala jako odkaz Luciked. Mám s tím dilema jak prase
, vůbec nevím z čeho si je necháme udělat. Zásnubní jsem dostala z bílého zlata, stál strašně moc, a už mám na něm škrábanec
. Pěkně mě to štve, tak nevím, jestli to bílé zlato, když by mělo míň karátů by mělo být tvrdší (ale jestli se to takto dělá, to netuším
)
Klarinetka1 píše:
Holky, ty prstýnky jsou všechny hezký, i ty co dávala jako odkaz Luciked. Mám s tím dilema jak prase, vůbec nevím z čeho si je necháme udělat. Zásnubní jsem dostala z bílého zlata, stál strašně moc, a už mám na něm škrábanec
. Pěkně mě to štve, tak nevím, jestli to bílé zlato, když by mělo míň karátů by mělo být tvrdší (ale jestli se to takto dělá, to netuším
)
no vydrží hodně to zlato, ale ta cena je šílená, nás by vyšli okolo 13 000,– ![]()
Klarinetka1 píše:jaja84 píše:Regata je taková vrstvená kravata a vypadá super…daleko líp než obyč. kravata
holky co je to regata?![]()
![]()
aha
dekuju
Luci tak mas vybrane presne ty co my
my chceme ty druhy jak mas tady v diskuzi a je to na kladne kousek od nas takze se na ne pojedeme podivat jak vypadaj nazivo ![]()
jaja84 píše:
Luci tak mas vybrane presne ty co my![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
my chceme ty druhy jak mas tady v diskuzi a je to na kladne kousek od nas takze se na ne pojedeme podivat jak vypadaj nazivo
asi tam taky sjedeme
líbí se mi obojí ![]()
My pojedeme do Kladna asi pro ty wolframový, taky je chci vidět, ale je to přes půl republiky ![]()
Maky.p píše:
My pojedeme do Kladna asi pro ty wolframový, taky je chci vidět, ale je to přes půl republiky
my to máme cca 80km, taky to není nejblíž no.. ty taky jsou moc hezký, ale asi se rozhodnu pro ocel ![]()
Teda holky, vy se teda máte, že ti vaši chlapi jsou ochotní jet přes půlku republiky kvůli prstýnkům
. To by mi neprošlo…takže příští týden skočím do zlatnictví, zjistím cenu, půjčím dom vzorník velikostí a pak je pojedu objednat. Teď zase koukám na ty šaty, to jímá mě hrůza ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat