Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2746
19.1.12 21:27

A budou mít vestičku? U nás vím jen to, že bude regata..to se mi líbí moc :palec:. Oblek ale můj drahý už neobleče (kupoval si ho na promoci a od té doby jaksi přibral ;)). Takže asi koupíme nový (stejně si musel pořád půjčovat), teď ale řeším dilema kde jej nechat ušít :think:

• načítám...
6792
19.1.12 21:28
Klarinetka1 píše:
No nabídly se mi dvě kámošky, tak jednu zneužiju asi jeden den a pak až třeba další týden druhou. Víckrát nikam nejdu :oops:. Ještě musím ty boty dořešit. Nevíte, kde bych v Brně koupila hezký, ne na podpatku.
Jo, teď mě napadlo, co vaši chlapi budou mít na sobě? Je mi jasné, že oblek, ale kupovaný, půjčený, jakou barvu, co košile? Necháte si šít na zakázku, aby sedla jak ulitá? To je otázek,co? :lol:

muj by chtel nejakej tmavsi a lesklej :nevim: pujcime ho a ted nevim kdyz to mame do svetle fialove tak kravata asi te barvy a kosile asi bila? nevim :nevim: a hlavne co mam mit ja v te barve kytku a dal mne nic nenapada :roll: boze :zed:

• načítám...
3832
19.1.12 21:31

Holky, levné obleky prodává paní v Tišnově vedle Tesca. Má velký výběr a skvělé ceny (do 3500). Poradí s košilí, se vším. kdo to nemá z ruky, tak se mrkněte tam

• načítám...
3832
19.1.12 21:31
Klarinetka1 píše:
No nabídly se mi dvě kámošky, tak jednu zneužiju asi jeden den a pak až třeba další týden druhou. Víckrát nikam nejdu :oops:. Ještě musím ty boty dořešit. Nevíte, kde bych v Brně koupila hezký, ne na podpatku.
Jo, teď mě napadlo, co vaši chlapi budou mít na sobě? Je mi jasné, že oblek, ale kupovaný, půjčený, jakou barvu, co košile? Necháte si šít na zakázku, aby sedla jak ulitá? To je otázek,co? :lol:

Až někde uvidíš ty boty, tak mi dej vědět jo :)

• načítám...
2746
19.1.12 21:34
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:

JJ. pokusím se je někde splašit. Ovšem na mou 41.vel. nožku je to trochu problém :lol:

• načítám...
18357
19.1.12 22:09
RencaVlkova píše:
omluvte muj vyraz blbce, neumim se fotit. Ta prvni je jen, jestli si mam brat zavoj nebo ne…ale na fotce nevypadaji tak hezky, jako tam teda :(

prvni, druhe a posledni :palec:

• načítám...
3832
19.1.12 22:30
Klarinetka1 píše:
RencaVlkova píše:
Klarinetka1 píše:
JJ. pokusím se je někde splašit. Ovšem na mou 41.vel. nožku je to trochu problém :lol:

Taky mám 41 :)

• načítám...
4886
20.1.12 07:37

Ahoj holky, vy jste toho nějak nakecaly! :D
renčo, moc ti to sluší :plaec: a souhlasím s ostatníma, ty první šatičky ti sednou jak ulitý… tak koukám, že sis to taky užila :D
mě se včera v salonu zhroutila představa o svatbě :mrgreen: chtěla jsem jednoduché šaty - hlavně bez korzetu!!! a závoj v žádném případě :) no a oblékla jsem si šaty s korzetem, sukně jako šlehačka a vypadly mi oči z důlků - byly krásný! a pak mi mamka nadhodila, ať si zkusím závoj! A když mi ho dali na hlavu, tak jsem čuměla jak blázen, bylo to opravdu překrásný, v životě bych nevěřila, že se sama sobě budu líbit :P

• načítám...
35415
20.1.12 09:41
Klarinetka1 píše:
muj bude mit oblek - cerny, ve kterym promoval. novy kupovat nam prijde zbytecny :oops:
kosili mu jdu koupit dneska - bilou (v pondeli ma svatek a miluje prakticke darky :lol: ) videla bych to na F&F za 200 kc :mrgreen: a ke svatbe mu chci koupit manzetovy knoflicky.
kravatu dostal k vanocum. je barvy slonovy kosti, stejny odstin, jako mam saty :palec: nosila jsem s sebou v tasce sal, abychom to s mamou trefily presne :oops: 8) :roll:
svara si kupoval novy oblek, bude mit takovej jakoze stribrnej, jestli vite, co myslim :think: a ruzovou kravatu (segra ma na satech ruzovou aplikaci) a bilou kosili. asi od stejneho cinskeho krejciho, jako muj :mrgreen:
edit: mlady kupovali novy oblek, protoze svara uz segre za tech pet let ze dvou obleku „vyrostl“ :twisted:
Budete davat manzilkovi darecek ke svatbe? :kytka: me to prijde jako hezkej zvyk :potlesk:
  • načítám...
35415
20.1.12 09:44
Klarinetka1 píše:
A budou mít vestičku? U nás vím jen to, že bude regata..to se mi líbí moc :palec:. Oblek ale můj drahý už neobleče (kupoval si ho na promoci a od té doby jaksi přibral ;)). Takže asi koupíme nový (stejně si musel pořád půjčovat), teď ale řeším dilema kde jej nechat ušít :think:

nam se segrou (vzacna shoda :pankac: ) vesticky libi, ale ani jeden by si to na sebe nevzal :roll: takze u nas bez vesticek :zed: :zed:

• načítám...
35415
20.1.12 09:47
Kima-o píše:
Ahoj holky, vy jste toho nějak nakecaly! :D
renčo, moc ti to sluší :plaec: a souhlasím s ostatníma, ty první šatičky ti sednou jak ulitý… tak koukám, že sis to taky užila :D
mě se včera v salonu zhroutila představa o svatbě :mrgreen: chtěla jsem jednoduché šaty - hlavně bez korzetu!!! a závoj v žádném případě :) no a oblékla jsem si šaty s korzetem, sukně jako šlehačka a vypadly mi oči z důlků - byly krásný! a pak mi mamka nadhodila, ať si zkusím závoj! A když mi ho dali na hlavu, tak jsem čuměla jak blázen, bylo to opravdu překrásný, v životě bych nevěřila, že se sama sobě budu líbit :P
:lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: bude fotecka? :kytka:
  • načítám...
3447
20.1.12 09:49

Ahoj holky! Po dlouhé době vás tu zdravím! :kytka:

Všimla jsem si, že mi někdo psal, jak jsem na tom s přípravou - tak kromě hudby už máme snad všechno… včetně vybraného oznámení a textu. Jedině nám chybí ještě dort. Představu máme, objednat musíme :-)

A k tomu oblečení ženicha - u nás to bude žaket. Každý den do práce obleky nosí, tak na sobě nechce mít něco, co jsou pro něj vlastně montérky… manžetových knoflíčků má hafo, ale ke svatbě jsem mu nechala jako dárek udělat z bílého zlata s jeho monogramem. Takže to je i odpověď, jestli budu ke svatbě partnerovi dávat dárek :-)

Mimochodem - myslím Fidu sem dávala obrázek s tou čelenkou - ta je krásná!! :-)

A ještě se mírně pamatuju, že svatební mandle tu někdo zmiňoval - taky je budeme mít :-) :palec:

• načítám...
35415
20.1.12 09:51
APuccelli píše:
Ahoj holky! Po dlouhé době vás tu zdravím! :kytka:

Všimla jsem si, že mi někdo psal, jak jsem na tom s přípravou - tak kromě hudby už máme snad všechno… včetně vybraného oznámení a textu. Jedině nám chybí ještě dort. Představu máme, objednat musíme :-)

A k tomu oblečení ženicha - u nás to bude žaket. Každý den do práce obleky nosí, tak na sobě nechce mít něco, co jsou pro něj vlastně montérky… manžetových knoflíčků má hafo, ale ke svatbě jsem mu nechala jako dárek udělat z bílého zlata s jeho monogramem. Takže to je i odpověď, jestli budu ke svatbě partnerovi dávat dárek :-)

Mimochodem - myslím Fidu sem dávala obrázek s tou čelenkou - ta je krásná!! :-)

A ještě se mírně pamatuju, že svatební mandle tu někdo zmiňoval - taky je budeme mít :-) :palec:

ahoj :mavam: :mavam: kde ses nam toulala? :hug:
tak darecek, celenku, aj ty mandle jsem nadnesla ja :mrgreen:

• načítám...
3447
20.1.12 10:06
Fiducia píše:
ahoj :mavam: :mavam: kde ses nam toulala? :hug:
tak darecek, celenku, aj ty mandle jsem nadnesla ja :mrgreen:

Já si to myslela :mrgreen: Hodně práce, starost o budoucí mimčo a Vánoce… ale už jsem zase tu a bavím se už jen a jen svatbou :-D Práce je na druhé koleji :mrgreen:

• načítám...
3447
20.1.12 10:07

Ale poctivě jsem četla!!! 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová