Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
24.1.12 13:54
Kima-o píše:
tyyjo, budem jediný, kdo nemá svatbu fialovou? :P já teda ani pořádně nevím,jaká bude…vím jen,že tam bude bílá a zelená (té teda jen trošku :) ) a ještě bych chtěla jednu, nevím,jestli smetanová by se hodila, nejsem vůbec estét :D

Já fialová nejsem, já jsem vínová. :mrgreen:

• načítám...
29436
24.1.12 13:55
darla píše:
Ahoj holky,muzu se taky pridat ???

Ahojky, vítej mezi námi. :mavam:

• načítám...
35415
24.1.12 13:56

tak jsem to docetla, drbny :cert:
o te knize premyslim :think: jeste jsme se na toto tema nepohadali, tak to musim doma nadhodit :mrgreen:
svatebni noviny asi mit budeme, at se nam hosti nenudi :roll:
jo, a sehnala jsem kapelu za 3 000 :dance: :dance: :dance:
uz si nic nepamatuju :oops:

• načítám...
35415
24.1.12 13:58

nase potencionalni oznameni

• načítám...
3447
24.1.12 13:59
Fiducia píše:
o te knize premyslim :think: jeste jsme se na toto tema nepohadali, tak to musim doma nadhodit :mrgreen:
uz si nic nepamatuju :oops:

Ty jo, to máš fajn!!! Já mám samé nabídky za 10 a více tisíc… ale jeden kontakt od holčiny tady emiminu jsem dostala, tak ho musím zkusit :-) Dokonce je ta kapela z městečka/vesnice (nevím přesně, co to je :-D, něco mezi), kde mám část rodiny, tak jsem rozhodnutá, že se jich za dva týdny doma poptám a vyzjistím…

• načítám...
3447
24.1.12 14:00
Fiducia píše:

Nejkrásnější je to s tou gerberou… :dance: :potlesk:

• načítám...
5035
24.1.12 14:04
APuccelli píše:
Fiducia píše:
Nejkrásnější je to s tou gerberou… :dance: :potlesk:
:pankac: :pankac: :pankac: :potlesk:
  • načítám...
4886
24.1.12 14:08

Fidu i já jsem pro gerberku ;)
no, já o té smetanové ještě pořád přemýšlím… ale nevím, aby to nebylo moc studené, když bude jen čistě bílá a do toho pár zelených prvků :nevim: zelenou jsem se rozhodla, protože jsem viděla tyhle jmenovky a naprosto mi učarovaly :jazyk:

• načítám...
3447
24.1.12 14:12
Kima-o píše:
no, já o té smetanové ještě pořád přemýšlím… ale nevím, aby to nebylo moc studené, když bude jen čistě bílá a do toho pár zelených prvků :nevim: zelenou jsem se rozhodla, protože jsem viděla tyhle jmenovky a naprosto mi učarovaly :jazyk:

Ty jsou vtipné :-D

My budeme mít klasiku. Už jsem je i zkoušela doma dělat a šlo to krásně, takže je to jasný :-)

• načítám...
5035
24.1.12 14:24

holky,co rikate na svatebni diar ????

http://www.svatebni-diar.cz/…ni-diare-c1/

• načítám...
4886
24.1.12 14:24

APuccelli, já právě nejsem vůbec, ale vůbec zručná! takže nějaký stříhání a vázání u mě vůbec nepřipadá v úvahu :D ale jinak se mi taky líbí takováhle klasika… a u těch našich se mi líbí, že to je „víceúčelové“ :P

• načítám...
3447
24.1.12 14:40

Kima: No, mě to právě strašně baví :-) Už jsme si doma dělali srandu, že seknu s právničinou a dám se na organizování svateb a party… jsem říkala, že až bude po svatbě, tak musím vymyslet, co budu organizovat pak :-D A vylezlo mi, že moc nevím… asi různé rodinné narozeninové oslavy a tak :mrgreen: Já miluju organizování, plánování a tvoření všeho na to… jsem říkala, že bych si nejraději i kytku i všechno ostatní dělala sama. Ale L. má pravdu, že všechno dělat nemůžu… ale jak se znám, co nebudu dělat, budu milionkrát kontrolovat a předělávat :zed: Tak to mám i v práci :mrgreen:

Hmm, náhodou mi ty jablíčka přijdou jako super nápad :potlesk:

Darla: No, já mám plánovač na beremese.cz nastavený a pak jsem si ještě stáhla dva programy do mobilu pro plánování svatby, hostů, svatební rozpočet atd. a ještě mám obrovský šanon, kde mám všechno… takže diář nepotřebuju… ale pro někoho to být fajn může, kdo třeba hůř plánuje a chce mít pořádného papírového „poradce“ :-)

• načítám...
35415
24.1.12 14:45
APuccelli píše:
Fiducia píše:
uz si nic nepamatuju :oops:
Ty jo, to máš fajn!!! Já mám samé nabídky za 10 a více tisíc… ale jeden kontakt od holčiny tady emiminu jsem dostala, tak ho musím zkusit :-) Dokonce je ta kapela z městečka/vesnice (nevím přesně, co to je :-D, něco mezi), kde mám část rodiny, tak jsem rozhodnutá, že se jich za dva týdny doma poptám a vyzjistím…

no, my meli nabidku od jeho KAMARADA za sedmicku :cert: tak jsem pravila, ze budeme bez kapely :nevim: a hele, jde to :palec: najednou nebyl problem najit levnejsi :mrgreen:

• načítám...
35415
24.1.12 14:47
Kima-o píše:
no, já o té smetanové ještě pořád přemýšlím… ale nevím, aby to nebylo moc studené, když bude jen čistě bílá a do toho pár zelených prvků :nevim: zelenou jsem se rozhodla, protože jsem viděla tyhle jmenovky a naprosto mi učarovaly :jazyk:

to nema chybu :palec:

• načítám...
35415
24.1.12 14:48
darla píše:
holky,co rikate na svatebni diar ????http://www.svatebni-diar.cz/…ni-diare-c1/

ze se mi libi, ale stoji nehorazny prachy :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová