Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kima-o píše:
tyyjo, budem jediný, kdo nemá svatbu fialovou?já teda ani pořádně nevím,jaká bude…vím jen,že tam bude bílá a zelená (té teda jen trošku
) a ještě bych chtěla jednu, nevím,jestli smetanová by se hodila, nejsem vůbec estét
Já fialová nejsem, já jsem vínová. ![]()
darla píše:
Ahoj holky,muzu se taky pridat ???
Ahojky, vítej mezi námi. ![]()
tak jsem to docetla, drbny ![]()
o te knize premyslim
jeste jsme se na toto tema nepohadali, tak to musim doma nadhodit ![]()
svatebni noviny asi mit budeme, at se nam hosti nenudi ![]()
jo, a sehnala jsem kapelu za 3 000
![]()
uz si nic nepamatuju ![]()
Fiducia píše:
tak jsem to docetla, drbny
o te knize premyslimjeste jsme se na toto tema nepohadali, tak to musim doma nadhodit
svatebni noviny asi mit budeme, at se nam hosti nenudi
jo, a sehnala jsem kapelu za 3 000![]()
![]()
uz si nic nepamatuju
Ty jo, to máš fajn!!! Já mám samé nabídky za 10 a více tisíc… ale jeden kontakt od holčiny tady emiminu jsem dostala, tak ho musím zkusit
Dokonce je ta kapela z městečka/vesnice (nevím přesně, co to je
, něco mezi), kde mám část rodiny, tak jsem rozhodnutá, že se jich za dva týdny doma poptám a vyzjistím…
Fiducia píše:
nase potencionalni oznameni
Nejkrásnější je to s tou gerberou…
![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Nejkrásnější je to s tou gerberou…
nase potencionalni oznameni![]()
Fidu i já jsem pro gerberku ![]()
no, já o té smetanové ještě pořád přemýšlím… ale nevím, aby to nebylo moc studené, když bude jen čistě bílá a do toho pár zelených prvků
zelenou jsem se rozhodla, protože jsem viděla tyhle jmenovky a naprosto mi učarovaly ![]()
Kima-o píše:
Fidu i já jsem pro gerberku
no, já o té smetanové ještě pořád přemýšlím… ale nevím, aby to nebylo moc studené, když bude jen čistě bílá a do toho pár zelených prvkůzelenou jsem se rozhodla, protože jsem viděla tyhle jmenovky a naprosto mi učarovaly
Ty jsou vtipné ![]()
My budeme mít klasiku. Už jsem je i zkoušela doma dělat a šlo to krásně, takže je to jasný ![]()
holky,co rikate na svatebni diar ????
APuccelli, já právě nejsem vůbec, ale vůbec zručná! takže nějaký stříhání a vázání u mě vůbec nepřipadá v úvahu
ale jinak se mi taky líbí takováhle klasika… a u těch našich se mi líbí, že to je „víceúčelové“ ![]()
Kima: No, mě to právě strašně baví
Už jsme si doma dělali srandu, že seknu s právničinou a dám se na organizování svateb a party… jsem říkala, že až bude po svatbě, tak musím vymyslet, co budu organizovat pak
A vylezlo mi, že moc nevím… asi různé rodinné narozeninové oslavy a tak
Já miluju organizování, plánování a tvoření všeho na to… jsem říkala, že bych si nejraději i kytku i všechno ostatní dělala sama. Ale L. má pravdu, že všechno dělat nemůžu… ale jak se znám, co nebudu dělat, budu milionkrát kontrolovat a předělávat
Tak to mám i v práci ![]()
Hmm, náhodou mi ty jablíčka přijdou jako super nápad ![]()
Darla: No, já mám plánovač na beremese.cz nastavený a pak jsem si ještě stáhla dva programy do mobilu pro plánování svatby, hostů, svatební rozpočet atd. a ještě mám obrovský šanon, kde mám všechno… takže diář nepotřebuju… ale pro někoho to být fajn může, kdo třeba hůř plánuje a chce mít pořádného papírového „poradce“ ![]()
APuccelli píše:Fiducia píše:Ty jo, to máš fajn!!! Já mám samé nabídky za 10 a více tisíc… ale jeden kontakt od holčiny tady emiminu jsem dostala, tak ho musím zkusit
tak jsem to docetla, drbny
o te knize premyslimjeste jsme se na toto tema nepohadali, tak to musim doma nadhodit
svatebni noviny asi mit budeme, at se nam hosti nenudi
jo, a sehnala jsem kapelu za 3 000![]()
![]()
uz si nic nepamatujuDokonce je ta kapela z městečka/vesnice (nevím přesně, co to je
, něco mezi), kde mám část rodiny, tak jsem rozhodnutá, že se jich za dva týdny doma poptám a vyzjistím…
no, my meli nabidku od jeho KAMARADA za sedmicku
tak jsem pravila, ze budeme bez kapely
a hele, jde to
najednou nebyl problem najit levnejsi ![]()
Kima-o píše:
Fidu i já jsem pro gerberku
no, já o té smetanové ještě pořád přemýšlím… ale nevím, aby to nebylo moc studené, když bude jen čistě bílá a do toho pár zelených prvkůzelenou jsem se rozhodla, protože jsem viděla tyhle jmenovky a naprosto mi učarovaly
to nema chybu ![]()
darla píše:
holky,co rikate na svatebni diar ????http://www.svatebni-diar.cz/…ni-diare-c1/
ze se mi libi, ale stoji nehorazny prachy ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat