Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Petra Z píše:
No vzhledem k tomu,že můj chlap neví,co je fialová,oranžová a růžová neej bože odstíny těch barev tak je mu toto jedno
Maky.p píše:
Ahoj holky,co se týče mě, také bych jela raději na dovolenou, než dávat tolik peněz za svatbu. Jenže u nás nejsou prachy na zbyt, celá rodina se už těší na svatbu a na hostinu a to je ještě nikdo nezvalTakže nějaká svatební cesta je u nás bohužel tabu, možná až za rok, jestli do té doby nebude prcek
no, tak my radsi pojedeme na svatebni cestu
prachy na rozhazovani taky nemame, a je to nas den, ne pribuznych ![]()
Ahoj holky ![]()
Chci vás jen pozdravit…my máme dnes v plánu jet do Prahy k Rýdlovi kouknout na prstýnky, tak se modlím, abysme vybrali ![]()
Večer si vás dočtu. Krásný den přeju všem! ![]()
RencaVlkova píše:APuccelli píše:A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak![]()
Mám doporučení od kamarádky na tenhle salón: http://www.plesovesaty.com/salon/praha.php Ona si je tam nechávala šít před rokem a naprosto spokojená jak s cenou, tak s přístupem, že prý ještě den před svatbou jí ty šaty upravovali, aby naprosto sedly a fakt dodrželi přesně její představy. No, tak jsem tam psala mail a posílala fotky a paní jsme se dohodly na schůzce.
Za kolik ještě nevím. Ta kamarádka měla šaty jednoduché z matného saténu, ale výšivky v tom červeně a dávala za ně 10 tis. (včetně látek, práce, zkoušek, prostě všechno), říkala, že se tam ceny pohybují zhruba v rozmezí 7-15 tis. No, já budu mít šaty jednoduché, ale krajkové, takže jsem zvědavá, na kolik mi je předběžně vyčíslí… napíšu po schůzce.
Jen vím, že si berou 10 týdnů na ušití a přitom posílají sms, že jsou šaty k vyzvednutí už po 6-8 týdnech ![]()
estrellita píše:
Ahoj holky
Chci vás jen pozdravit…my máme dnes v plánu jet do Prahy k Rýdlovi kouknout na prstýnky, tak se modlím, abysme vybrali
Večer si vás dočtu. Krásný den přeju všem!
Tak vyberte ty nejhezčí! ![]()
RencaVlkova píše:Fiducia píše:Nejsem si jistá, že bych toho svýho do růžové kravaty nebo košile nacpalaRencaVlkova píše:Renco, segra bude mit ruzovou
Holky, vy teda jedete
Já o svatbě pořád přemýšlím. Já jsem na růžovou, ale to mi doma asi neprojdeJeji chlap ma metrak a 190 cm a jak mu ruzova kravata sekne
![]()
svara ma k tomu jeste jakoby stribrny oblek, jestli vite, co myslim
a kdyz to videl, tak rval, ze to ze sebe serve
a dneska je nadsenej
smeje se mymu, ze on bude mit JEN cernej
![]()
RencaVlkova píše:Fiducia píše:Já si to taky budu dělat sama. Mě se líbí ty kupovaný, ale to je tak 30Kč za jedno a mě je těch peněz strašně líto. Navíc, když je fakt enmámeKlarinetka1 píše:jako u nas
Jinak jsme teď koukali na ta svatební oznámení a bohužel žádné, ze kterého bych padla na zadek. Navíc jsem zjistila, že máme každý úplně jiný vkus. Já si představovala něco jemného, decentního. Přítel zase nějaký srandovní postavičky. V tomto budu muset asi ustoupit, už jsem si toho prosadila hodně a on téměř nic.nakonec teda budu tvorit ja, ale rozchazime se uplne stejne
mrkni na nastenku, a hadej, co se libi me, a co jemu
asi tak
to mas 30×80 minimalne
ty prachy radsi vrazim do neceho jedlyho ![]()
estrellita píše:
Ahoj holky
Chci vás jen pozdravit…my máme dnes v plánu jet do Prahy k Rýdlovi kouknout na prstýnky, tak se modlím, abysme vybrali
Večer si vás dočtu. Krásný den přeju všem!
dobre poridte ![]()
APuccelli píše:RencaVlkova píše:APuccelli píše:A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?
Jupííí, holky, teď se mi ozvali ze salónu, kde si chci nechat ušít šaty, abychom se dohodli na schůzce. Na ušití si berou 10 týdnů a před svatbou mi klidně ty šaty upraví, jak bude třeba - kdybych otěhotněla nebo tak![]()
Mám doporučení od kamarádky na tenhle salón: http://www.plesovesaty.com/salon/praha.php Ona si je tam nechávala šít před rokem a naprosto spokojená jak s cenou, tak s přístupem, že prý ještě den před svatbou jí ty šaty upravovali, aby naprosto sedly a fakt dodrželi přesně její představy. No, tak jsem tam psala mail a posílala fotky a paní jsme se dohodly na schůzce.
Za kolik ještě nevím. Ta kamarádka měla šaty jednoduché z matného saténu, ale výšivky v tom červeně a dávala za ně 10 tis. (včetně látek, práce, zkoušek, prostě všechno), říkala, že se tam ceny pohybují zhruba v rozmezí 7-15 tis. No, já budu mít šaty jednoduché, ale krajkové, takže jsem zvědavá, na kolik mi je předběžně vyčíslí… napíšu po schůzce.
Jen vím, že si berou 10 týdnů na ušití a přitom posílají sms, že jsou šaty k vyzvednutí už po 6-8 týdnech
na tvoje satky jsem obzvlast zvedava
jsou nadherny ![]()
APuccelli (to je hrozný, když tvoji přezdívku nemůžu zdrobňovat
nejradši bych ti psala „Puč“
), uka fotky šatiček ![]()
Kima-o píše:
APuccelli (to je hrozný, když tvoji přezdívku nemůžu zdrobňovatnejradši bych ti psala „Puč“
), uka fotky šatiček
Ja chci taky videt fotky
Kima-o píše:
APuccelli (to je hrozný, když tvoji přezdívku nemůžu zdrobňovatnejradši bych ti psala „Puč“
), uka fotky šatiček
Říkej mi Apu, tak mi říkají holky u nás ve skupince ![]()
Vic mi nejak neutkvelo
nebo nekomentuju ![]()
btw. kdo sem daval tu svatbu na plazi?? at ji rovnou uskrtim
to je muj sen ![]()
APuccelli píše:Kima-o píše:Říkej mi Apu, tak mi říkají holky u nás ve skupince
), uka fotky šatiček
hi, to me napadlo, a nemuzu prijit na to, co mi to pripomina
neni to nejaka animovana postavicka?
![]()
Fiducia píše:APuccelli píše:na tvoje satky jsem obzvlast zvedavaRencaVlkova píše:APuccelli píše:A kde si to budeš nechat šít? a za kolik?
Jen vím, že si berou 10 týdnů na ušití a přitom posílají sms, že jsou šaty k vyzvednutí už po 6-8 týdnechjsou nadherny
Jééé, děkuju ![]()
Poslala jsem ji tři obrázky, tak je tu vkládám, ale ty s tou stuhou jsou můj jasný vítěz. Ale s tím, že budu mít víc užší sukni, protože jsem postavou malá… právě jsme paní psala, že takové prostě stylově, ale ráda si od ní nechám poradit. Ale zase vím, co mi sluší a co nosím na plesy atd. Prostě se svou postavou - malá (160cm) a velká prsa (č. 4-5) nemůžu mít nadýchanou šlehačkovou sukni… a jen nevím, jestli mi k tomu přidělá ramínka. Na moje prsa nejspíš jo… uvidíme, co mi řeknou. Ale už mi napsala, že by neměl být problém ani v látkách ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat