Kopie Svatba 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
722
2.1.12 20:04
ahojky :) tak to máš dobrý :palec:
Klarinetka1 píše:
ahoj holky,
jedna obdobná diskuze už tu je (Nevěsty 2012), možná by to mohl admin dát do jedné (jestli to ovšem jde).
Já jsem byla požádaná o ruku na Vánoce. Od té doby jsem to začala řešit, defacto všude mi bylo řešeno, že pokud chci svatbu v červnu, tak už je to docela pozdě 8o. Dneska mi padl i obřad, kde jsme chtěli, předtím byla obrovská anabáze s kapelou. Ale odpoledne se na mě usmála štěstěna…sehnala jsem perfektní místo (restaurace, s velkou zahradou, venkovním zázemím, ubytováním a na zahradě v altánu nás i oddají :palec:). Tak mi odpadla starost, kde bude spinkat náš malý.
  • načítám...
2746
2.1.12 20:07

Pavča
koukala jsem, že máme stejný termín 16.6.2012. Já už z těch kapel byla tak bezradná, že jsem chtěla i duben, květen, ale všechny měly plno :x

• načítám...
65339
2.1.12 20:14

Klarinetka…Nevěsty se přidaly později,vím,že tady ta diskuse je......
No já už to mám za pár,už jinam psát nejdu :mrgreen:

• načítám...
722
2.1.12 20:16
to věřím …já se modlím aby nás toho 16.6. vzali dnes jsem tam volala ale ještě nemají v klášteře oddací dny na rok 2012 tak mám zavolat v pondělí ale paní mě uklidnila že ikdyby neměli termín na ten den tak že to nějak udělají a budou se snažit mi vyhovět :)
Klarinetka1 píše:
Pavča
koukala jsem, že máme stejný termín 16.6.2012. Já už z těch kapel byla tak bezradná, že jsem chtěla i duben, květen, ale všechny měly plno :x
  • načítám...
65339
2.1.12 20:18

Pavčo…myslím,že 16.6.bude celkem žádané…tak raději volej hned v 8 ráno :mrgreen:

• načítám...
722
2.1.12 20:23
Péti nestraš 8o jinej termín nechci :pocitac: a nikde jinde taky né…
Petra Z píše:
Pavčo…myslím,že 16.6.bude celkem žádané…tak raději volej hned v 8 ráno :mrgreen:
  • načítám...
35415
2.1.12 20:26

Cau nevesty :mavam: :mavam:
nemam docteno vsechno, nestiham :oops: Ale zbezne jsem prolitla a cucim, co je novacku 8o Vitejte :hug:
Jinak teda jsem porad zasnoubena, i kdyz mi vubec nevykvetla barborka :cert: :mrgreen:

• načítám...
65339
2.1.12 21:54

tak já jí letos raději netrhala.a malej má zase horečku.teda to jsem zrovna potřebovala před týdnem dobral atb

• načítám...
4886
3.1.12 07:38

ahoooj! no, tak mi padla fotografka, už má jinou svatbu (zamluveno od srpna minulého roku! chápete to? 8o ), tak se musím porozhlídnout po někom jiným…
s tím seznamem hostů… včera tchýňáci oznámili, že tam prostě MUSÍ být ještě dalších šest lidí (který já v životě neviděla a Radek asi dvakrát…) a já prostě nemám sílu jim říct ne… bože, myslím, že mě z toho klepne :D

• načítám...
35415
3.1.12 11:44

Peto chuderka :( Brzke uzdraveni :kytka:
Kimi ja jim to klidne reknu, chces :lol: :mrgreen: Odkud jsi? Znam dva fotografy :palec:
Btw. tchyne jsou kapitola sama o sobe :cert: :cert:

• načítám...
4886
3.1.12 12:55

fidu, dík :jazyk: tak to já jsem s tchýňákama v pohodě, jen mě štvou, že chtěj tohle organizovat za nás…
jinak jsem od hradce králové, copak tomáš za fotografy?

• načítám...
65339
3.1.12 13:24

Kima.....a koukala jsi na beremese.cz????
tam holky asi dost vědí a asi i poradí…
Já tam moc nechodím teda,vždy jsem ve stresu když čtu,jak ted chystají svatbu na rok 2013 :mrgreen:

• načítám...
4886
3.1.12 14:05

no právě, mě to tam taky stresuje, ale nakouknu tam, to víš že jo :)

• načítám...
65339
3.1.12 14:13

Já fotografce ještě volala včera..bude tam na nás čekat
A přijede mi kamarádka z Prahy–teda doufám a ta taky krásně fotí

• načítám...
8413
3.1.12 16:34

Petruš už má doma koláčky, hmmm… taky bych si dala ;)

Holky, kdyby jste některá sháněla fakt dobrou kapelu, dejte echo. O něčem bych věděla ;) Osobně se znám s jedním ze tří členů, bývalý člen kapely V.Špinarové, nyní hraje a zpívá ve své kapelé a angažmá mají i po Německu, Švýcarsku, Rakousku… vloni jsem je zajišťovala na svatbu ségře a byli teda vážně úžasní…obrovský repertoár, žádné falešné vrzání, prostě profíci na 1 :palec:
Jsou sice z Karvinska, ale vzhledem k jejich cestovatelské minulosti by možná dojezd někam do Čech nebyl problém :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová