Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Klarinetka1 píše:
ahoj holky,
jedna obdobná diskuze už tu je (Nevěsty 2012), možná by to mohl admin dát do jedné (jestli to ovšem jde).
Já jsem byla požádaná o ruku na Vánoce. Od té doby jsem to začala řešit, defacto všude mi bylo řešeno, že pokud chci svatbu v červnu, tak už je to docela pozdě. Dneska mi padl i obřad, kde jsme chtěli, předtím byla obrovská anabáze s kapelou. Ale odpoledne se na mě usmála štěstěna…sehnala jsem perfektní místo (restaurace, s velkou zahradou, venkovním zázemím, ubytováním a na zahradě v altánu nás i oddají
). Tak mi odpadla starost, kde bude spinkat náš malý.
Pavča
koukala jsem, že máme stejný termín 16.6.2012. Já už z těch kapel byla tak bezradná, že jsem chtěla i duben, květen, ale všechny měly plno ![]()
Klarinetka…Nevěsty se přidaly později,vím,že tady ta diskuse je......
No já už to mám za pár,už jinam psát nejdu ![]()
Klarinetka1 píše:
Pavča
koukala jsem, že máme stejný termín 16.6.2012. Já už z těch kapel byla tak bezradná, že jsem chtěla i duben, květen, ale všechny měly plno
Pavčo…myslím,že 16.6.bude celkem žádané…tak raději volej hned v 8 ráno ![]()
Petra Z píše:
Pavčo…myslím,že 16.6.bude celkem žádané…tak raději volej hned v 8 ráno
Cau nevesty
![]()
nemam docteno vsechno, nestiham
Ale zbezne jsem prolitla a cucim, co je novacku
Vitejte ![]()
Jinak teda jsem porad zasnoubena, i kdyz mi vubec nevykvetla barborka
![]()
tak já jí letos raději netrhala.a malej má zase horečku.teda to jsem zrovna potřebovala před týdnem dobral atb
ahoooj! no, tak mi padla fotografka, už má jinou svatbu (zamluveno od srpna minulého roku! chápete to?
), tak se musím porozhlídnout po někom jiným…
s tím seznamem hostů… včera tchýňáci oznámili, že tam prostě MUSÍ být ještě dalších šest lidí (který já v životě neviděla a Radek asi dvakrát…) a já prostě nemám sílu jim říct ne… bože, myslím, že mě z toho klepne ![]()
Peto chuderka
Brzke uzdraveni ![]()
Kimi ja jim to klidne reknu, chces
Odkud jsi? Znam dva fotografy ![]()
Btw. tchyne jsou kapitola sama o sobe
![]()
fidu, dík
tak to já jsem s tchýňákama v pohodě, jen mě štvou, že chtěj tohle organizovat za nás…
jinak jsem od hradce králové, copak tomáš za fotografy?
Kima.....a koukala jsi na beremese.cz????
tam holky asi dost vědí a asi i poradí…
Já tam moc nechodím teda,vždy jsem ve stresu když čtu,jak ted chystají svatbu na rok 2013 ![]()
no právě, mě to tam taky stresuje, ale nakouknu tam, to víš že jo ![]()
Já fotografce ještě volala včera..bude tam na nás čekat
A přijede mi kamarádka z Prahy–teda doufám a ta taky krásně fotí
Petruš už má doma koláčky, hmmm… taky bych si dala ![]()
Holky, kdyby jste některá sháněla fakt dobrou kapelu, dejte echo. O něčem bych věděla
Osobně se znám s jedním ze tří členů, bývalý člen kapely V.Špinarové, nyní hraje a zpívá ve své kapelé a angažmá mají i po Německu, Švýcarsku, Rakousku… vloni jsem je zajišťovala na svatbu ségře a byli teda vážně úžasní…obrovský repertoár, žádné falešné vrzání, prostě profíci na 1 ![]()
Jsou sice z Karvinska, ale vzhledem k jejich cestovatelské minulosti by možná dojezd někam do Čech nebyl problém ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat