Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lucko,kdybych to měla jindy,než v zimě,uděláme garden party..... ![]()
jj, všechny svatební noviny a spol. taky moc nepobírám, taky nic takovýho mít nebudeme… sednem si, popijeme, pojíme a hlavně se budem bavit, žádná křeč ![]()
Kima-o píše:
jj, všechny svatební noviny a spol. taky moc nepobírám, taky nic takovýho mít nebudeme… sednem si, popijeme, pojíme a hlavně se budem bavit, žádná křeč
Ahoj holky, nešlo nepodívat se do vaší diskuse
Já už to mám za sebou nějakých 12 let
ale bere mě to furt asi jakou každou ženskou - vidět nevěstu, svatební šaty, prstýnky, probírat starosti kolem toho, zábavu na svatbě, apod. Vloni se mi vdávala sestra a já ji byla za svědka a tak jsem schytala většinu starostí kolem svatby, ale děsně mě to bavilo. A připravila jsem hafo zábavy, i ty svatební noviny byly, a byla skvělá kapela a nakonec se všichni bavili a tančili až do 3 do rána.
Máte krásné starosti
![]()
Danmaj…taky mi jde svědčit sestra…ale protože má dvouměsíční miminko,tak je od starostí odproštěna ![]()
´dan, doufám, že na to budeme taky takhle vzpomínat ![]()
mě půjde za svědka nejlepší kamarádka, ale taky ji asimoc úkolovatnebudu, má malou holčičku - to bude družička ![]()
Mě teda moje sestra nešetřila, v době její svatby jsem měla půlroční miminko a k tomu další 4 děti ![]()
DanMaj.....hodná sestra ![]()
tak poraď,co jsi vše měla za úkoly???
já totiž ani nevím,čím bych jí měla úkolovat ![]()
Tak především je hlavním úkolem svědků zábava na svatbě. No a já krom toho ještě líčila nevěstu, dělala jsem jí nehty. Co se zábavy týče, měla jsem asi 20 akcí během odpoledne a večera. Já jsem tak trošku akční nezmar, a když už mám něco udělat, tak to musí mít říz ![]()
Můj manžel dělá u ČSAD a tak segře zajistil autobus, nazdobil ho a všecky svezl na obřad a na hostinu (sestra měl obřad v Polsku, hostinu tady).
Dan......aha ![]()
No my máme obřad až ve 14 hodin,pak oběd pozdní v restauraci pro nejbližší–tam to bude tak do 20ti hodin,tam zábava asi moc nebude…
mejdan bude až večer,až se odvezou děti a babičky a prababičky a tchyně ![]()
no my se babiček a dědečků moc nezbavovali, oni právě hlídali ty děti
a ty postupně odpadávaly sami. Výhoda byla, že to segra měla v hotelu.
Ted koukám… že máš titul Nadpozemská drbna
to jsem tu ještě neviděla
![]()
DanMaj.....my to právě nemáme v hotelu
budou odvezeni a my se pak přesunujeme do naší hospody,co máme v pronájmu.....tam to bude s kapelou pak pro všechny kamarády a známé už,jen ten oběd jsme chtěla krapet na úrovni ![]()
jojo drbna ![]()
Tož to budete mít taky fajn - ve své hospodě, budete moct řádit o 106
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat