Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak já už bych to nejradši chtěla mít za sebou, dneska jsem se dozvěděla, že mi padla obsluha i kuchař, takže hledám jiné místo a za rozumnou cenu, no asi mě za chvíli trefí ![]()
Haňule1 píše:
Ahoj můžu se k vám přidat?
Vdávám se 3.3.2012 ve 12hodin.
Chtěli jsme se vzít 7.7. ale nakonec jsme to urychlili.
Máme dvě malé děti a svatba bude malá. Děti, rodiče, babi s dědou a brácha s přítelkyní nám jdou za svědky.
to mas jak ja, je to pekne datum, tak at se podari
Petra Z děkuju
ještěže na to máme ještě pár dnů, ale i tak mě málem kleplo
zítra se jdeme podívat do jedné restauračky, tak uvidíme, na kolik by nás to vyšlo
a tobě přeju, ať si to krásně užiješ ![]()
Tak koukám že Petra Z už to má za pár
péťo a od kdy si začala dělat přípravy? Já tak nějak nevím ani jak začít a kdy vubec začít s připravami ![]()
Pavčo…na konci října byla žádost o ruku.....a ted v lednu svatba… času tak akorát ![]()
Tak to je dobrý
já se právě lekla…páč jsem četla že některá děvčata dělají přpravy i rok dopředu
tak to si myslím že začít ted tak nějak je akorát ![]()
No právě
já budu příští týden zamlouvat ten datum v klášteře kde to chceme mít tak snad nám v tom datu vyhoví ![]()
Pavčo,je teda pravda,že leden není tak žádanej a restauračky jsou většinou volné,fotografka taky…
Když budete mít termín,chce toto pořešit a klidně i šaty dřív,aby nebyly probrané a rezervované…
Ale jinak nic tak velkého nedělám......výzdobu nám udělají,koláčky jsem objednala,oznamko dělané kamarádkou a jen poslané do tiskárny.....
Na šaty vyrážím příští týden tak jsem zvědavá po naší malý mám pořád 12kg nahoře
takže jsem docela z toho smutná ale zase nechceme čekat jen kvuli mě že jsem ted tlustá
kapelu už tedy mám místo taky to vše je z rodiny takže to jen oznámím aby s tím datem počítali
koláčky peče mamka a dort mamky kamarádka ![]()
ahoj holky,
jedna obdobná diskuze už tu je (Nevěsty 2012), možná by to mohl admin dát do jedné (jestli to ovšem jde).
Já jsem byla požádaná o ruku na Vánoce. Od té doby jsem to začala řešit, defacto všude mi bylo řešeno, že pokud chci svatbu v červnu, tak už je to docela pozdě
. Dneska mi padl i obřad, kde jsme chtěli, předtím byla obrovská anabáze s kapelou. Ale odpoledne se na mě usmála štěstěna…sehnala jsem perfektní místo (restaurace, s velkou zahradou, venkovním zázemím, ubytováním a na zahradě v altánu nás i oddají
). Tak mi odpadla starost, kde bude spinkat náš malý.
Petra Z píše:
Hele…taky mám stále kila nahoře.....ale dobrý šaty to zamaskujou
Takže zatím máme zajištěnou kapelu, obřad, hostinu. Náš kamarád, co krásně fotí, už bohužel má jinou svatbu. Šaty a další věci začnu řešit až tak v únoru. Teď se mi ještě nechce. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat