Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky,můžu se přidat?mi se zasnoubili v září ale moc sme se o svatbě nabavili ale ted už ano a měla by být 212.dubna.
Lucko,jasan,přidej se,at je nás víc ![]()
I když já vám pak celý rok budu závidět,že to máte před sebou a já už za sebou… ![]()
čau luci ![]()
no, samozřejmě jsem plakala! vůbec jsme to nečekala, můj chlap na takovéhle věci moc není… takže jsem bulela, když se to dozvěděli naši i tchýňáci, všichni buleli
měli jsme slzavé svátky…ale od štěstí ![]()
prstýnek na fotce přikládám… jsem blázen, pořád se v noci budím a kontroluju,jestli ho mám, jestli se mi to nezdálo ![]()
Petra Z píše:
Lucko,jasan,přidej se,at je nás víc
I když já vám pak celý rok budu závidět,že to máte před sebou a já už za sebou…
aspoň nám pak budeš moct radit, kdypak to máte?
teda, to je opravdu za pár, a tak už všechny přípravy vrcholí? určitě to bude krásný ![]()
Kima…no přípravy.....
nějak myslím,že máme vše–teda ženich nemá košili a boty ![]()
já nevím,co jako připrvovat.....
tak, jestli vás má kdo oddat, máte se kde najíst a má vás kdo odvézt domů, tak máš zařízeno ![]()
já si taky říkám, že to přece nemůže být tak náročný
jak dlouho jste to chystali?
Kima.....v říjnu na konci mě požádal o ruku ![]()
Hostina domluvená,výzdobu nám udělají…my máme obřad ve 14 hodin,hostina je od 15.30 do cca 20 hodin–pro nejbližší a pak se přesuneme do naší hospody co máme v pronájmu a tam bude mejdan už pro všechny,co budou chtít
s kapelou…
Jinak oznamko,prstýnky,kytky,atd to máme
Jinak takové věci jako svatební noviny,jmenovky na stůl,nějaký kapesníčky na slzy atd na to kašlu.....
koukám občas na beremese.cz a co všechno si tam chystají......to pak mám akorát depku ![]()
to u nás přemýšlíme jestli udělat svatbu jen se svědkama a nebo něco jako garden party tak uvidíme.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat